LUMA INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LUMA INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 878.994.402

Publication

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 06.07.2011 11271-0309-051
23/02/2011
ÿþ111 l Hill" 1H11 1011 Il1l 011 Il 11I 11

*iioss3ae*

Vol beho+

aan

Belg Staat:

Mod2.1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ti Antwerpen

op iIFFB_ l

Oe Griffier.

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : LUMA INTERNATIONAL

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap .

Zetel : Lange Kievitstraat 118-120, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Melding beslissing algemene vergadering

Melding overeenkomstig artikel 556 van, het wetboek van vénnootschappen (toekenning rechten aan derdeni die een invloed hebben op het vermogen van de vennootschap) van de beslissing van de bijzondere algemene. vergadering van aandeelhouders gehouden op 24 januari 2011.

Voor eensluidend verklaard,

Getekend,

De heer

Felix Herbert

Gevolmachtigd lasthebber

0878.994.402

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

07/02/2011
ÿþAt.

mud 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : LUMA INTERNATIONAL

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lange Kievitstraat 118-120

2018 Antwerpen

1

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - UITGIFTE INVESTERINGSWARRANT

Luik B

~

Neeepe~gd ter ea

UM~ ~ ~ G~~; ~~ .` Gr

C)op 2 fi 21

Griffi&Q OrveJar,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111I111111(1,1!!IIIIII



:; Ondememingsnr : 0878.994.402

"

"

Uittreksel afgeleverd véàr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank; van Koophandel te Antwerpen

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor; Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 24 januari 2011, blijkt dat:

1. het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap werd verhoogd met; drieënzeventigduizend driehonderdnegenendertig euro tweeëndertig cent (¬ 73.339,32), door; ;; inbreng in geld, volledig volstort, mits uitgifte van in totaal tweeduizend vijfhonderdzevenenvijftig; ;; (2.557) nieuwe preferente aandelen van klasse A2, die werden uitgegeven aan dezelfde; fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen; ;; zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 24 januari 2011 en; zullen deelnemen in de resultaten van de Vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar,; ;; en mits betaling van een totale uitgiftepremie van negenenvijftigduizend zeshonderdvijftig euro; vijfentwintig cent (¬ 59.650,25).

;; De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal;

;; en de uitgiftepremie overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als; bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARI BAS FORTIS.

Dientengevolge is het kapitaal van de Vennootschap thans vastgesteld op drie miljoen; ;; zevenhonderdentwaalfduizend achthonderdzesenvijftig euro éénenzestig cent (¬ 3.712.856,61).

2. Er werd beslist tot uitgifte van één (1) investeringswarrant (de "Investeringswarrant"), die; ;; recht geeft om in te tekenen op preferente aandelen van klasse A2 tegen een bepaalde intekenprijs; per aandeel overeenkomstig de uitgifte- en uitoefenvoorwaarden zoals beschreven in het bijzonder; verslag van de raad van bestuur en het Warrantenplan.

Onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de Investeringswarrant, besliste; de vergadering om het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap evenredig te verhogen met; ;; de totale uitgifteprijs van de nieuwe preferente aandelen van klasse A2 die zullen worden uitgegeven; op het ogenblik van de effectieve uitoefening van de Investeringswarrant, overeenkomstig de; voorwaarden vastgesteld in het Warrantenplan; de uit te geven nieuwe aandelen van klasse A2; zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de alsdan bestaande bevoorrechte aandelen van; ;; klasse A2, met de rechten en voordelen als verbonden aan die klasse van aandelen overeenkomstig; ;! de statuten, zoals van tijd tot tijd gewijzigd en zoals die alsdan luiden, en zullen in het genot treden; vanaf hun uitgifte en zullen deelnemen in de resultaten van de Vennootschap vanaf het begin van; ;; het alsdan lopende boekjaar.

Het effectieve bedrag van de kapitaalverhoging zal worden bepaald door het aantal effectief; uit te geven nieuwe preferente aandelen van klasse A2 te vermenigvuldigen met het deel van de; ;; intekenprijs dat wordt geboekt als kapitaal overeenkomstig het hierna bepaalde:

- de intekenprijs zal worden geboekt als kapitaal ten belope van de fractiewaarde van de; alsdan bestaande aandelen van de Vennootschap;

- elk deel van de intekenprijs dat de fractiewaarde overschrijdt, zal desgevallend worden geboekt op een afzonderlijke voor uitkering onbeschikbare rekening genaamd "uitgiftepremies", welke rekening net als het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en welke niet mag worden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

verminderd of afgeboekt anders dan overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen;

- ingeval de intekenprijs lager zou zijn dan de fractiewaarde van de alsdan bestaande aandelen, wordt nu reeds beslist tot gelijkschakeling van de aandelen met dien verstande dat de nieuwe preferente aandelen van klasse A2 dezelfde fractiewaarde zullen hebben als alle bestaande aandelen op het ogenblik van hun uitgifte en de nieuwe preferente aandelen van klasse A2 volledig gelijk zullen worden behandeld en dezelfde rechten en voordelen zullen hebben als de andere op dat ogenblik bestaande preferente aandelen van klasse A2 (zijnde ondermeer gelijk stemrecht, gelijk dividendrecht, gelijk recht bij verdeling van het Exit-bedrag).

Het besluit van het verslag van de commissaris, te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren - Reviseurs d'Entreprises", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 816, vertegenwoordigd door de heer VANHEES Gert, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"Uitgifte van een warrant op 24 januari 2011 die bij uitoefening mogelijks recht geeft op inschrijving op nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde van de huidige aandelen

Verslag van de commissaris gericht tot de algemene vergadering van aandeelhouders Aan de aandeelhouders

Overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij het bijgevoegd bijzonder verslag van de raad van bestuur van Luma International NV van 20 januari 2011 onderzocht. Dit bijzonder verslag heeft betrekking op de voorgestelde uitgifte van een warrant die bij uitoefening mogelijks recht geeft op inschrijving op nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde van de huidige aandelen.

Naar onze mening zijn de financiële en boekhoudkundige gegevens in het bijgevoegde bijzonder verslag van de raad van bestuur van 20 januari 2011 juist en voldoende om de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders voor te lichten over het voorstel tot de uitgifte van een warrant die bij uitoefening mogelijks recht geeft op inschrijving op nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde van de huidige aandelen.

Onderhavig bijzonder verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de uitgifte van een warrant die bij uitoefening mogelijks recht geeft op inschrijving op nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde van de huidige aandelen, zoals hierboven beschreven. Het kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Diegem, 24 januari 2011

De commissaris

(getekend)

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BVo.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Gert Vanhees".

De vergadering verleende de meest ruime machtigingen aan de raad van bestuur van de

Vennootschap  extern optredend als voorzien in de statuten van de Vennootschap - tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen tot uitgifte van de Investeringwarrant en inzonderheid tot vaststelling van de uitoefening van de Investeringswarrant, van de uitoefenratio, van het bedrag van de kapitaalverhoging en de volstorting ervan, alsmede vaststelling van de totstandkoming van de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging en uitgifte van een evenredig aantal nieuwe preferente aandelen van klasse A2, alsmede tot de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle overeenkomsten, registers, akten en notulen die daarmee verband houden en tot vaststelling van de daaruit voortvloeiende wijzigingen aan de statuten en de coördinatie van de statuten, dit alles in één of meerdere keren en in één of meerdere akten.

Artikel 5.1. van de statuten werd gewijzigd en vastgesteld als volgt:

"5.1. kapitaal en klassen Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt drie miljoen zevenhonderdentwaalfduizend achthonderdzesenvijftig euro éénenzestig cent (¬ 3.712.856, 61).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door honderdnegenentwintigduizend vierhonderdvijftig (129.450) Aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bij Akte van 9 april 2009 werden de Aandelen verdeeld in twee (2) verschillende klassen, te weten:

- eenendertigduizend vijfhonderdachtenzeventig (31.578) Aandelen van klasse A, ook Klasse A Aandelen genoemd, zijnde alle preferente Aandelen die in de Akte van 9 april 2009 werden uitgegeven en die bij hun uitgifte werden genummerd van 45.326 tot 76.903;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



- vijfenveertigduizend driehonderdvijfentwintig (45.325) Aandelen van klasse B, ook Klasse B Aandelen genoemd, zijnde aile Aandelen die destijds werden uitgegeven in de akte van oprichting en die zijn genummerd van 1 tot 45.325.

Bij Akte van 16 juli 2010 werden de Klasse A Aandelen opgesplitst in twee (2) subklassen Al en A2, te weten:

- eenendertigduizend vijfhonderdachtenzeventig (31.578) Aandelen van Klasse Al, ook Al-Aandelen genoemd, zijnde alle preferente Aandelen die in de Akte van 9 april 2009 werden uitgegeven en die bij hun uitgifte werden genummerd van 45.326 tot 76.903;

- negenenveertigduizend negenhonderdnegentig (49.990) Aandelen van Klasse A2, ook A2-Aandelen genoemd, zijnde alle preferente Aandelen die in de Akte van 16 juli 2010 werden uitgegeven en die bij hun uitgifte werden genummerd van 76.904 tot 126.893.

Bij akte van kapitaalverhoging verleden op 24 januari 2011 voor notaris Frank Liesse werden tweeduizend vijfhonderdzevenenvijftig (2.557) nieuwe Klasse A2 Aandelen uitgegeven die bij hun uitgifte werden genummerd van 126.894 tot 129.450.

ln geval van Overdracht van Aandelen, zullen de overgedragen Aandelen tot de zelfde klasse blijven behoren, tenzij anders bepaald in de Statuten.

Behoudens andersluidende bepalingen in de Statuten zullen de Aandelen van de verschillende klassen dezelfde rechten hebben.

Bij hierna vermelde akten werden warrants uitgegeven die bij hun uitoefening recht geven om in te tekenen op Aandelen:

- vijf (5) anti-dilutiewarrants Al (initieel bij hun uitgifte "anti-dilutiewarrants A" genoemd) die werden uitgegeven bij de Akte van 9 april 2009 verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op voormelde datum, en die bij de uitoefening ervan recht geven om in te tekenen op nieuwe preferente aandelen van klasse Al (initieel bij uitgifte van deze warrants nog "preferente aandelen klasse A" genoemd;

- vier (4) investeringswarrants die werden uitgegeven bij akte verleden op 19 februari 2010 voor notaris Frank Liesse te Antwerpen, en die bij de uitoefening ervan recht geven om in te tekenen op nieuwe aandelen van dezelfde klasse van aandelen als deze die de houder van zulk een investeringswarrants respectievelijk bezit bij de uitoefening van zijn investeringswarrant;

- zes (6) anti-dilutiewarrants die werden uitgegeven bij de Akte van 16 juli 2010 verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op voormelde datum, en die bij de uitoefening ervan recht geven om in te tekenen op nieuwe preferente aandelen van klasse A2;

- negen (9) stichterwarrants die werden uitgegeven bij de Akte van 16 juli 2010 verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op voormelde datum, en die bij de uitoefening ervan recht geven om in te tekenen op nieuwe aandelen van klasse B;

- een (1) investeringswarrant op naam die werd uitgegeven bij akte verleden op 24 januari 2011 voor notaris Frank Liesse te Antwerpen, en die bij de uitoefening ervan recht geeft om in te tekenen op nieuwe preferente aandelen van klasse A2 alsmede bijkomend eventueel recht geeft op een anti-dilutiewarrant die bij de uitoefening ervan, op zijn beurt, eveneens recht geeft om bijkomend in te tekenen op nieuwe preferente aandelen van klasse A2."

VOOR UITTREKSEL (Ondertek.)

Frank Liesse

Een geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift akte,

- verslag raad van bestuur,

- verslag commissaris,

- gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 11.05.2010 10116-0036-044
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.07.2009, NGL 28.08.2009 09649-0132-022
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 19.06.2008 08244-0079-020
06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 04.07.2007 07346-0023-020

Coordonnées
LUMA INTERNATIONAL

Adresse
LANGE KIEVITSTRAAT 118-120 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande