LUCY AND THE BEAST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LUCY AND THE BEAST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.691.622

Publication

31/03/2014
ÿþ Mad PDF 11.1



Lui . e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





bíoereeqd ,.Y -iffie ; - Jn Rechtbank

A.fl#tJP.4 a11F, op

Griffiel MRI 20111

voor

behout aan h Beigis

Staatsb

Ondernemingsnr : 0835.691.622

Benaming (voluit) : Lucy and the beast

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Straatsburgdok-Noordkaai 21 bus 18, 2030 Antwerpen 3, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ontslag zaakvoerder -diversen

Tekst :

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 12 maart 2014 worden volgende beslissingen genomen met ingang vanaf 1 april 2014 :

Dhr. Dirk Stesses, wonende te 2050 Antwerpen Aalscholverlaan 80 bus 301 eigenaar van 50 aandelen, draagt zijn aandelen over aan Mevr. Ingeborg De Buyser.

Mevrouw Ingeborg De Buyser, eigenaar van 50 aandelen bezit na deze transactie 100 aandelen dewelke het volledige kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

- De BVBA Otwee, Bergstraat 161 te 2220 Heist-Op-Den-Berg ingeschreven in de KBO onder het nummer 0860.735.537 met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Stesses Dirk, voornoemd, wordt ontslagen als zaakvoerder. Volledige décharge wordt verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

Gedaan te Antwerpen op 12 maart 2014

Proburo BVBA

Vertegenwoordigd door Mevr. Ingeborg De Buyser

Zaakvoerder

Otwee BVBA

Vertegenwoordigd door Dhr. Dirk Stesses

Ontslagnemend zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto : MâWrîï ënTîâëclâni held van de instrumenterende notaris, hetzi v rl clé dsó o n én

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.02.2014, NGL 10.03.2014 14062-0493-015
26/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.02.2013, NGL 20.02.2013 13043-0384-015
19/07/2012
ÿþ ~ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eergelegd ter griffie van de Rechtbank van Kcopanc' fa ;i" 7w; op

I ! JULI 262

Griffie

I11I IlI I1IU III 1 II

*iaia~ssi"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIV

Ondernemingsnr : 0835.691.622

Benaming

(voluit) : Lucy and the beast

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 2030 Antwerpen, Straatsbrugdok-Noordkaai 21 bus 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEVESTIGING KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING AANTAL AANDELEN  OMVORMING IN BVBA STATUTENWIJZIGING  ONTSLAG ZAAKVOERDERS  BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uittreksel uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ann Van Laere, te Antwerpen op 29 juni 2012 Geregistreerd zes bladen, één renvooi, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 04 juli 2012, boek 283, blad 66, vak 9. Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur wn. (get) H. Huberland,

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

Met het oog op publicatie bevestigt de vergadering de beslissing genomen door de buitengewone algemene vergadering gehouden op 2 maart 2012, waarbij beslist werd het maatschappelijk kapitaal van tienduizend euro (¬ 10.000,00), te verhogen met achtduizend zeshonderd euro (¬ 8.600,00) om het aldus te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door inbreng in speciën ten belope van achtduizend zeshonderd euro (¬ 8.600,00) doch zonder creatie van nieuwe aandelen.

Tweede besluit

De vergadering beslist om de schrijfwijze van de maatschappelijke benaming aan te passen door het woord "beast" voortaan met een hoofdletter te schrijven. Voortaan zal de maatschappelijke benaming luiden : "Lucy and the Beast".

Derde besluit

De vergadering beslist om het aantal aandelen te wijzigen. Elk aandeel wordt gesplitst in tien (10) aandelen,

zodanig dat het kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Vierde besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de heer Michel Wera, bedrijfsrevisor te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 maart 2012.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerders, de staat van actief en passief afgesloten per 31 maart 2012 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor blijven in het dossier van ondergetekende notaris Van Laere.

De besluiten van het verslag van de heer Michel Wera, bedrijfsrevisor te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, luiden ais volgt

"IV. BESLUIT

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dit blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2012 die de vennoten van de vennootschap hebben opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is gebleken dat er een overwaardering van het netto-actief gebeurde ten bedrage van ¬ 42.869,12 door het niet boeken van de belastingsdruk van het lopend boekjaar 2011-2012. Het netto-actief volgens deze staat, na de hierboven opgenomen correctie bedraagt ¬ 109.702,47 en is voldoende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Na de omzetting zou het

kapitaal van de BVBA worden bepaald op E 18.600,00.

Kortenberg, 22 juni 2012.

Michel Wera, Bedrijfsrevisor"

Vijfde besluit

De vergadering beslist de vomi van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0835.691.622 waaronder de vennootschap gekend is.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma werden verondersteld te zijn verricht voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

De honderd (100) aandelen zonder nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die het kapitaal vertegenwoordigen, worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette vennootschap onder firma.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de vennootschap onder firma omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Zesde besluit

De vergadering beslist een volledige nieuwe tekst als statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdende met de wijzigingen die voorafgaan.

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neeriegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

Naam  rechtsvorm.

De vennootschap is een handelsvennootschap en neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De naam luidt: 'Lucy and the Beest.

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 21 bus 18.

Doel

De vennootschap heeft tot doel , zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die, algemeen ge-nomen, op een of andere wijze verband houden met:

-Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, de makelaardij, de commissie, het optreden als commercieel tussenpersoon, in de handel van de hierna genoemde, door andere ondernemingen gefabriceerde producten namelijk textiel zowel voor dames, heren als kinderen, bontwerk, lederwaren, schoeisel, kousen, hoeden, kledingaccessoires, gadgets, fantasiejuwelen, in een meer ruime betekenis, allerhande modeartikelen.

-Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, de makelaardij, de commissie, het optreden ais commercieel tussenpersoon, in de handel van de hierna genoemde goederen, namelijk: decoratieartikelen, kunst en antiek, in het algemeen tweedehandsgoederen, designobjecten, meubilair en allerhande interieurartikelen.

-Het concipiëren, ontwikkelen, fabriceren en commercialiseren van de hier-boven genoemde producten, of meer bepaald de ontwikkeling en uitwerking van een eigen merk of label in verband met hierboven genoemde arti-kelen.

-Het verlenen en geven van bijstand, advies als consultant, technische exper-tise, opleidingen en leiding aan bedrijven, prive-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschap-pen, dit alles in de meest ruime betekenis.

-Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, de commissie, het optreden als commercieel tussenpersoon, in de handel van de hierna ge-noemde goederen: kantoorbenodigheden, machines, drukwerken, alsook de dienstverlening inzake grafische vormgeving en lay-out voor drukwerken en labels.

-Het uitgeven en beheren, de distributie van allerhande bladen, periodieken, reclamebladen, folders en publicitair drukwerk, alsook de verspreiding ervan.

-Het optreden als sport-, cultuur-, mode- en entertainment marketingbureau voor adviesverlening en service aan bedrijven in sport, cultuur, mode en en-tertainment binnen hun globale marketing strategie, alsook diverse activitei-ten binnen sport, cultuur, mode en entertainment sponsoring, eigen organi-saties en projectmanagement.

-Het uitvoeren van alle mogelijke opdrachten in eigen beheer of in opdracht van derden in de audiovisuele sector, alsmede in de wereld van dans, spek-takel, theater, concerten, show en evenementen, zoals het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

organiseren van manifestaties en acties ter promotie van culturele, commerciële en andere belangen, zoals

filmvoorstelling, dansspektakels, concerten, shows, tentoon-stellingen en evenementen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan alle onroerende goederen verkrijgen door aankoop of an-derszins, verkopen, ruilen,

verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschik-ken over, productief maken, beheren, verhuren en in

huur nemen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

De vennootschap kan tevens haar roerend en onroerend vermogen oordeelkundig aanleggen, beheren en

uitbreiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waar-borg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, manda-taris of vereffenaar in

andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwe-zenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Hierop werd ingeschreven als volgt:

Door mevrouw DE BUYSER Ingeborg nagenoemd ten belope van 50 aandelen

Door de heer STESSES Dirk nagenoemd ten belope van 50 aandelen

De aandelen zijn steeds op naam, In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen

gehouden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden

of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Jaarvergadering

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op derde maandag van de maand februari te 19.00 uur.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen

verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Zevende besluit

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerders van de vennootschap onder firma, te weten : 1) Mevrouw DE BUYSER Ingeborg Adrienne Lydia, geboren te Assebroek op 21 november 1966, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Grote Heimelinckstraat 55, en 2) De heer STESSES Dirk Frans Louisa, geboren te Geel op 26 juli 1967, wonend te 3500 Hasselt, Paul Bellefroidlaan 4 B bus 10,

Achtste besluit

De vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aán het Belgisch Staatsblad

f1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PROBURO" met maatschappelijke zetel te

2030 Antwerpen, Straatsburgdok Noordkaai 21 bus 18, ingeschreven in de Krulspuntbank voor

Ondernemingen met ondememings-nummer 0449.735.154, RPR Antwerpen en dit voor onbepaalde duur.

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Otwee" met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Bergstraat 161, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met Ondernemingsnummer 0860.735.537, RPR Mechelen en dit voor onbepaalde duur.

Hetmandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overeenkomstig artikel 61 tweede paragraaf van het Wetboek van vennootschappen, nemen de vennoten kennis van de aanstelling van mevrouw DE BUYSER Ingeborg, voornoemd als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon zaakvoerder besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PROBURO en van de aanstelling van de heer STESSES Dirk, voornoemd als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-zaakvoerder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Otwee.

Negende besluit

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

Tiende besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Administration services & Consultancy", met zetel te 9280 Lebbeke, Beekveldstraat 5, vertegenwoordigd door Sofie Theunissen, zaakvoerder, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

Voor ontledend uittreksel

(get.) een geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 29/06/2012

inhoudende coordinatie van statuten. Verslagen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/05/2011
ÿþMati 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 1 APR, 1011

Ondememingsnr

Benaming Lucy and the est 691 .6 2

(volus) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Straatsburgdok-Noordkaai 21 bus 18, 2030 Antwerpen 3, België

Onderwerp akte : Oprichting



"



" 11067347"

Bijlagen bij het.Belgisch Staatsblad. 04L05/2011 Annexes du Moniteur belg

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 6 april 2011, geregistreerd te Dendermonde kantoor der registratie dd. 14 april 2011, vier bladen-geen verzendingen- boek 6/2/45 blad 44 vak 20. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 euro), de ontvanger (get.)

Oprichters:

Mevrouw De Buyser Ingeborg wonende te Grote Heimelinkstraat 55 - 9100

Sint Niklaas, geboren op 21 november 1966 te Assebroek.

Dhr. Stesses Dirk wonende te Paul Bellefroidlaan 4B bus 10 - 3500 Hasselt, geboren op 26 juli 1967 te Geel

Art. 1 - BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma met de maatschappelijke

naam 'Lucy and the beast'.

Art. 2 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 2030 Antwerpen - Straatsburgdok-Noordkaai 21b18. Hij kan ten allen tijde naar elke andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of de enige beheerder zaakvoerder.

De vennootschap mag eveneens bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door de enige zaakvoerder, administratieve zetels, filialen, kantoren of bedrijfszetels oprichten in België of in het buitenland.

Art. 3 - MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-Het commercialiseren , onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aan- en verkoop, de groot- en, kleinhandel, in- en uitvoer, de makelaardij,de commissie, het optreden als commercieel tussenpersoon, in de handel van de hierna genoemde, door andere ondernemingen gefabriceerde producten namelijk textiel zowel voor dames, heren als kinderen, bontwerk, lederwaren, schoeisel, kousen, hoeden, kledingaccessoires, gadgets, fantasiejuwelen, in een meer ruime betekenis, allerhande modeartikelen.

-Het commercialiseren , onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, de makelaardij,de commissie, het optreden ais commercieel tussenpersoon, in de handel van de hierna genoemde goederen namelijk: decoratieartikelen, kunst en antiek, in het algemeen' tweede handsgoederen, designobjecten, meubilair en allerhande interieurartikelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor: behouden aan het Belgisch Staatsblad

-Het concipiëren, ontwikkelen, fabriceren en commercialiseren van de hierboven genoemde producten, of meer bepaald de ontwikkeling en uitwerking van een eigen merk of label in verband met hierboven genoemde artikelen;

Het verlenen en geven van bijstand, advies als consultant, technische expertise, opleidingen en leiding aan' bedrijven, prive-personen en

instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management,' marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

-Het commercialiseren , onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aan-en verkoop, de groot-en kleinhandel, in- en uitvoer, de commissie, het optreden als commercieel tussenpersoon, in de handel van de hierna genoemde goederen : kantoorbenodigdheden, machines, drukwerken, alsook de dienstverlening inzake grafische vormgeving en lay-out voor drukwerken en labels.

Het uitgeven en beheren, de distributie van allerhande bladen, periodieken, reclamebladen,

folders en publicitair drukwerk, alsook de verspreiding ervan.

-Het optreden als sport-, cultuur-, mode- en entertainment marketingbureau

voor adviesverlening en service aan bedrijven in sport, cultuur, mode en

entertainment binnen hun globale marketing strategie, alsook diverse activiteiten binnen sport, cultuur, mode en entertainment sponsoring, eigen

organisaties en projectmanagement;

-Het uitvoeren van alle mogelijke opdrachten in eigen beheer of in opdracht van derden in de audiovisuele sector, alsmede in de wereld van dans, spektakel, theater, concerten, show en evenementen; zoals het organiseren van manifestaties en acties ter promotie van culturele, commerciële en andere belangen, zoals filmvoorstellingen, dansspektakels, concerten, shows, tentoonstellingen en evenementen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan alle onroerende goederen verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, beheren, verhuren en in huur nemen, ln het algemeen alle onroerende verrichtingen

De vennootschap kan tevens haar roerend en onroerend vermogen

oordeelkundig aanleggen, beheren en uitbreiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar

goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen o~ ondernemingen

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of

onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of weIke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken "

Art. 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt als voor een wijziging van de statuten.

Art. 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 10.000,00 EUR (tienduizend euro) volledig

volstort, vertegenwoordigd door 10 aandelen.

Het kapitaal wordt als volgt onderschreven:

1. De Buyser Ingeborg, ten belope van 5.000,00 EUR wat 5 aandelen vertegenwoordigt.

2. Stesses Dirk, ten belope van 5,000,00 EUR wat 5 aandelen vertegenwoordigt.

Bijlagen bij_ het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 6 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het kapitaal wordt volstort uiterlijk dertig dagen na oprichting.

Voor,-

beht.tiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Art. 6 - OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht

vatbaar mits akkoord van de andere aandeelhouders.

Indien een vennoot zijn aandelen wil verkopen moet hij deze steeds eerst te koop aanbieden,

per aangetekend schrijven, aan de andere aandeelhouders.

Art. 7-TOELATING, UITTREDING, OVERLIJDEN DER VENNOTEN

Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot kan beslist worden mits het akkoord van de hoofdaandeelhouder.

Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maand per aangetekend schrijven ter kennis gebracht van de vennootschap en elk der vennoten.

In geval van overlijden of uittreding van een vennoot, kunnen de overblijvende vennoten in zijn vervanging voorzien.

Art. 8 - BESTUUR

De vennootschap zal bestuurd worden door een enkele zaakvoerder of door meerdere zaakvoerders die geen college vormen en dus over individuele machten beschikken. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten en dit zolang de beslissing de 10.000,00 Euro ( tienduizend euro) niet overschrijdt. Beslissingen boven de 10.000,00 euro zijn niet autonoom en vereisen de handtekening van alle zaakvoerders.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder:

- De Buyser Ingeborg

- Stesses Dirk

Het mandaat gaat in op heden en is voor onbepaalde duur.

De vergoeding voor de uitoefening voor dit mandaat zal bepaald worden door de algemene

vergadering.

Art. 9 - BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 30 september 2012.

Art. 1.0 - BIJEENROEPING ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door een zaakvoerder bij gewone brief, die de agenda bevat. Deze moet ten minste acht dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten worden toegezonden.

De algemene vergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel de derde maandag van de maand februari om 19 uur, en dit voor de eerste maal in tweeduizenddertien.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Art. 11 - JAARREKENING

De zaakvoerder zal jaarlijks aan de algemene vergadering de jaarrekening (balans en

resultatenrekening) van de vennootschap ter goedkeuring voorleggen.

Het batig saldo van de jaarlijkse resultatenrekening, na aftrek van alle gemene kosten en de

lasten der vennootschap, de nodige afschrijvingen en provisies, vormt de nettowinst.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Bij winstuitkering zal de

uitgekeerde winst aan de vennoten worden toegekend in verhouding tot hun inbreng.

Art. 12 - ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ontbonden mits akkoord van de hoofdaandeelhouder.

Het overlijden, de onbekwame verklaring of de uittreding van een vennoot brengt niet de

ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoíojnienl

bevoegd rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lndiendooru*erijdenvaneenvennoothetaanbdvennobsnminderdantveevwon1t,kunnen de erfgenamen van deze vennoot binnen de maand na het overlijden kiezen voor de vooretting van de vennootschap.

Zij zullen echter verplicht zijn in dit geval, zich bij de vennootschap door één en dezelfde lasthebber te laten vertegenwoordigen.

Gedaan te Antwerpen op 6 april 2011 in drie exemplaren: één voor elke vennoot en één voor neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De Buyser Ingeborg

Zaakvoerder, vennoot

Stesses Dirk

Zaakvoerder , vennoot

°

Voor-behQuelen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van ikB vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(on(en) bevoegd de rechispersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LUCY AND THE BEAST

Adresse
STRAATSBURGDOK-NOORDKAAI 21, BUS 18 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande