LUDO DILLEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUDO DILLEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.076.974

Publication

27/06/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0456.076.974 Benaming (voluit) : Ludo DILLEN

qin,11U i II

bet

aa

se Sta

D

ekvarpelegd ter griffie van de Rechtbank

ven loophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

i 8 JUNI 2814

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) ;

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennoot-,: schap met beperkte aansprakelijkheid

Zere! : te 2980 Zoersel, Schriekbos 44

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin straat 9, op elfjuni tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de . burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUDO DILLEN", gevestigd te 2980 ZoerseI, Schriekbos 44, ingeschreven in het, rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0456.076.974, onder meer beslist heeft : £; 1. over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537;; WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen;.: van het maatschappelijk kapitaal.

2. het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Johan DE MOL, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS", gevestigd te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura goed te

keuren. .:

De heer DE MOL, voornoemd besluit zijn verslag Ietterlijk als volgt:

"V. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BURG BVBA LUDO DILLEN bestaat uit een schuldvordering' voor een bedrag van £ 430.560,00.

De schuldvordering zal ontstaan in het kader van de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537 van het Wetboek ; van Inkomstenbelastingen (WIB92 -- Aanslagjaar 2014), zoals bepaald in artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013 (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013 onder nummer 2013203870).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarden van de; voorafgaandelijke beslissing door de algemene vergadering tot de uitkering van een dividend ten bedrage van:=, £ 478.400,00 bruto en de unanieme goedkeuring door de algemene vergadering tot inbreng van de aldus ontstane schuldvordering in kapitaal, van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en,: duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch:; verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5.382 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van dei:

BURG. BVBA LUDO DILLEN. Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen comparanten em

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IRod 11.1

houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat de enige aandeelhouder van de BURG.

BVBA LUDO DILLEN zal intekenen op de geplande kapitaalverhoging, geen rekening met de aanwezige

reserves, noch met eventuele latente meer- en/of minderwaarden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 4 juni 2014

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Johan De Mol

Bedrijfsrevisor"

3, tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VIERHONDERDDERTIGDUIZEND VIJFHONDERDZESTIG EURO (¬ 430.560,00) om het te brengen van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000 EURO) op VIERHONDERDVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERDZESTIG EURO (¬ 450.560,00) door uitgifte van vijfduizend driehonderd tweeëntachtig (5.382) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen eu met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort door inbreng in natura door incorporatie in kapitaal van een schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet - van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) zoals deze schuldvordering nader omschreven is in het voornoemde

verslag van de bedrijfsrevisor. .

4, tot goedkeuring van een nieuwe tekst van de statuten aangepast aan bovengemelde besluiten en aan de

gewijzigde wettelijke bepalingen.

Uit de nieuwe tekst der statuten blijkt onder meer wat volgt:

1)a) Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een eenpersoons-beslo-

ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "Ludo Dillen"

2) Zetel te 2980 Zoersel, Schriekbos 44

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel ; het uitbaten van een advocatenpraktijk en verlenen van juridisch advies en bijstand; het optreden als scheidsrechter in juridische geschillen.

Zij mag alles doen wat verband houdt met voornoemd doel of wat van aard is rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. Zij mag alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

Enkel de zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

4) Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

5) Geplaatst kapitaal

VIERHONDERDVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERDZESTIG EURO (¬ 450.560,00), vertegenwoordigd

door vijfduizend zeshonderd tweeëndertig (5,632) aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Boeklaar : begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd' voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt,

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, warden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugrugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een grotergedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van de maand februari om eenentwintig uur.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

~1fOottr behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorkt behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zolang de vennootschap één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te

zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet Ianger het beroep

van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene

vergadering en is steeds door haar afzetbaar,

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van

de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

= volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- verslag van de

= zaakvoerder;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 28.02.2014 14052-0064-012
05/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 04.03.2013 13054-0037-012
15/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.02.2012, NGL 13.03.2012 12059-0494-012
17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.02.2011, NGL 11.03.2011 11055-0415-012
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 27.02.2015, NGL 12.03.2015 15060-0077-012
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 19.06.2009 09258-0298-010
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 16.06.2008 08235-0193-010
14/02/2008 : ANT000756
04/06/2007 : ANT000756
10/06/2005 : TUT000756
17/01/2005 : TUT000756
24/06/2004 : TUT000756
24/07/2003 : TUT000756
05/07/2002 : TUT000756
03/05/2001 : TUT000756
22/11/2000 : ANT001355
04/04/2000 : ANT001355
02/04/1999 : ANT001355
01/01/1997 : ANT1355
17/10/1995 : ANT1355
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 26.02.2016, NGL 03.03.2016 16055-0523-011

Coordonnées
LUDO DILLEN

Adresse
SCHRIEKBOS 44 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande