LUMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.879.173

Publication

23/07/2014 : AN248281
02/10/2014
ÿþ~

Mod Word 11,1

Li f : 7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

flilG~IIRllllllAl~llnl

*1917 969*

Itil

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0427.879.173.

Benaming

(voluit) : LUMA

(verkort)

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2540 Hove, Sijsjeslaan 1

WIJZIGING VAN NAAM, ZETEL EN DOEL - BEVESTIGING VAN EERDER ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S) - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verfeden voor notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op twaalf september twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUMA gevestigd te 2540 Hove, Sijsjeslaan 1, opgericht bij akte verleden voor notaris Gustaaf Huybrechs met standplaats te Hove op 26 september 1985, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 oktober daarna onder het (referte)nummer 851016-145 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigid bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op zesentwintig februari tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien maart daarna onder het (referte)nummer 08042871, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. NAAMSWIJZIGING.

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in: ClearCustoms

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 1 van de statuten vervangen als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam luidt: ClearCustoms.

Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding `besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen"BVBA", leesbaar weergegeven.

TWEEDE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL,

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2570 Duffel,

Stationsstraat 119.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 3 van de statuten vervangen als volgt:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2570 Duffel, Stationsstraat 119,

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde', taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.



DERDE BESLISSING. DOELWIJZ!G1NG.

a. De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de voorgenomen en hierna vermelde wijziging van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op 30 juni 2014.

Iedere aanwezige (of vertegenwoordigde) vennoot erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen,

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van artikel 4 van de statuten door inlassing van volgende tekst:

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

Vervoersondersteunende activiteiten, douaneagentschap, expeditiekantoor, verhuring van transportmiddelen, vervoermakelaars, commissionair-expediteurs, organisatie van (vracht)vervoer, besteldiensten, bezorgen van expresvracht, enzovoort.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, ais voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

' Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en

onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig ot samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen,

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

Voorbehouden aan tiet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

c. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het hiervoor sub b. vermeld en genomen besluit inhoudende wijziging van het maatschappelijk doel.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 4 van de statuten volledig vervangen door de tekst opgenomen onder voormeld besluit sub b. inhoudende wijziging van het maatschappelijk doel.

VIERDE BESLISSING. BEVESTIGING VAN (EEN EERDER GEGEVEN) ONTSLAG EN BEVESTIGING VAN EEN (EERDER GEDANE) NIEUWE BENOEMING.

Met eenparigheid van stemmen bevestigt de algemene vergadering bij deze haar (eerdere) beslissing(en) inhoudend als volgt:

1) eervol ontslag van mevrouw VAN GOSSUM Debbie, wonende te 2540 Hove, Sijs-jeslaan 1 en van de heer VAN GOSSUM Dennis, wonende te 2540 Hove, Sijsjeslaan 1, als zaakvoerder(s) van de vennootschap op datum van dertig juni tweeduizend veertien;

2) benoeming van de heer VAN GOSSUM Dimi, voornoemde vennoot sub 1, als nieuwe zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf één juli laatstleden, die bij deze verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de opdracht aanvaard te hebben.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2, Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACB TAX CONSULT te 2200 Herentals, Cardijnlaan 17/1, vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Thielen, evenals aan de bedienden, aangestelden of ' lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de ' nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte wijziging van naam, zetel en doel, bevestiging van eerder , ontslag en benoeming van zaakvoerde(s), statutenwijziging(en) - historiek met coördinatie der statuten - verslag van de zaakvoerder me staal van actief eri passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013 : AN248281
18/07/2011 : AN248281
08/07/2010 : AN248281
22/07/2009 : AN248281
08/08/2008 : AN248281
19/03/2008 : AN248281
10/08/2007 : AN248281
10/07/2006 : AN248281
07/07/2005 : AN248281
04/11/2004 : AN248281
19/11/2003 : AN248281
30/10/2002 : AN248281
20/10/2001 : AN248281

Coordonnées
LUMA

Adresse
SIJSJESLAAN 1 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande