LUMINACT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUMINACT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.491.464

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 04.07.2014 14261-0585-012
18/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MI

r

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op ri li 1 ,`2017

(94ifitlier

iniiihuii~uuuu

+iaissaia*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

-v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : g y g. L.R31. y/ 6 Y

Benaming

(voluit) : LUMINACT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Achterstraat 140 te 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel tilt de akte verleden door Meester Ludo Gielen, notaris met standplaats te Edegem-Etsdonk, op achtentwintig augustus tweeduizend en twaalf, afgeleverd voór registratie.

"1. CAVEC, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2980 Zoersel, Achterstraat 140, B- TW-nummer BE 0420.999.497 rechtspersonenregister Antwerpen.

Hier vertegenwoordigd, ingevolge artikel 10 van de statuten door haar statutair zaakvoerder, de heer René Aloys Joséphine LECOQUE, wonende te 2960 Brecht, Eurolaan 10 bus 2L, hiertoe benoemd bij voormelde statutenwijziging van vijfentwintig september tweeduizend en zes.

2. De heer SCHAFFERS Alain Karel Denise, geboren te Antwerpen, district Wilrijk op vijfjuni negentienhonderd negenenzestig, echtgenoot van mevrouw Nancy Asselberghs, wonende te 2390 Malle, Den Mostheuvel 61.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd volgens zijn verklaring,

hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Achterstraat 140, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Naam

LUMINACT

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer van verlichtingstoestellen, domotica, elektrische componenten, bekabeling, dit alles in hoofdzaak voor industriële toepassingen, gemeenschapsvoorzieningen en KMO.

De research naar lichttechnologie en mogelijke toepassingen Onderzoek inzake innovatie en milieuvriendelijke toepassingen.

Studie- en adviesbureau voor elektrische installaties en verlichting, evenals de begeleiding in de uitwerking van subsidiëring en financiering van projecten inzake lichttechnologie.

De fabricage, assemblage en montage van elektrische toestellen en verlichting.

De verhuur van elektrische toestellen en verlichtingsapparatuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11 ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tussenpersoon in de handel,

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland realiseren.

De vennootschap kan alle handels-, financiële en industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog opgericht moeten worden, wier doel gelijk is, verwant of analoog met het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal:

twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door veertig (40) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/veertigste (1140ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën, als volgt

-bvba CAVEC, voornoemd, schrijft in op achtendertig (38) aandelen en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot NEGENTIENDUIZEND EURO (¬ 19.000,00);

-de heer SCHAFFERS, voornoemd, schrijft in op twee (2) aandelen en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot DUIZEND EURO (¬ 1.000,00).

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort is. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen, toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BEVOEGDHEDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om alle handelingen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Beslissingen

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders.

Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er twee zaakvoerders zijn worden de beslissingen met eenparigheid genomen.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Externe vertegenwoordiging

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal de vennootschap in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd worden door elke zaakvoerder alleen handelend.

Elke zaakvoerder kan afzonderlijk handelen en de vennootschap verbinden voor handelingen beperkt tot een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00), De oprichters erkennen te weten dat deze beperking louter interne werking heeft.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen,

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Nettowinst

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Algemene vergadering;

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand mei van ieder jaar om twintig uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elke gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Overgangsbepalingen:

Eerste boekjaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend dertien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerders gedurende de tussentijd.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar vôôr het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Worden benoemd tot gewone zaakvoerder:

1) CAVEC bvba, voornoemd, vertegenwoordigd door de heer René Lecoque, voornoemd, vaste vertegenwoordiger, hiertoe benoemd bij de buitengewone algemene vergadering gehouden op 20 augustus 2012.

2) de heer Alain SCHAFFERS, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur.

Volmacht.

Ais bijzondere lasthebber wordt aangesteld: BV ACCOUNTANTSKANTOOR C. SCHAFFERS, bvba te 2980 Zoersel, Achterstraat 140, btw-nummer 0457.184.259, RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door mevrouw Christiane Schaffers, belastingconsulent, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om voor en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen

inzake Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW, RSZ en alle andere administraties, en daartoe alle documenten op te stellen en te ondertekenen."

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

afgeleverd ver& registratie-

De notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte

tiVL1or-~ *behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2015
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iN i





Ondernemingsnr : 0848.491.464

Benaming

(voluit) : Luminact

(verkort) : ¬ Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Achterstraat 140, 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag Zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013..

1)De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de Heer Alain Schaffers te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap en dit vanaf 31 december 2013.

Cavec Bvba, vertegenwoordigd door de Heer René Lecoque

Zaakvoerder

Bijlagexk bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wellik" etivlUtleig+te#ite1el:: -:ieepet}1ï4eiefele'til\ffle die itit;#KatiffltleffilketMie,'belli o3 ciersdeee

i~.,sIdleredeepemeteinueleeríº%d;xegmeadttogeweffluer %ree2: Mfeifr ttmittkkteieetiïe

e'.:si..10

ede

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 30.08.2016 16528-0103-009

Coordonnées
LUMINACT

Adresse
ACHTERSTRAAT 140 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande