LUXCOMBEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUXCOMBEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.149.563

Publication

16/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/05/2012
ÿþMod Word 1/.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111 neergelegd ter grid: van de Rothiboid van Koopiilaude! le Anewrrjlres, op

*12083469* 7 0 APR. 2012

Griffie





Ondememingsnr : 0840.149.563

Benaming

(voluit) : LUXCOMBEL

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 12b

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN - ZETELVERPLAATSING

De bijzondere algemene vergadering van 15 februari 2012 van de vennootschap LUXCOMBEL BVBA heeft bij afzonderlijke stemming met éénparigheid van de stemmen besloten om de heer Roberto MAROTO PALAC10S, wonende te Torres de La Alameda, C. Murillo 13, Madrid (Spanje) te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap LUXCOMBEL BVBA. De benoeming gaat in vanaf 15 februari 2012 en zal onbezoldigd zijn tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Daarnaast heeft de bijzondere algemene vergadering van 15 februari 2012 op de zetel van de vennootschap LUXCOMBEL BVBA bij afzonderlijke stemming met éénparigheid van de stemmen beslist om het ontslag als zaakvoerder van de heer Guzman HERNANDEZ HERNANDEZ, wonende te C.Comisa 11 PO3A, Las Rosas de Madrid, Madrid (Spanje). Dit ontslag gaat in vanaf 15 februari 2012. Er werd kwijting verseend aan de ontslagnemende zaakvoerder.

De heer Guzman HERNANDEZ HERNANDEZ,voornoemd, zal tevens vanaf 15 februari 2012 niet langer aangesteld zijn als bijzonder volmachtdrager. De heer Roberto MAROTO PALACIOS,voornoemd, wordt door de algemene vergadering aangesteld als bijzonder volmachtdrager.

In deze hoedanigheid verkrijgt de heer Roberto MAROTO PALACIOS de volgende machten die hij afzonderlijk kan uitoefenen:

a) op financieel gebied: aile sommen geldig voldoen, alle cheques uitgeven en voldoen, alle stortingen en overschrijvignen doen, alle wissels ondertekenen en rugtekenen;

b) het in ontvangst nemen van poststukken en aangetekende zendingen; het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling; de vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare en private administraties;

c) het verrichten van de handelingen van louter beheer met betrekking tot de eigendommen van de vennootschap;

d) op commercieel gebied: het afsluiten van contracten, het leveren van diensten, het plaatsen van bestellingen

e) het afsluiten, wijzigen, opzeggen of beëindigen van alle huurcontracten;

f) het afsluiten van arbeidscontracten.

Verder werd er beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Prins Boudewijnlaan 12B, 2550 Kontich naar Nationalestraat 12, 2000 Antwerpen.

Ignacio Delgado Jimenez Natalia Delgado Jimenez

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/10/2011
ÿþ me 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie von de

Nachtbank von XoephandeI te Antwerpen op 11GC4 1

rl 8 Griffier.

ui WI N ion

WI



*11159795*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : LuxCombel

0840 e 1 49 . 8S 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 12b

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen, Broederrninstraat 9, op zeven oktober tweeduizend en elf, vóár registratie uitgereikt, met als enig doel te wor-; den neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters

L de naar Luxemburgs recht opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ComBenel: gevestigd te L-1931 Luxemburg, (Groothertogdom Luxemburg), 27 Avenue de la Liberté, ingeschreven in het handelsregister van Luxemburg onder nummer B 160.426; en

2. de naar Luxemburgs recht opgerichte naamloze vennootschap "HoldBenel S.A." gevestigd te L-1931, Luxemburg, (Groothertogdom Luxemburg), 27 Avenue de la Liberté, ingeschreven in het handelsregister van; Luxemburg onder nummer B 160.212.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "LuxCombel"

3. Zetel : te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 12b

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel het oprichten van kapsalons en schoonheidssalons met het oog op het uitoefe nen van de activiteiten die plaatsvinden in kapsalons en schoonheidssalons in de ruimste zin van het woord.; Verder ook de oprichting van opleidingscentra en academies voor haar werknemers. Dit met het oog op het: aanbieden van gestandaardiseerde diensten, het garanderen van continue opleiding en het geven van de mogelijkheid aan het personeel om deel te nemen aan opleidingen en vertrouwd te raken met de standaarden en; technieken van de groep.

De vennootschap heeft verder tot doel de aankoop en verkoop van alle schoonheidsproducten.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen; die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel met inbegrip van de verwerving, de bouw, de verkoop, de administratie en het verhuren van alle onroerende goederen of rechten zowel in binnen-: als buitenland,

De vennootschap mag direct of indirect deelnemen in alle ondernemingen in gelijk welke vorm, dit ongeacht'; de vorm van die onderneming, evenals de administratie, het management, de controle en de ontwikkeling van, dergelijke deelnemingen.

De vennootschap kan haar fondsen gebruiken voor de oprichtingen, het beheer, de ontwikkeling en de verkoop' van haar portefeuille die bestaat uit effecten en patenten van welke oorsprong ook, deelnemen aan de oprich ting, de ontwikkeling en de controle van elke onderneming verworven door bijdragen, inschrijving, overname: of door een aankoopoptie of elke andere manier van aanschaffing. Dit geldt ook voor de ontwikkeling van elke vorm van effecten en octrooien die gerealiseerd zijn door middel van aankoop, overdracht, uitwisseling of elke; andere manier.

De vennootschap mag lenen in eender welke vorm van eender wie.

De vennootschap mag elke steun, leningen, voordelen of garanties toestaan aan de bedrijven van de groep of aan zijn aandeelhouders, dit binnen de grenzen van de wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Binnen de grenzen van haar activiteit, kan het bedrijf hypotheken, leningen met of zonder garanties en effecten toe kennen aan andere personen of bedrijven, dit binnen de grenzen van de wettelijke bepalingen hieromtrent. De vennootschap kan alle maatregelen nemen om zijn rechten te vrijwaren en elke transactie uitvoeren die direct of indirect verband houden met haar doel en dit om de ontwikkeling en uitbreiding ervan te bevorderen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor opbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

6. Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (£ 18.550,00), verdeeld in DUIZEND (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door BNP Panbas Fortis.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe-

zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene verbaderina : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroe-

pingen aangeduide plaats op de laatste donderdag van de maand juni, om veertien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelij-

ke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien er twee zaakvoerders zijn besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn

vormen zij een college en worden de zaakvoerders ingedeeld in twee klasse van zaakvoerders, met name klasse

A-zaakvoerders en klasse B-zaakvoerders.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze een vaste vertegenwoordiger

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder, de twee zaakvoerders samen, of het college van zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden

van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de

algemene vergadering.

Niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene ver-

gadering met gewone meerderheid, zijn :

Als zaakvoerders van klasse B:

I. De Heer Guzman HERNANDEZ HERNANDEZ, wonende te C. Cornisa 11 P03 A, Las Rosas de Madrid,

Madrid (Spanje);

2. De Heer Antonio DELGADO ZORNOZA, wonende te E-28223 Pozuelo de Alarcon, Madrid, Camino Vie-

jo, 13a (Spanje);

Als zaakvoerders van klasse A:

3. De Heer Ignacio DELGADO JIMENEZ, wonende te E-28223 Pozuelo de Alarcon, Madrid, Camino Viejo, 13a (Spanje);

4. Mevrouw Natalia DELGADO JIMENEZ, wonende te E-28223 Pozuelo de Alarcon, Madrid, Camino Viejo,

I3a (Spanje).

Voorzitter van het college van zaakvoerders:

De heer Ignacio DELGADO JIMENEZ, voornoemd, wordt aangesteld als voorzitter van het college van zaak-

voerders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders, waaronder minstens één zaakvoerder van klasse A, gezamenlijk bande-lend of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Delegatie van machten

Wordt aangesteld als bijzonder volmachtdrager:

De Heer Guzman Hemandez Hernandez, voornoemd, met de volgende machten die hij afzonderlijk kan uitoefenen:

a) op fmancieel gebied: alle sommen geldig voldoen, alle cheques uitgeven en voldoen, alle stortingen en overschrijvingen doen, alle wissels ondertekenen en rugtekenen;

b) het in ontvangst nemen van poststukken en aangetekende zendingen; het ondertekenen van de dagelijkse

briefwisseling;

de vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare en private administraties;

c) het verrichten van de handelingen van louter beheer met betrekking tot de eigendommen van de vennootschap.

d) op commercieel gebied: het afsluiten van contracten, het leveren van diensten, het plaatsen van bestellingen;

e) het afsluiten, wijzigen, opzeggen of beëindigen van alle huurcontracten;

f) het afsluiten van arbeidscontracten;

Niet-aanstelling van commissaris

De oprichters verzoeken mij, notaris, nog te akteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen,

tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoe-

men en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de

btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

" wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan Handson & Partners, Prins Boudewijnlaan 12B,

vertegenwoordigd door de heer Geert Schellekens, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van de

oprichtingsakte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LUXCOMBEL

Adresse
NATIONALESTRAAT 12 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande