LORENT & HAEPERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LORENT & HAEPERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.752.109

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14218-0600-013
24/12/2013
ÿþ ;1 Î ; Mod Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Godstraat 52/5, 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderweg akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 10 december 2013, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel vôôr registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LORENT & HAEPERS volgende beslissingen met eenparigheld van stemmen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT

De bijzondere algemene vergadering de dato 31 oktober 2013 heeft besloten tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend (dividend nog te verminderen met roerende voorheffing van 10%) ten bedrage van honderdentienduizend tweehonderd zesenzeventig komma tweeënveertig euro (¬ 110.276,42), wat overeenkomt met een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing) van negenennegentigduizend tweehonderd achtenveertig komma achtenzeventig euro (¬ 99.248,78), in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92, gemelde dividenduitkering voortkomende van de belaste reserves van de vennootschap, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering op 21 juni 2012.

TWEEDE BESLUIT

De enige vennoot overhandigt ondergetekende notaris de volgende documenten:

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1 derde lid van het Wetboek van vennootschappen, dat uiteenzet waarom zowel de inbreng als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap; b) het verslag van de door de enige zaakvoerder daartoe aangestelde bedrijfsrevisor, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. Clukkers Bedrijfsrevisor", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A/8, vertegenwoordigd door de heer Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1 eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "BESLUIT

Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor' met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 N8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 312 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake de vooropgestelde inbreng in natura ad 99.248,78 ¬ , ter gelegenheid van een kapitaalsverhoging bij de Bvba "Lorent & Haepers" in het kader van artikel 537 van het WIB en onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun intentie om het kapitaal te verhogen ook daadwerkelijk uitvoeren.

Mijn besluitverklaring is als volgt:

dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in natura en dit in de vorm van een beperkt nazicht,

dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter Vergoeding van de inbreng,

dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura: niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 1319 995*

Ondernemingsnr : 0877.752.109

Benaming

(voluit) : LORENT & HAEPERS

(verkort) :

NEERGELEGD

12 -12- 2013

GRIFFIg.....a5CHTBANK

KQOPH teL te MECHELEN KOOI'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

dat de kapitaalsverhoging door inbreng in natura 99.248,78 ¬ bedraagt waarvoor 2.148 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 31 oktober 2013

Voor de Bvba

F. Clukkers Bedrijfsrevisor

Frédéric Clukkers

Vertegenwoordigend vennoot

Bedrijfsrevisor (volgt de handtekening).".

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan dezer een kopie van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal,

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negenennegentigduizend tweehonderd achtenveertig komma achtenzeventig euro (¬ 99.248,78) om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd komma nul nul euro (¬ 18.600,00) te brengen op honderdzeventienduizend achthonderd achtenveertig komma achtenzeventig euro (¬ 117.848,78), mits creatie en uitgifte van tweeduizend honderd achtenveertig (2.148) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en plichten genieten als de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen pro rata temporis delen in de resultaten van het lopende boekjaar.

Deze kapitaalverhoging geschiedt bij wijze van inbreng in natura van de dividendvordering ten gunste van de vennoot ontstaan ingevolge de uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend, uitgekeerd bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

De vergadering bevestigt en verzoekt de notaris te notuleren dat deze kapitaalverhoging geschiedt bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

VIERDE BESLUIT

Is vervolgens tussengekomen, mevrouw HAEPERS Cynthia voornoemd, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap, en uiteen zet wat volgt:

- zij bezit ten aanzien van onderhavige vennootschap een zekere en liquide schuldvordering;

voormelde schuldvordering is ontstaan door de beslissing van onderhavige vennootschap over te gaan tot de uitkering van dividenden, zoals hierboven omschreven;

- voormelde schuldvordering wordt ingebracht tegen haar nominale waarde;

- voormelde schuldvordering is vrij en onbelast, is niet bezwaard met enige verbintenis of voorrecht, en heeft niet het voorwerp uitgemaakt van enige vervreemding of pand.

Na deze uiteenzetting verklaart de tussenkomende enige vennoot haar hiervoor omschreven schuldvordering in onderhavige vennootschap in te brengen,

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden tweeduizend honderd achtenveertig (2.148) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze nieuwe  volledig volstortte -- aandelen worden toegewezen aan mevrouw HAEPERS Cynthia voornoemd als vergoeding voor de gedane inbreng.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag wanneer de vennootschap een positief boekhoudkundig resultaat heeft behaald tijdens het inkomstenjaar 2013 en wanneer er door de algemene vergadering gedecreteerde dividenden zijn verleend of toegekend in de loop van minstens één van de vijf belastbare tijdperken voorafgaand aan inkomstenjaar 2013.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van negenennegentigduizend tweehonderd achtenveertig komma achtenzeventig euro (¬ 99.248,78) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderdzeventienduizend achthonderd achtenveertig komma achtenzeventig euro (¬ 117.848,78), vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd vierendertig (2.334) aandelen op naam zonder nominale waarde.

ZESDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzeventienduizend achthonderd achtenveertig komma achtenzeventig euro (¬ 117.848,78).

Het is verdeeld in tweeduizend driehonderd vierendertig (2.334) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/tweeduizenddriehonderdvierendertigste (1/2.334ste) van het kapitaal".

In de historiek wordt volgende alinea toegevoegd:

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 10 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van negenennegentigduizend tweehonderd achtenveertig komma achtenzeventig euro (¬ 99.248,78) op 31 oktober 2013 uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd komma nul , : nul euro (¬ 18.600,00) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar honderdzeventienduizend achthonderd achtenveertig komma achtenzeventig euro (¬ 117.848,78), mits creatie en uitgifte van tweeduizend honderd achtenveertig (2A48) nieuwe aandelen."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Kcophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake,

NEGENDE BESLUIT

De comparant stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiek-'rechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer en dergelijken en om aile noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name Stiers & Velkeneers, Boekhouding & Fiscaliteit, Grote Markt 21 te 3440 Zoutleeuw en/of aangestelde(n).

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging

- verslag revisor en verslag van de zaakvoerder

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 29.07.2013 13359-0149-013
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 04.07.2012 12254-0438-013
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.06.2011 11232-0475-013
21/02/2011
ÿþ Pied 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac







" iioseass





. . ~

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 9 FEB. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 0877.752.109

Benaming

(voluit) : LORENT & HAEPERS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grumstraat 60 te 3400 Landen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA LORENT 8( HAEPERS van 1 februari 2011, gehouden op de zetel van de vennootschap, werd besloten:

De maatschappelijke zetel wordt, met ingang vanaf heden, overgebracht van Grumstraat 60 te 3400 Landen naar Oude Godstraat 52 bus 5 te 2220 Heist-op-den-Berg.

Gedaan te Landen, 1 februari 2011.

Haepers Cynthia

Zaakvoerder

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 25.08.2010 10447-0129-013
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 24.07.2009 09470-0082-013
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 27.06.2008 08312-0273-013
06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 03.07.2007 07343-0399-013

Coordonnées
LORENT & HAEPERS

Adresse
OUDE GODSTRAAT 52, BUS 5 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande