LOOIJMANS BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOOIJMANS BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.561.816

Publication

12/08/2014
ÿþ mod 11.1

iii In de bijlagen bij het Belgisch StaatsbIad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de

RECkm8ANK VAN KOOPHANDEL

O 1 AUG, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Griififiler





Voor- surs

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Ondememingsnr : 0538.561.816

Benaming (voluit) : LOOIJMANS BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Heilaar 24

2370 Arendonk

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding - benoeming vereffenaar

Uit een akte verleden voor Jan Stoel, geassocieerd notaris te Merksplas op 26/06/2014, met volgende ;i

registratierelaas "Geboekt drie bladen geen verzending Te 1ste kantoor der registratie Turnhout 1 Op': :109 JULI 2014 Boek 708 folio 10 vak 16 Ontvangen: vijftig euro R:50 EUR De Adviseur-Ontvanger, lo, (getekend) lvo Matthys" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LOOIJMANS BEHEER, met ondernemingsnummer ;* 0538.561,816 en met zetel te 2370 Arendonk, Heilaar 24, rechtspersonenregister Turnhout, met,' eenparigheid besloten heeft:

1. het bijzonder verslag te bespreken, opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot, ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de buitengewone algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dit bijzonder verslag van de, zaakvoerder is een staat van activa en passive, afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op eenendertig maart tweeduizend veertien, gevoegd.

2. het verslag te bespreken van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren" te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, door de zaakvoerder aangewezen over de staat van activa en passive met. vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergegeven.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"CONCLUSIES

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181§1 van het Wetboek van! Vennootschappen heeft de zaakvoerder van Looijmans Beheer BVBA een staat van activa en: i1passiva afgesloten op 31 maart 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de; vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 1.044.341,87 en een netto-ri actief van EUR 935.867,69.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele° normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Perk, 8 juni 2014

(getekend)

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

3, de vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat vanaf 26 juni 2014 nog enkel voor haar vereffening.

r 4. als vereffenaar aan te stellen, de heer LOOIJMANS Hendrikus Martinus Mathilde, wonende te r 2370 Arendonk, Heilaar 24, die is tussengekomen en bevestigd heeft niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaard heeft te aanvaarden. Het mandaat van de vereffenaar is ingegaan op 26 juni 2014.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

or-behoud.er, aan fret Belgisch Staatsblad

De benoeming -van de vereffenaar werd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout op 11 juli 2014 bevestigd.

5. dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, - namelijk deze voorzien bij artikel 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, kwijting geven, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen,, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

6. ten gevolge van de ontbinding kennis te nemen van het ontslag van de zaakvoerder, met name de heer LOOIJMANS Hendrikus, voornoemd. Kwijting over het door hem gevoerde bestuur zal verleend worden bij de goedkeuring van de jaarrekening.

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL

; Tevens neergelegd:

-afschrift van het proces-verbaal

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-staat van activa en passiva de dato 31 maart 2014

-verslag van de bedrijfsrevisor

-een kopie van de bevestiging door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

23/09/2013
ÿþOndernemingsnr : O53 $ .56-1. 84 6

Benaming (voluit) : LOOIJMANS BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heilaar 24

2370 Arendonk

Onderwerp akte : BVBA: wijziging statuten om ze in overeenstemming te brengen met de Belgisch wetgeving naar aanleiding van de overbrenging van de zetel van Nederland naar België

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Jan Stoel, geassocieerd notaris te Merksplas op 10/09/2013,. neergelegd voor registratie conform artikel 173,18 bis van het Wetboek Registratierechten dat de buitengewone'; algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap "LOOIJMANS BEHEER B.V.", met statutaire zetel te Veldhoven (Nederland), ingeschreven het handelsregister van de Kamer van Koophandel te: Brabant onder nummer 17012806, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

1. de statutaire zetel van de vennootschap te verplaatsen van Veldhoven (Nederland) naar België, en in het,; bijzonder naar 2370 Arendonk, Heilaar 24, evenals de zetel van werkelijke leiding te verplaatsen naar zelfde; adres in België.

2. met het oog op de omzetting in een handelsvennootschap naar Belgisch recht en de volledige herwerking van de statuten, teneinde ze in overeenstemming te brengen met de Belgische wetgeving en de Belgische gebruiken, en onder meer:

- de vennootschap gelijk te stellen met een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht en deze laatste rechtsvorm aan te nemen

- uit de maatschappelijke benaming de initialen "B.V." te schrappen, waardoor de naam van de vennootschap luidt "Looijmans Beheer"

- het niet geplaatst maatschappelijk kapitaal ten bedrage van ¬ 27.193,30 op te heffen, evenals de 271.933 niet-geplaatste aandelen, waardoor het geplaatst maatschappelijk kapitaal ¬ 6.806,70 bedraagt, dat volledig volgestort is, en vertegenwoordigd wordt door 68.067 aandelen, met een nominale waarde van tien cent (¬ ,: 0,10) per aandeel

- de 68.067 aandelen met nominale waarde om te zetten in 68.067 aandelen zonder vermelding van waarde - de regels inzake bestuur en vertegenwoordiging aan te passen

- het huidige boekjaar vervroegd af te sluiten op 1010912013,

De volgende boeKjaren zullen lopen van 11 september van elk kalenderjaar tot en met 10 september van het,

daaropvolgend kalenderjaar.

Het volgende boekjaar loopt bijgevolg van 11/9/2013 tot en met 10/9/2014.

- de datum van de jaarvergadering te wijzigen naar de tweede woensdag van de maand januari om 20 uur

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de oproeping

vermeld.

Er werden geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering bepaald.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De eerst volgende jaarvergadering zal plaats vinden op de tweede woensdag van de maand januari van het jaar

2014.

3. a) het kapitaal te verhogen met een bedrag van ¬ 11,793,30, om het kapitaal te brengen van ¬ 6.806,70 op ¬ 18.600,00, door een inbreng in geld van een bedrag van ¬ 11,793,30, zonder creatie van nieuwe aandelen,: doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

De notaris stelde vast dat het bedrag van het kapitaal, de plaatsing en volstorting van het kapitaal. voldoen aan de wettelijke vereisten, De volstorting gebeurde op een rekening, geopend op naam van de vennootschap zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door KBC Bank, in bewaring gegeven aan de.. notaris.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

1 2 SEP. 2013

TURNHOUT

Dektifilsrier,

iii

*13194

V beh aa Be Star

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neorgclogd ter yi gEiie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

b) vast te stellen dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt, dat het kapitaal thans ¬ 18.600,00 bedraagt, dat het volledig volgestort is, en vertegenwoordigd is door 68.067 aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder 1/68.0678 van het kapitaal vertegenwoordigen,

4. de statuten volledig te herwerken teneinde ze aan te passen aan de voormelde beslissingen, aan de . ' bepalingen van het Belgisch Wetboek van Vennootschappen en waarbij onder meer de regels van bestuur en vertegenwoordiging worden hervormd:

' DOEL:

De vennootschap stelt zich ten doel:

a, het beheren, beleggen, exploiteren en administreren van effecten, onroerende zaken en andere vermogensbestanddelen;

b. het oprichten van, samenwerken met, deelnemen in, het overnemen van, het beheren van, het voeren van ' directie over, het houden van toezicht op, het aangaan van pensioen-, stamrecht-, lijfrente en levensverzekeringsovereenkomsten voorzover zulks niet in strijd is met de wet, het zich (hoofdelijk) mede schuldenaar of borgstellen voor, het vertrekken van (hypothecaire) geldleningen aan, het op enigerlei wijze i garant staan voor, het vestigen van zakelijke zekerheidsrechten op bestanddelen van het vermogen van de vennootschap voor schulden of verplichtingen van, alsmede het zich op enigerlei andere wijze interesseren bij andere in binnen- of buitenland gevestigde ondernemingen, al dan niet rechtspersonen of andere derde(n); c, al het sub a en b bepaalde in de meest ruime zin van het woord en voorts;

d. al datgene wat uit het sub a tot en met c bepaalde voortvloeit, daarmede samenhangt, of daartoe bevorderlijk

is, een en ander in de meest ruime zin van het woord voorzover zulks niet in strijd is met de wet.

DUUR:

Onbepaald.

BESTUUR -- VERTEGENWOORDIGING:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet. Zijn er meer zaakvoerders

dan oefenen zij het bestuur gezamenlijk O.

De duur van hun opdracht is onbeperkt.

De zaakvoerder(s) zal (zullen) alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het

doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt,

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

e. door haar zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

o. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

RESERVE - WINST  VEREFFENINGSPROVENU:

Het batig saldo aangegeven door de jaarlijkse resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten,

maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorbehouden tot de vorming van een wettelijk reservefonds.

Deze afhouding zal niet meer worden vereist zo het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal

heeft bereikt, doch moet steeds tot dit bedrag hernomen worden, indien om één of andere reden de reserves

worden aangetast.

Het saldo van de winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, op voorstel

van de zaakvoerder(s).

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders in verhouding tot hun

aandelenbezit.

5. a) mevrouw Wismans Maria Johanna Engelina Hendrika, wonende te 2370 Arendonk, Heilaar 24, te ontslaan ais bestuurder van de vennootschap. Er werd haar volledige kwijting verleend voor het door haar gevoerde bestuur.

b) de heer Looijmans Hendrikus Martinus Mathilde, wonende te 2370 Arendonk, Heilaar 24 te benoemen als' zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf 10/9/2013.

De opdracht van zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders bepaald door de algemene vergadering. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de heer Ceulemans Frank te 2330 Merksplas, Steenweg op Turnhout 158 ten einde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen, de diensten van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en/of bij de ondernemingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tevens neergelegd;

- afschrift van het proces-verbaal;

- kopie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

03/03/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i 1 *15033395* A

eMtrrgt.a.^s~L~ 1.Lt k;º%:i113.S Vau de FtaCHZ1HANK VAN Ist?¬ SPFzAT$D vï,

19 FEg, 2015

ANTW}isR.PT'iN alanUng'f" vRNFiOLT'l' Grálifeetter



Ondernemingsnr : 0538.561.816

Benaming

(voluit) : LOOIJMANS BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heilaar 24, 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : sluiting vereffening

De algemene vergadering van 25 januari 2015 wordt om 14.00 u geopend door de voorzitters de heer Looijmans Hendrikus.

Deze stelt vast dat alle aandeelhouders aanwezig zijn en besluit derhalve dat de vergadering rechtsgeldig kan beslissen over alle agendapunten.

Eerst wordt de sluiting van de vereffening met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

De algemene vergadering beslist om de boeken een bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar te bewaren in Arendonk, Heilaar 24.

De algemene vergadering beslist eenparig om op rekeningnummer BE64 7310 3413 2352 KREDBEBB de gelden te plaatsen welke nog niet aan de schuldeiser konden worden betaald,

Looijmans Hendrikus

Zaakvoerder

L_.. _ .. ....~ ... ... .._ _ ..~ _r ~.. ....

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LOOIJMANS BEHEER

Adresse
HEILAAR 24 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande