LONETE B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LONETE B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.919.344

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.05.2014, NGL 04.06.2014 14151-0028-030
21/10/2013
ÿþ Mort Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 0 OKT. 2013

T 1;BIHOUT I

De Griffier.

1ll1IINN~I~NW'~~V1NM~VN

*1315 85*

Ondernemingsnr : 0461919344

Benaming

(voluit) : "Lonete B.V."

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoge Mauw, 200, 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te Brussel op

vierentwintig september tweeduizend dertien.

Geregistreerd zes bladen zonder renvooi(en)

Op het 1° Registratiekantoor van Schaarbeek

Op 25 SEP, 2013 OA

Boek 106 blad 6 vak 20

Ontvangen vijftig euro 50,00 E

De ontvanger J, MODAVE (Adviseur ai) getekend.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lonete B.V." genoemd, met maatschappelijke zetel te Hoge Mauw 200, 2370 Arendonk, de volgende beslissingen hebben genomen

I. SCHRAPPEN VERMELDING "NOMINALE WAARDE"

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de vermelding "nominale waarde" van de aandelen in artikel 5 van de statuten te schrappen en om vervolgens artikel 5 van de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe situatie door het te vervangen door:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (22.500 EUR). Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/500ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

li. VERSLAG VAN DE COMMISSARIS

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter lezing te geven van het verslag van de commissaris, met name de burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", niet maatschappelijke zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (RPR Brussel - KBO 0429.501.944 - BTW BE 429.501.944 - IBR nr. B00009), vertegenwoordigd door de Heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor (IBR nr. A01530), kantoorhoudende op hetzelfde adres, opgesteld overeenkomstig artikel 313, §1, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering, en de ais tegenprestatie voor de inbreng verstrekte vergoeding.

Het verslag van de commissaris besluit als volgt:

"Ondergetekende PwC Bedrijfsrevisoren, aangesteld als commissaris van ondervemoemde vennootschap met ais wettelijke vertegenwoordiger Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, werd door de bestuurders van; lemants NV, verzocht om verslag uit te brengen over de inbreng in natura bij kapitaalverhoging, zoals; omschreven in artikel 313 van het wetboek van vennootschappen.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Lonete BV BVBA bestaat uit de inbreng; van een vordering ten bedrage van EUR 7.638.152,63 die de hoofdaandeelhouder Smulders HGC Holding BV; heeft op de vennootschap Lonete BV BVBA.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 169.736 aandelen van de vennootschap Lonete BV BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichtingen zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van oordeel dat:

" de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de norm van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij de bestuurders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" de beschrijving van de inbreng in natura, zijnde de schuldvordering ten bedrage van EUR 7.638.152,63, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord

is en de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en

de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet

overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Antwerpen, 24 september 2013

De commissaris

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

vertegenwoordigd door

Peter Van den Eynde

Bedrijfsrevisor"

Elke vennoot, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart voorafgaand aan dezer een kopie van dit verslag

ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben,

Een exemplaar van dit verslag blijft hier aangehecht.

III. BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter lezing te geven van het bijzonder verslag van het college van zaakvoerders de dato 24 september 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 313, §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, dat uiteen zet waarom zowel de inbreng als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn vocr de vennootschap.

Elke vennoot, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart voorafgaand aan dezer een kopie van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van dit verslag blijft hier aangehecht.

IV. KAPITAALVERHOGING

Vervolgens beslist de vergadering het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van zeven miljoen zeshonderd achtendertigduizend honderd tweeënvijftig euro en drieënzestig cent (7.638.152,63 EUR), om het te brengen van tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (22.500 EUR) op zeven miljoen zeshonderd zestigduizend zeshonderd tweeënvijftig euro en drieënzestig cent (7.660.652,63 EUR), door de uitgifte van honderd negenenzestigduizend zevenhonderd zesendertig (169.736) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 501 tot 170.236, van dezelfde aard en met dezelfde rechten, verplichtingen en voordelen ais de bestaande aandelen, en deelnemend in het resultaat van de vennootschap vanaf hun uitgiftedatum.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de inschrijvingsprijs van vijfenveertig euro (45 EUR) per aandeel, hetzij de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen worden volledig volgestort en worden toegekend als vergoeding voor een inbreng van een schuldvordering ten belope van zeven miljoen zeshonderdachtendertig duizend honderdtweeënvijftig euro en drieënzestig cent (7.638.152,63 EUR) door de vennootschap "Smulders HGC Holding B.V.", niet maatschappelijke zetel te Schootense Dreef 35/C, 5708 HZ Helmond, Nederland, ingeschreven in het handelsregister van Brabant onder nummer 17100716, (...)

VII, WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe situatie van het maatschappelijk kapitaal, door het te vervangen door.

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeven miljoen zeshonderd zestigduizend zeshonderd tweeënvijftig euro en drieënzestig cent (7.660.652,63 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd zeventigduizend tweehonderd zesendertig (170.236) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/170.236ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIII. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent aan Meester Stijn JOYE, voormeld, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

IX, MACHTEN AAN ELKE ZAAKVOERDER

De vergadering verleent alle machten aan elke zaakvoerder van de vennootschap voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen.

X. TOEKENNING VAN BIJZONDERE MACHTEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Meester Caroline Daout, Meester Stéphane Robyns de Schneidauer, Meester Virginie Lescot of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren gelegen zijn te Louizalaan 106, 1050 Brussel, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om, in overeenstemming met de voorgaande beslissingen, (i) het vennotenregister van de vennootschap aan te passen, en, indien nodig, (ii) de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en/of een erkend ondememingsloket en/of de BTW-administratie te vervullen teneinde de desbetreffende inschrijving van de vennootschap aan te passen. (,..)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Stijn JOYE - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd ; 1 uitgifte, 1 aanwezigheidslijst, 2 volmachten, verslag van de commissaris, bijzonder verslag van het college van zaakvoerders, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

V6or-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/09/2013
ÿþr

Ondernemingsnr : 0461.919.344

Benaming

(voluit) : LONETE BV

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hoge Mauw 200 - 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris I Ontslag zaakvoerder

Notulen uit het verslag van de Gewone Algemene Vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap op 16 mei 2013,

De algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932, Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, ais commissaris voor een termijn van drie jaar, Deze vennootschap heeft de "BVBA Peter Van den Eynde", met zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2015 dient goed te keuren.

Notulen uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap op 16 augustus 2013.

De vergadering aanvaardt het ontslag ais zaakvoerder van de heer Leon VERWEIJ zoals het door hem zelf werd ingediend, en wenst hem te danken voor zijn inzet voor de onderneming. De vergadering beslist unaniem om niet in zijn vervanging te voorzien.

Getekend,

(EMANTS Raf

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Mod Word 11.1



mue In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







bel

ai

BE

Sta





NEERGEL GD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

21 AUG, 2013

KOOPHAher TUR~~

eoe grit4ior

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 25.05.2013 13131-0514-032
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 11.07.2012 12282-0170-031
02/07/2012
ÿþMod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dp akte

Neergelegd ter griffie van de

HEL:H I 1$A1 K VAN KOOPHANDEL

2 0 AMI 2012

TURNHOUT

De Griffier,

Griffe

111111111111.1M11,1.1191111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0461.919.344

Benaming

(voluit) : LONETE BV

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hoge Mauw 200 - 2370 Arendonk

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming zaakvoerders

Notulen uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden in de zetel van de vennootschap op 14 Juni 2012.

Voor de goede orde bevestigt de vergadering het ontslag ais zaakvoerder van de heer Geert Smulders zoals werd beslist bij de Algemene Vergadering van 26 augustus 2011.

De vergadering verleent ontslag aan de heer Roelof Molenaar als zaakvoerder van de onderneming, en wenst hem te danken voor zijn inzet voor de onderneming.

De vergadering beslist unaniem om als nieuwe mede-zaakvoerders van de vennootschap te benoemen voor

onbepaalde duur:

-De heer Lean VERWEIJ, wonende te Nederland, 5049 AD Tilburg, Massenetlaan 19,

-De heer Gunter SANNEN, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Hendrik van Zellestraat 25,

-De heer Patrick MAES, wonende te 2370 Arendonk, Kerkstraat 85;

Mandaat welke door alle betrokkenen wordt aanvaard.

Raf IEMANTS

zaakvoerder

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.08.2011, NGL 26.08.2011 11449-0432-030
02/03/2011
ÿþ Mal 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0461.919.344 Benaming

(voluit) : LONETE BV

NEERGELEGD

GRIFPrE RECHTBANK VAN

1 s FEB. 2011

~`' per-griffier

I II III IIII II III I 1 I I iK 111

'11033699*

Vc behc

aar

Belt Staa"

KOc7PHAN (~rrT~uR~~

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hoge Mauw 200 - 2370 Arendonk

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder ! ontslag+benoeming commissaris

Notulen uit het verslag van de Gewone Algemene Vergadering, gehouden in de zetel van de vennootschap op7 mei 2010.

De vergadering beslist unaniem om als nieuwe zaakvoerder van de vennootschap te benoemen Dhr. Roelof Molenaar, wonende te Nederland, 3015 EC Rotterdam, Rochussenstraat 45 A. Het mandaat wordt door betrokkene aanvaard.

Notulen uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden in de zetel van de vennootschap op 17 december 2010.

De voortijdige beëindiging van het mandaat als commissaris van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met zetel te 2140 Borgerhout, J. Englishstraat 52 wordt aanvaard.

De Vergadering benoemt de BV CVBA PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft de vennootschap "BVBA Peter Van den Eynde", met zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BV CVBA.

Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2012 dient goed te keuren.

IEMANTS Raf

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 29.06.2010 10238-0586-030
18/12/2009 : TU083374
12/06/2009 : TU083374
16/06/2008 : TU083374
14/06/2007 : TU083374
17/10/2006 : TU083374
11/07/2006 : TU083374
14/06/2005 : TU083374
16/06/2004 : TU083374
11/05/2004 : TU083374
05/06/2003 : TU083374
02/09/2002 : TU083374
07/11/2001 : TU083374

Coordonnées
LONETE B.V.

Adresse
HOGE MAUW 200 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande