LUC VAN WASSENBERGH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUC VAN WASSENBERGH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.774.754

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.03.2014, NGL 31.07.2014 14381-0457-010
29/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300653*

Neergelegd

25-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502774754

Benaming (voluit): LUC VAN WASSENBERGH

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2980 Zoersel, Langebaan 7

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd-notaris Dirk Verbert te Antwerpen op vierentwintig januari tweeduizend dertien, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"LUC VAN WASSENBERGH", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2980 Zoersel, Langebaan 7

2.Oprichters: 1/ de heer VAN WASSENBERGH, Luc, geboren te Kruibeke, op zes september duizend negenhonderdvijfenzestig, wonende te 2980 Zoersel, Langebaan, 7.

2/ mevrouw VLOEMANS, Christel Cornelia Ludovica Maria, geboren te Deurne (Ant.), op vier januari duizend negenhonderdvierenzestig, wonende te 2980 Zoersel, Langebaan, 7.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen, overheidsorganisaties en particulieren in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

Het stellen van alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

Tussenpersoon in de handel.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van 6.500 euro. De voornoemde oprichters tekenden in op de aandelen, als volgt:

1/ door de heer VAN WASSENBERGH, Luc, comparant sub 1/ op negenennegentig (99) aandelen aan pari, hetzij een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,-).

2/ door mevrouw VLOEMANS, Christel, comparant sub 2/ op één (1) aandeel aan pari, hetzij een bedrag van honderd zesentachtig euro (¬ 186,-).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE91 7310 2947 8776 geopend bij de KBC op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op veertien januari laatst.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: de heer VAN WASSENBERGH, Luc, geboren te Kruibeke, op zes september duizend negenhonderdvijfenzestig, wonende te 2980 Zoersel, Langebaan, 7.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de laatste donderdag van maart om zestien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2014.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", met maatschappelijke zetel te Zaventem, Da Vincilaan 9, box E.6., en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerd-notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
LUC VAN WASSENBERGH

Adresse
LANGEBAAN 7 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande