LS VALUE

NV


Dénomination : LS VALUE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 848.909.158

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.03.2014, NGL 16.04.2014 14094-0040-020
16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.03.2013, NGL 13.05.2013 13117-0522-019
11/04/2013
ÿþmad 11.1

d ~ 4

uÏk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IlltUR11,111611111

Onderrtemingsnr : 848.909.158

Neergelegd ier n-iffie van de Rer%#,óank

Yrrº%t

Koophandel re Antwerpen, Ó~2 APR, 2013

Griffie

Benaming (voluit) : LS Value

(verkort) :

Rechtsvorm : beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht Instelling voor Collectieve Beleggingen in financiële instrumenten en liquide middelen - naamloze vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Schildersstraat 33

Onderwerp akte :SCHRAPPING INDIVIDUELE VERMELDING VAN DE COMPARTIMENTEN EN VAN HUN BELEGGINGSBELEID » STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



:` Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen,

4 Broederminstraat 9, op eenentwintig maart tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te,; worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de raad van bestuur van de

iÉ naamloze vennootschap "LS Value", beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht die geopteerd voor de categorie van beleggingen vermeld in artikel 7, eerste lid, 2° financiële instrumenten en;, liquide middelen, van de wet van 20 juli 2004 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles, met zetel te 2000 Antwerpen, Schildersstraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0848.909.158, onder meer beslist heeft

1. gebruik makend van de mogelijkheid geboden door artikel 299 van de wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles om tot 31 maart 2013 de statuten te wijzigen teneinde de individuele vermelding van de compartimenten van de beleggingsvennootschap uit del statuten te schrappen, evenals het beleggingsbeleid dat door elk van deze compartimenten wordt gevolgd, tot' schrapping van het enige compartiment "LS Value Equity", alsmede van het door dit compartiment gevolgde beleggingsbeleid.

2. tot schrapping van de dertiende alinea van artikel 5 van de statuten, alsmede tot schrapping in de voorlaatste

alinea van zelfde artikel van het tekstgedeelte "Hij beschikt over alle bevoegdheden om de wijziging van de

statuten die eruit voortvloeit rechtsgeldig te laten vaststellen".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmachten;

- gecobrdineer-

de statuten





Op de laatste blz. van mik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2012
ÿþ(verkort) :

Rechtsvoren : beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal naar Belgisch recht - Instelling voor Col lectieve Beleggingen in financiële instrumenten en liquide middelen - naamloze vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Schiidersstraat 33

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zeventien september tweeduizend twaalf, vôôr registratie uitgereikt, met als enig doel te'; worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,

1. Oprichters

I) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEO STEVENS & Cie", gevestigd te 2000ii Antwerpen, Schildersstraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met;; ondernemingsnummer 0404.496.829.

2) de heer STEVENS Marc Maria François, van Belgische nationaliteit, wonende te 2930 Brasschaat,;, Frillinglei 163.

2.a) Rechtsvorm : naamloze vennootschap, gevormd onder het stelsel van een beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal (BEVEK) naar Belgisch recht.

Ze heeft geopteerd voor de categorie van beleggingen vermeld in artikel 7, eerste lid, 2° financiële,,` instrumenten en Iiquide middelen, van de wet van 20 juli 2004 betreffende bepaalde vormen van collectief: beheer van beleggingsportefeuilles.

De vennootschap doet een publiek beroep op het spaarwezen.

b) Naam ; "LS Value"

3. Zetel : te 2000 Antwerpen, Schiidersstraat 33

4.j

De vennootschap heeft uitsluitend tot doel: het gemeenschappelijk beleggen van bij het publiek aangetrokken ; gelden in roerende waarden en andere financiële instrumenten, conform de relevante wetgeving, om haar;: aandeelhouders te laten genieten van een spreiding van de beleggingsrisico's en de opbrengsten van de beleggingen. In algemene termen kan ze alle maatregelen nemen en alle verrichtingen doen die ze nuttig acht om haar maatschappelijk doel te vervullen en te ontwikkelen binnen de grenzen van de wettelijke bepalingen" ': waaraan ze onderworpen is.

s S, Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur. Onverminderd de oorzaken van ontbinding voorzien, door de wet kan ze ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, genomen zoals bij een') wijziging van de statuten.

6. Geplaatst kapitaal

ÉÉN MILJOEN TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (E 1.250.000,00), verdeeld in, TWAALFDUIZEND VIJFHONDERD (12.500) aandelen,

Het kapitaal is volledig volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

Het maatschappelijk kapitaal is steeds gelijk aan de waarde van de netto activa van de vennootschap. Het mag niet lager zijn dan het wettelijk voorgeschreven minimumkapitaal.

iz De formaliteiten inzake publicatie, voorzien voor de kapitaalverhogingen en -verminderingen van naamloze

.vennontachappen,zijn_nietvan..toepassing__ .______..m.: _ _ mM,_T ï___" _.__-__ .:. _:.ti :-.-: a.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rf,;(7 ,,;,r-*,d van dr ~ ~ k ,. f

~ ~s:r~~;,,ud3~l

rel e$nphudei ic Anitvorpon,

2 4 SEP. 2012

Griffie

Ondernemingsnr ; ~~ e " 9 0

Benaming (voluit) LS Value

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden _ ----- ------- - -

aan het Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door verschillende categorieën van aandelen, die elk

Belgisch ; overeenstemmen met een afgescheiden deel of "compartiment" van het vermogen van de vennootschap.

Staatsblad ; Elk compartiment kan twee types van aandelen omvatten, met name kapitalisatieaandelen en uitkeringsaandelen, zoals beschreven in artikel 6 van de statuten.

Elk compartiment kan ook verschillende aandelenklassen omvatten, conform de bepalingen van het Koninklijk Besluit van 4 maart 2005 betreffende bepaalde instellingen voor collectieve belegging.

Binnen elk compartiment kan de raad van bestuur de volgende aandelenklassen creëren.

Thans is er 1 compartiment, namelijk:

"LS Value Equity"

De inhoud en de beleggingspolitiek van dit compartimenten is de volgende:

- "LS Value Equity"

Het compartiment "Equity" heeft tot doel voornamelijk in aandelen te beleggen zonder geografische beperkingen. Het compartiment zal sectoraal gespreid zijn doch dient niet ten allen tijde in alle sectoren belegd te zijn indien de beheerder dit niet opportuun acht. Het compartiment streeft naar kapitaalsgroei over de langere termijn en bijgevolg is de aangeraden beleggingshorizon 5 jaar of meer. Het beheer zal gebaseerd zijn op de principes van value-beleggen met oog voor een margin of safety op het gebied van onder andere waardering, solvabiliteit, concurrentieel voordeel, earnings power, dividend, kwaliteit van het management en corporate governance. Door in te spelen op marktopportuniteiten en wijzigende trends zal er een actief beheer plaatsvinden. In dit kader kan het voorkomen dat, ingevolge de marktomstandigheden, de mogelijkheid bestaat om tijdelijk hoge cashposities aan te houden en dit tot 49% van de totale activa. Obligaties, converteerbare obligaties, opties of andere financiële instrumenten kunnen aangehouden worden om het neerwaarts risico op de aandelenposities af te dekken dan wel om het aandelenpotentieel aan te vullen. Wanneer de beheerder van mening is dat het aandelenklimaat positief is, dan zal de blootstelling op obligaties, converteerbare obligaties, opties of andere financiële instrumenten bijkomstig zijn, Wanneer de beheerder van mening is dat het neerwaarts risico op de aandelenposities moet afgedekt worden of wanneer de beheerder meer waarde ziet in obligaties, converteerbare obligaties, opties of andere financiële instrumenten dan kan de blootstelling op die beleggingen substantieel zijn, zonder echter meer dan 100% van de totale activa te kunnen bedragen.

De raad van bestuur mag op elk ogenblik compartimenten met een eventuele andere beleggingspolitiek creëren en hen een specifieke benaming toekennen. Hij beschikt over alle bevoegdheden om de wijziging van de statu- ' ' ten die eruit voortvloeit rechtsgeldig te laten vaststellen.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december, Het eerste boekjaar loopt tot eenen- dertig december tweeduizend twaalf.

8. Win tverdelin. en reserves - Li'uidatiesaldo

De jaarlijkse algemene vergadering bepaalt elk jaar, op voorstel van de raad van bestuur, het gedeelte van het resultaat dat aan elk compartiment van de vennootschap kan worden toegewezen in overeenstemming met de van kracht zijnde wetgeving.

Het gedeelte van het resultaat dat toekomt aan de kapitalisatie-aandelen blijft belegd in de vennootschap en wordt opgenomen in het gedeelte van de netto activa vertegenwoordigd door kapitalisatie-aandelen.

De vennootschap kan dividenden uitkeren aan de dividendgerechtigde aandelen in het kader van de beschikkingen van de wet van 20 juli 2004 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles. De jaarlijkse uitkering aan de dividendgerechtigde aandelen voorzien het geheel van de inkomsten uit intresten die werden verkregen na aftrek van de proportioneel daarmee verband houdende bezoldigingen, commissies en kosten.

De raad van bestuur kan beslissen een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van de bepalingen van de i wet,

De raad van bestuur duidt, in overeenstemming met de wet en de van kracht zijnde reglementering, de instellingen aan die instaan voor de dividenduitkering aan de aandeelhouders.

Het besluit inzake de ontbinding van de Vennootschap wordt genomen door de algemene vergadering van aandeelhouders. In geval van ontbinding van een compartiment is de algemene vergadering van aandeelhouders van het betrokken compartiment bevoegd.

In geval van ontbinding zullen één of meer vereffenaars tot de vereffening overgaan. Dat kunnen rechtspersonen of natuurlijke personen zijn. Zij zullen door de algemene vergadering van aandeelhouders worden aangesteld. Deze laatste bepaalt ook hun bevoegdheden en hun vergoeding. Indien er een vervaldatum is vastgesteld in de statuten, zal het compartiment van rechtswege ontbonden ' worden op die datum en in overeenstemming met de bepalingen van artikel 5 van de statuten.

In dat geval zal de raad van bestuur een of meer vereffenaars benoemen.

Voor elk van de compartimenten wordt de opbrengst van de vereffening uitgekeerd aan de aandeelhouders , evenredig met hun rechten, rekening houdend met de pariteit.

9. Gewone algemene vergadering te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de derde doínderdag van de maand maart om achttien uur.

De-eerste gewone-algemene vergadering-wordt gehouden-in-tweeduizend dertien.....................................

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Behoudens andersluidende bepalingen van de wet wordt elke aandeelhouder het recht verleend om deel te ; nemen aan de algemene vergadering, op grond van de neerlegging, vijf werkdagen voor de vastgestelde datum van de vergadering op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief, van een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De eigenaars van aandelen op naam moeten binnen dezelfde periode schriftelijk de raad van bestuur op de hoogte brengen van hun intentie om de algemene vergadering bij te wonen en van het aantal effecten waarvoor s ze van plan zijn aan de stemming deel te nemen.

Telkens alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en zij verklaren kennis te hebben gehad van de dagorde die hen ter beraadslaging wordt voorgelegd, kan de algemene vergadering zonder voorafgaande oproeping worden gehouden.

10. Bestuur

Benoemingen

Wérden tot bestuurder benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend zeventien :

a, de heer GOMMEREN Kristiaan Franciscus Maria Theresia, van Belgische nationaliteit, wonende te 2000 Antwerpen, Orteliuskaai 2;

b, de heer STERKENS Kris Emiel Joanna, van Belgische nationaliteit, wonende te 2900 Schoten, Listdreef 34, bus 6;

c. de heer STEVENS Marc, voornoemd;

d. de heer MERTENS Ive, van Belgische nationaliteit, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Broekstraat 14;

e. de heer VANDOORNE Xavier Jean-Marie, van Belgische nationaliteit, wonende te 2000 Antwerpen, Italiëlei 75, bus 5;

f. de heer D'EIALUIN Koen Raymond Gilberte Hugo, van Belgische nationaliteit, wonende te 2520 Ranst, , Zakstraat 41.

Voorzitter

Wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur ; voornoemde heer STEVENS,

Effectieve leiders

Worden, overeenkomstig artikel 17 van de statuten, benoemd tot effectieve leiders van de vennootschap: de heer MERTENS Ive en de heer D'HALUIN Koen, beiden voornoemd.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

De bestuurders worden verkozen of herkozen door de algemene vergadering voor een periode van ten hoogste zes jaar. De bestuurders kunnen op elk ogenblik afgezet worden, met of zonder motief, door de algemene vergadering van aandeelhouders.

Zo de functie van een bestuurder vacant zou worden tengevolge van overlijden, ontslag, afzetting of een andere reden, kunnen de overblijvende bestuurders bijeenkomen en met meerderheid van stemmen een bestuurder ; verkiezen om tijdelijk de taken te vervullen, verbonden aan de vacant geworden functie, tot de volgende algemene vergadering van aandeelhouders.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Bevoegdheid

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn voor het realiseren van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die door de wet of de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur heeft meer in het bijzonder de bevoegdheid om, onder voorbehoud van de beperkingen opgelegd door de wetten en reglementen, per compartiment de beleggingspolitiek van de vennootschap voor te ' stellen

In overeenstemming met artikel 45 en volgende van het Koninklijk Besluit van 4 maart 2005 met betrekking tot bepaalde openbare instellingen voor collectieve beleggingen zullen de beleggingen van de vennootschap gebeuren in alle categorieën activa conform de beleggingsvoorwaarden en beleggingsbeperkingen voorzien in artikel 45 en volgende van dit KB.

Teneinde het bestuur verder te optimaliseren kan maximaal, binnen de nonnen uiteengezet in artikel 45 § 1, 8°, van het Koninklijk Besluit van 4 maart 2005 met betrekking tot bepaalde openbare instellingen voor collectieve belegging, gebruik gemaakt worden van financiële derivaten (onder andere futures, opties en OTC-producten) en deviezen.

De vennootschap mag steeds alle roerende en onroerende goederen verwerven die rechtstreeks noodzakelijk zijn voor haar bedrijfsuitoefening. Wanneer de beleggingsvennootschap een vastgoed bezit of verwerft, moet het overeenstemmende gedeelte van het kapitaal steeds worden gehouden door haar oprichters of de door hen

-aangewezen personen------------ _-__ _ ____.__.__._..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap kan, onder de door de wet gestelde voorwaarden, aan securities lending doen, zoals bepaald in artikel 72 van het Koninklijk Besluit van 4 maart 2005 met betrekking tot bepaalde openbare instellingen voor collectieve belegging.

Vertegenwoordiging

De vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van twee bestuurders of personen aan wie de nodige bevoegdheden gedelegeerd werden door de raad van bestuur.

Effectieve leiding

De raad van bestuur draagt de effectieve leiding en de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft, in overeenstemming met de wet van 20 juli 2004, over aan twee effectieve leiders. De effectieve leiding wordt onder het toezicht van twee collegiaal optredende bestuurders-fysieke personen geplaatst.

' De raad van bestuur bepaalt het bedrag van de vergoeding voor de opdracht van effectieve leider(s), bestuurder(s), gedelegeerd-bestuurder(s), directeur(s) of procuratiehouder(s). Het bedrag van deze , vergoedingen komt ten laste van de algemene kosten van "LS VALUE NV",

Depothoudende bank

De vennootschap duidt, in overeenstemming met de wet en de van kracht zijnde reglementering, een depothoudende bank aan. Deze zal voor zijn functies van depothoudende bank de kosten kunnen aanrekenen die contractueel tussen de vennootschap en de depothoudende bank bepaald zijn.

De vennootschap kan de depothoudende bank herroepen op voorwaarde dat een andere depothoudende bank hen vervangt. Deze laatste maatregel zal het voorwerp uitmaken van een bericht in twee Belgische kranten met nationale spreiding.

De vennootschap zal een contract van bewaargeving sluiten'met de naamloze vennootschap "KBC Securities NV ", met maatschappelijke zetel te Havenlaan 12  1980 Brussel. Daarin wordt bepaald dat laatstgenoemde de functies van depothoudende bank zal vervullen in overeenstemming met de wet en de van kracht zijnde reglementering.

Voor het uitvoeren van haar taken ontvangt de depothoudende bank maximaal een jaarlijkse vergoeding van' 1% per compartiment.

Beheervennootschap

De vennootschap stelt, in overeenstemming met de wet en de van kracht zijnde reglementering, een beheervennootschap van Instellingen voor Collectieve Belegging aan. Deze beheervennootschap voert de taken'. i van administratief, financieel en commercieel beheer van de compartimenten van de vennootschap uit. De beheervennootschap zal voor zijn functies de kosten kunnen aanrekenen die contractueel tussen de , vennootschap en de beheervennootschap bepaald zijn.

Voor het uitvoeren van haar taken ontvangt de Beheervennootschap maximaal een jaarlijkse vergoeding per compartiment van 2% voor het commercieel beheer, maximum 2% voor het financieel beheer en maximum 1% voor het administratief beheer.

De vennootschap kan de beheervennootschap herroepen op voorwaarde dat een andere beheervennootschap hen vervangt,

De naamloze vennootschap "Capfi Delen Asset Management", met maatschappelijke zetel te Jan Van Rijswijcklaan 178 - 2020 Antwerpen, is aangesteld als Beheervennootschap van Instellingen voor Collectieve Belegging van de ICB.

Commissaris

Wordt benoemd tot commissaris voor een termijn van drie jaar, omvattende de boekjaren tweeduizend en twaalf tot en met tweeduizend en veertien, om te eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering i van het jaar tweeduizend en vijftien: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAREL NIJS BEDRIJFSREVISOR", gevestigd te 2550 Kontich, Kleine Meylstraat 16.

De vergadering neemt tevens kennis van het feit dat voornoemde commissaris de heer Karel NIJS, bedrijfsrevisor, heeft aangeduid als vertegenwoordiger.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de heer BRUYNSEELS Chris, wonende 2288 Bouwel, Zeis Bos 11.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LS VALUE

Adresse
SCHILDERSSTRAAT 33 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande