LOONEY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOONEY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.555.111

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 29.11.2013 13672-0047-009
07/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304253*

Neergelegd

05-07-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): WASHNDSHOP

0837555111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2970 Schilde, De Kluis 16

Onderwerp akte: Oprichting - Benoemingen

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op één juli tweeduizend en elf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

De heer vAN LOON Leon, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2600 Antwerpen (district Berchem), Leopold De Vriesstraat 14.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam: "WASHNDSHOP"

3. Zetel: te 2970 Schilde, De Kluis 16

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten en het commercialiseren van een carwash en carwash- installaties, zowel in mobiele vorm als met een vaste standplaaats, al dan niet geautomatiseerd. Het uitbaten en het commercialiseren van alle soorten installaties en machines voor het reinigen of het onderhoud van voertuigen.

Het wassen, polieren, reinigen en stofzuigen van voertuigen.

De handel in alle mogelijke goederen en artikelen, waaronder onderhoudsproducten en schoonmaakproducten, voor voertuigen en onderdelen.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal

achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door DEXIA.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste dinsdag van de maand juni, om achttien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf geen stemrecht

heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid, is : de heer van LOON voornoemd. Hij zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Niet-aanstelling van commissaris

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te akteren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de btw-administratie, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met macht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BDO Juridische Adviseurs , gevestigd te 1935 Zaventem, "The Corporate Village", Da Vincilaan 9, box E.6, Elsinore Building.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

17/07/2015
ÿþ Mad 11,1

Mitla In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr :0837.555.111

Benaming (voluit) :WASHNDSHOP

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2970 Schilde, De Kluis 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : WIJZIGING NAAM  WIJZIGING ZETEL  WIJZIGING DOEL

WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden op 24/06/2015 voor Meester Caroline De Cort, Notaris te Antwerpen-Wilrijk, neergelegd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap WASHNDSHOP, gevestigd te 2970 Schilde, DE Kluis 16, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te veranderen in LOONEY. Artikel 1 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

Tweede beslissing

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf heden over te brengen naar 2650 Edegem, Joe Englishlaan 5 / 13.

Artikel 2 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

Derde beslissing

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2015.

De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2015 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder alsmede de staat van activa en passiva zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Hieraangaande wijst ondergetekende notaris de vergadering op de procedure bij verlies van maatschappelijk kapitaal overeenkomstig artikel 332 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en de gevolgen bij niet naleving van deze procedure.

Vierde beslissing

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

- adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie (70.210) en bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering (70.220) ;

- productie van films, bioscoop- en televisiefilms (59.113) en diensten in verband met het maken van geluidsopnames (59.209);

-- ontwerpen en programmeren van computerprogramma's (62.010), computer consultancy activiteiten (62.020), beheer van computerfaciliteiten (62.030) en overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer (62.090);

- gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten (63.110), webportalen gedetailleerde structuur (63.120), persagentschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 JULI 2015

afdelpilerpen



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

'Y Luik B - vervolg

oor-

r behouden aan het --1ëigisc`h Staatsblad

(63.910), overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie (63.990);

- ter verwezenlijking van haar doel mag de vennootschap alle handelingen verrichten in verband met de aan- en verkoop van onroerende goederen, verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen (68.201), verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen (68.203), verhuur en exploitatie van terreinen (68.204);

- reclamebureau (73.110), markt- en opinieonderzoekbureau (73.200);

- grafische designer (74.103), fotograaf, met uitzondering van persfotograaf (74.201) ;

- intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder auteursrecht (77,400);

- diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren (82.110), fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren (82.190), overige zakelijke dienstverlening (82.990);

- reparatie van computers en randapparatuur (95.110).

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Zevende beslissin

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw DOCKX Sarah Maria Marcel, geboren te Antwerpen-Wilrijk op 5 december 1984, wonende te 2650 Edegem, Joe Englishlaan 5 / 13, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, gecoordineerde statuten, verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva, Notaris Caroline De Cort

17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge





28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 20.06.2016 16214-0021-011

Coordonnées
LOONEY

Adresse
JOE ENGLISHLAAN 5/13 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande