LUCATH

Société en commandite simple


Dénomination : LUCATH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.829.778

Publication

09/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden'

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

a:::1)1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i '.,,u,r: " ,..

n if n Si leegbank

s~

f.. nrrnl. _1 ..,. ~. IL

?,;-t1h0opWiiu , , git: rp

r 1fgi i4OQjJfidii(kJi i,.; r-i11 !verpen;op

28 MRT 2014

li11~lAlAll~n~i 3* dN~19N

907681

11

Griffie

Qndernemingsnr : 0837.829.778

Benaming

(voie : LUCATH

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Dahliastraat 32, 2540 Hove

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN INVEREFFENINGSSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - COORDINATIE DER STATUTEN

Uit een onderhandse akte, ondertekend door de vennoten op 14 februari 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "Lucath",. gevestigd te 2540 Hove, Dahliastraat 32, ingeschreven in het rechtpersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0837.829.778, beslist heeft;

1. de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen. Derhalve bestaat zij vanaf 14 februari 2014 nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening. Het mandaat van zaakvoerder neemt hierdoor een einde.

2. om over de kwijting van de beherend vennoot/zaakvoerder te beraadslagen op de eerstvolgende jaarvergadering die zal samengroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

3. am als vereffenaar aan te stellen: mevrouw BiESMANS Catharina, die verklaart te aanvaarden. Haar

mandaat is onbezoldigd.

Machten van de vereffenaar;

De vereffenaar zal beschikken over de machten zoals deze hierna zullen worden vastgesteld. Overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 §1 besluit de vergadering dat de vereffenaar pas in functie zal treden nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming. Daartoe zal door de vennootschap een verzoekschrift worden ingediend bij de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen samen met een afschrift van deze akte en de boekhoudkundige staat van activa en passiva. Onderhavig verslag van de bijzondere algemene vergadering zal worden neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad na de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank, dan wel na aanwijzing van de vereffenaar door de Rechtbank.

De vereffenaar wordt door de vergadering gemachtigd om het verzoekschrift namens de vennootschap te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen.

4. dat de statuten voortaan dienen gelezen en geïnterpreteerd te worden, rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en invereffeningstelling.

De hiernavolgende bepalingen, welke handelen over bestuur (artikel 10) en over ontbinding en vereffening (artikel 18) zijn niet meer van toepassing, in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand.

De gecodrdineerde tekst van de statuten werd aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zonodig voorgaande artikelen ver-vangt en die luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en invereffeningstelling

Bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van

14 februari 2014 werd de vennootschap ontbonden en in veref-fening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de artikelen 187 en 190 van gemeld Wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor aile handelingen in voornoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit van de vennootschap.

Hij_wor¬ it,_onder zijn verantwoordelijkheid, gemachtigd oxerte gaan tot het uitkeren aan de_vennotera van Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.4/ Vt or-behouden

aan het Belgisch Staatsbiad



tussentijdse liquidatie-uitkeringen.

De vereffenaar zal onder meer alle goederen van de vennootschap mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden. De vereffenaar zal derden als gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar zal pas in functie treden nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn be-noeming. Een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie van zijn benoeming dient daartoe samen met het afschrift van deze akte, te worden neergelegd overeenkomstig de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen".

5. de vereffenaar verklaart het mandaat, onder de hierna vermelde voorwaarden en de hierboven toegekende machten te aanvaarden. De vereffenaar werd ervan in kennis gesteld dat hij pas in functie treedt na de bevestiging zodat alle handelingen die de vereffenaar eventueel zou stellen tussen zijn benoeming en de bevestiging ervan door de Rechtbank eveneens ter bevestiging dienen te worden voorgelegd aan de Rechtbank die ze met terugwerkende kracht kan bevestigen dan wel nietig verklaren overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 §1. De vereffenaar verklaart tenslotte dat hij zich niet bevindt in één van de uitsluitingsgronden bepaald in artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW en/of bij een erkend ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba "ACCOUNTANTSKANTOOR COOLS EN PARTNERS", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 124 bus 12113, met recht van indeplaatsstelling door de heer Paul COOLS en/of mevrouw Carine THOMAS,

Mevrouw Catharina Biesmans Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift van de akte;

- gecoördineerde statuten

- beschikking van de rechtbank





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 2 JULI MN

afdelineteerpen



Voor. behoud aan hE Belgisr Staatsb !III

11

11 Il

*14147278*

Ondememingsnr 0837.829.778

Benaming

(voluit) : LUCATH in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Dahliastraat 32, 2540 Hove

(volledig adres)

Onderwerp akte: SLUITING VEREFFENING

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, die gehouden werd op 30 juni 2014, werd beraadslaagd en beslist over volgend agenda:

A. Verslag van de vereffenaar.

B. Goedkeuring van de rekeningen afgesloten per 31.12.2013, evenals van de bestemming van het daarin vermelde overschot.

C. Décharge te verlenen aan de vereffenaar.

D, Afsluiting van de vereffening.

De vergadering stelt vast dat de vereffening werd afgesloten en dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en documenten van de vennootschap zullen gedurende 5 jaar bewaard blijven op het adres van mevrouw Catharina Biesmans.

Er werd décharge verleend aan mevrouw Catharina Blesmans voor de uitoefening van zijn mandaat als vereffenaar.

Tijdens deze bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 30 juni 2014, werd eveneens uiteengezet dat het voorgelegde verdeelplan werd goedgekeurd door de vereffeningskamer van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 24 juni 2014.

Catharina Biesrnans

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

- beschikking van de rechtbank

- verslag van de bijzondere algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2011
ÿþMai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming ~ a ~ 9

(voluit) : LUCATH

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dahliastraat 32 - 2540 Hove

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte, opgemaakt en ondertekend op 20 juni 2011 houdende de oprichting van de gewone commanditaire vennootschap "LUCATH", blijkt onder meer:

Oprichters - vennoten:

- mevrouw Catharina Biesmans, wonende te 2540 Hove, Dahliastraat 32, onderschrijft en volstort het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van achthonderd (800,00) Euro, en zal optreden als beherend vennoot.

- de heer Luc Dries, wonende te 2540 Hove, Dahliastraat 32, onderschrijft en volstort het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van tweehonderd (200,00) Euro, en zal optreden als stille vennoot.

Het onderschreven maatschappelijk kapitaal bedraagt aldus duizend (1 000,00) Euro en werd volgestort op. de financiële rekening van de vennootschap nr. 068-8929343-35 bij Dexia.

Rechtsvorm en benaming:

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en handelt onder de

benaming "LUCATH".

Zetel en duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2540 Hove, Dahliastraat 32.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. het verrichten van alle diensten in de meest ruime zin die betrekking hebben op de verpleging van personen, alle activiteiten in verband met de gezondheidszorg, alle paramedische activiteiten, waarvoor de vennootschap of haar organen of personeelsleden de nodige kwalificaties bezitten, alle diensten die in het bijzonder kunnen worden aangeboden in een paramedisch centrum; het verpleegkundig begeleiden van personen, bij hen thuis, bij het vervoer van deze personen of bij uitstappen of reizen;

2.haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De zaakvoerder mag de draagwijdte van het doel interpreteren.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1 000,00 (duizend) Euro en is verdeeld

in 100 (honderd) aandelen van 10,00 (tien) Euro elk.

Bestuur en vertegenwoordiging:

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I II fl11 II fil III 1 I I 1fl

X11114526*

V, beh. aai Bel Staa

Neergelegd fer griffie ven de Rethf$atati

van Xoopharidel te Antwerpen, op

1 3 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Is beherende vennoot op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap : mevrouw Catharina Biesmans, voornoemd.

De overige vennoten zijn stille vennoten; zij staan slechts voor de schulden en verliezen van de vennootschap in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Algemene vergaderingen:

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op 30 april

om negentien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 01.01 en eindigt op 31.12 van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31.12.2012.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves:

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van een reserverekening in de boekhouding. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

Vereffening:

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de beherende vennoten die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182 en 183 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming:

Wordt voor onbepaalde duur tot gewone zaakvoerder van de vennootschap benoemd: mevrouw Catharina

Biesmans, voornoemd. Het mandaat als zaakvoerder zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Cools en Partners", gevestigd te 2600 Berchem, Fruithoflaan 124 bus 12/13, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen inzake de neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de publicaties in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, alle inschrijvingen en wijzigingen door te voeren bij de erkende ondememingsioketten, de kruispuntbank van ondernemingen en de fiscale administraties.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Waarvan akte opgemaakt en verleden te Antwerpen op 20 juni 2011

Akte neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Voor Accountantskantoor

COOLS en PARTNERS BVBA,

gevolmachtigde,

de heer Paul COOLS,

Zaakvoerder / Accountant IAB

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LUCATH

Adresse
DAHLIASTRAAT 32 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande