LUDO PICARD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUDO PICARD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.495.741

Publication

28/01/2014
ÿþmod 11.1

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III MOI R il III



Ondememingsnr ; ii Benaming (vojutt) : Ludo Picard

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelsesteenweg 333

2180 Antwerpen (Ekeren)

{ Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst :

ü Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter te Geeraerts te Brasschaat op 13 januari 12014 dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming' il "Ludo Picard" met zetel te 2180 Antwerpen (district Ekeren), Kapelsesteenweg 333

opgericht werd.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ j 18.600,00), en is volledig volstort. Het kapitaal is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. Op deze aandelen is ingetekend in geld, zoals blijkt uit : een bankattest afgeleverd door Argenta.

=4 De vennootschap heeft tot doel:

- Het optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger of agentschap van één

i kredietinstelling, bank, spaarbank, kapitalsatieonderneming, krediet- en;

=i financieringsonderneming, gemeenschappelijke beleggingsfonds, onderneming voor het; s~ beheer van beleggingen en vermogens, verzekeringsonderneming, hetgeen ondermeer;, ;, inhoudt:

.: - het aanbrengen van aanvragen, het negotiëren en het bemiddelen bij het afsluiten;;

van geldleningen, kredietopeningen en verzekeringen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm;

- het aantrekken, het ontvangen en het bemiddelen bij het beleggen van gelden van'i derden op zicht- en spaarrekeningen, termijnrekeningen, in kasbons en obligaties van erkende instellingen, in verzekeringsproducten, het ontvangen van intekeningen'] op openbare uitgiften, van effecten met het oog op neerlegging in open en gesloten',; bewaargeving op naam van het cliënteel tegen aflevering van kwijting, het'; bemiddelen bij deviezenverrichtingen en effectentransacties en adviesverlening ,Î met betrekking tot vermogensbeheer en beleggingen in het algemeen, het betalen; van vervallenintresten, coupons en plaatsingen in het algemeen;

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden:; te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening;; spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese;: richtlijnen van openbare orde.

i - Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing, huur en verhuring ervan, de?

j leasing en de uitbating, kortom alle verrichtingen doen van onroerende aard.

Op de Eaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~,

,,

os(i4. tt9S-I-tl

Neergelegd ter grif fie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 17. 01. 2014

Voor-beeouden aan het Belgisch Staats big d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eigen rekening, alle hoegenaamde roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk te kopen, verkopen, huren en verhuren, laten bouwen, verbouwen, het uitbaten en het in waarde brengen van eigendommen en gronden, alsmede het ontwikkelen en realiseren van andere onroerende projecten, te occasionele titel en voor zover dat het beheer en de instandhouding van het patrimonium ondersteunt.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is de vennootschap gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, evenals het mandaat van vereffenaar op zich nemen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. De algemene vergadering stelt vast of en in welke mate de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend, BIJ de benoeming stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn. De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoeders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Jaarlijks op de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al de machten voorzien in de Vennootschapswet. Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste 1/4 van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan '4 van het kapitaal. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar 2016.

Alle verrichtingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap sinds 6 maanden voor heden worden overgenomen en bekrachtigd. De vennootschap begint te werken vanaf heden.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt tot gewone zaakvoerder benoemd: de heer Ludo Renaat PICARD, geboren te Antwerpen (district Wilrijk) op 10

februari 1965, wonende te 2180 Antwerpen (district Ekeren), Kapelsesteenweg 333, die verklaart heeft de hem verleende opdracht te aanvaarden. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. De vergadering besluit dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen de vennootschap geen commissaris moet benoemen.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



~

tiVoor~ beRouden aam het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan A.M.C. Accountants nv, Keizershoek 43, te Kontich, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, teneinde: a)alle administratieve formaliteiten te verrichten, onder meer inzake de Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie, enzovoort; b)eventuele inschrijving van de vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en Directe Belastingen alsmede tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, vôôr registratie, notaris Peter Geeraerts, Kapelsesteenweg 440 bus 1001, 2930 St-Mariaburg (Brasschaat)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LUDO PICARD

Adresse
KAPELSESTEENWEG 333 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande