LUKAZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUKAZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.561.849

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 02.07.2014 14260-0257-010
31/01/2013
ÿþad Mod 11.1

II l < » In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



i'leergeiegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 7 JAN. 2013

TLIellHOLIT

Dkfibl ffier,

lump

Ondernemingsnr: 0 502 " 5-41 " 8y9

Benaming (voluit) :LUKAZ

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :B-2310 Rijkevorsel, Gammel 35

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Philippe Verlinden, te Rijkevorsel, op 14 januari

2013, neergelegd ter registratie blijkt dat:

de Heer VAN GELDER Luk, geboren te Ekeren op 3 februari 1972, nationaal nummer 72.02.03 127-

48, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd,

wonende te 2310 Rijkevorsel, Gammel 35.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "LUKAZ".

Zetel

De zetel is gevestigd te B-2310 Rijkevorsel, Gammel 35.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of

het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s).

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

- managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere;

- het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.;

- het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.;

- aankoop van onroerende goederen, deze te verbouwen en vervolgens terug te verkopen (dit alles zowel in opstal als in vruchtgebruik);

- oprichten van gebouwen (dit zowel in opstal als in vruchtgebruik);

- verhuur van allerhande roerende goederen;

- exploitatie van webshops;

- uitbaten van café-restaurants (tavernen);

- verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden of meegenomen

kunnen worden;

- catering en uitzendkoks;

- uitbating van restaurants;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

` Voorbehouden aan het _ Luik B - vervolg

ëigisci

Staatsblad

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële en financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile vennootschappen in eigen naam als voor rekening van derden. Zij mag leningen van gelijk welke duur aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst als waarborggever of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland en waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie is van het vermogensbeheer van de vennootschap.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Kapitaal

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die eik éénihonderdzesentachtigste (1)186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Voorkoop- of voorkeurrecht

Bij verkoop van aandelen hebben de andere vennoten steeds een voorkeurrecht. De toestemming moet per aangetekende brief worden gevraagd. De andere vennoten moeten hierop, binnen de twee maanden na ontvangst van het aangetekend schrijven, reageren.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheden

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet venncot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere personen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Controle

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Al " emene ver. aderin









Voor- Luik B - vervolg

. (*. behouden

aan het

4 Belgisch

Staatsblad



IDe jaarvergadering wordt gehouden op de Ode vrijdag van de maand juni om 20u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op d Ieerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Verdeling

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen ' beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. 1 Verdeling bil vereffening.

I Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming Imet hun respectievelijke aandelen, elke aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat 1 nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft I ingebracht.

1OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boeklaar:

I Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid 1 verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2013.

i 2. Eerste jaarvergadering:

i De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014, overeenkomstig de statuten.

13. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder I gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige I oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

I De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de I vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid f heeft verkregen,

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering I ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden 1 bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap I rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

I SLOTBEPALINGEN

l - De comparant heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 1.

b. te benoemen tot deze functie: de Heer Van Gelder Luk, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en

I bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet,

1c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

I e. geen commissaris te benoemen.$e$

Volmacht

1 De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling,

' Tuymans BVBA te 2390 Malle, Hoogstraatsebaan 192 bus 3, aan wie de macht verleend wordt om de

~nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie,

i de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket,

Î VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Î Geassocieerd notaris Philippe Vertinden

Tegelijkertijd hierbij neergelegd: uitsifte van de o" richtin" sakte











27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 22.07.2015 15327-0097-010

Coordonnées
LUKAZ

Adresse
GAMMEL 35 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande