LUXUSS

Association sans but lucratif


Dénomination : LUXUSS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 843.282.069

Publication

20/01/2015
ÿþ~ w

M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Réaljtbink van koophandel

Antwerpen

u Q lrtii. 2:3

afdelln Antwerpen

~riffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Onderriemingsnr : 0843.282.069

Benaming

(voluit) : VZW LUXUSS

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : Berendrechtstraat 61 bus 1, 2020 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders/benoeming nieuwe bestuurders

De bijzondere algemene vergadering van 01 januari 2015 gehouden op de maatschappelijke zetel van de

onderneming beslist:

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag van volgende bestuurders aangenomen:

-Akodad Salaheddine, wonende te 2020 Kiel, Julius de Geyter 203, geboren te Temsamane op 28/11/1989

- ldmar Layla,wonende te 2020 Kiel, Julius de Geyter 203, geboren te Ouchanene op 2010711991

Akodad Ahmed, wonende te 2020 Kiel, Julius de Geyter 203, geboren te Temsamane op 01/11/1983

en dit met ingang van 31 december 2014.

In hun plaats worden volgende bestuurders benoemd:

- Rehmouni Yassine (voorzitter), wonende te Hof Van Tichelen 61, 2020 Antwerpen, geboren te Antwerpen op 26/11/1992

- El Achouch Youssef, wonende te Van Halmalestraat 34, 2020 Antwerpen, geboren te Antwerpen op 07/08/1987

- Rehmouni Said, wonende te Boomsesteenweg 2, 2610 Wilrijk, geboren te Antwerpen op 17/03/1985 en dit met ingang van 01 januari 2015.

Op de laatste blz. van Lgik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Rahmouni Yassine

voorzitter-bestuurder

EI Achouch Youssef

bestuurder

Rahmouni Said

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/02/2012
ÿþPe M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111111111(1111111111111111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

V 4 3 . " f,. 8 2 e © 6. 9

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : Berendrechtstraat 61, bus 1 B-2020 ANTWERPEN

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 4 december 2011 dat een vereniging zonder winstoogmerk werd opgericht door:

-Akodad, Salaheddine, wonende te 2020 Kiel, Julius de Geyter 203, geboren te Temsamane, op 28/11/1989 -Idmar, Layla, wonende te 2020 Kiel, Julius de Geyter 203, geboren te Ouchanene, op 20/07/1991

-Akodad, Ahmed, wonende te 2020 Kiel, Julius de Geyter 203, geboren te Temsamane, op 01/11/1983

Zijn onder elkaar overeengekomen en met allen die later zullen toetreden, een Vereniging zonder Winstoogmerk op te richten overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en onder de hierna volgende voorwaarde:

Statuten

Titel I: Benaming  zetel  Doel  Duur

Art.1De vereniging wordt genoemd: " VZW  LUXUSS"

Alle akte, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging

vermeldt de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden " vereniging

zonder winstoogmerk" of door de afkorting" VZW" en het adres van de zetel van de vereniging.

Art.2 Zetel

De vereniging is gevestigd te Berendrechtstraat 61 bus 1, B- 2020 ANTWERPEN en valt onder de

bevoegdheid van het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Art.3 Doel

De vereniging heeft tot doel, met uitsluitend van enig winstoogmerk, praatcollege en sportactiviteiten te beoefenen, te houden alsook daaraan gerelateerde activiteiten te organiseren onder de vorm van sportvereniging. Met deze doelstelling mag de vereniging ook zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het verenigingsdoel.

Art.4 Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

Titel Il. Lidmaatschap

Art. 5 Werkende leden  bijdrage

Er zijn minstens 3 werkelijke leden met alle rechten zoals omschreven voor de 'leden' in de VZW wet. De stichters zijn de eerste werkelijke leden. Daarnaast kan ieder natuurlijk of rechtpersoon zich kandidaat stellen als werkelijk lid. De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. De Algemene vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als werkelijk lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dienen minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen. De Algemene Vergadering kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als werkelijke lid.

Werkelijke leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de VZW-wet en deze statuten worden beschreven. Door de werkelijke leden is geen bijdrage verschuldigd.

Alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van de werkelijke leden worden door de Raad Van Bestuur in een register ingeschreven binnen de 8 dagen na kennisname van de beslissing.

Art 6Toegetreden leden

Elke natuurlijke persoon of rechtpersoon die de doelstellingen van de VZW ondersteunt, kan bij de VZW een, mondelinge of schriftelijke aanvraag indienen om Toegetreden lid te worden. De Raad van Bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie dat een kandidaat niet wordt aanvaard ais toegetreden lid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

VZW LUXUSS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOr3 2.2

Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven. 'Toegetreden leden hebben geen stemrecht.

Door de toegetreden leden is een bijdrage van maximaal E 100/jaar verschuldigd. Het bedrag van de bijdrage wordt jaarlijks vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Art 7 Ontslag

Werkelijke leden en toegetreden leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken door een

formeel schrijven aan de Raad van Bestuur. Het ontslag zal één maand na dit schrijven ingaan

Art 8 Uitsluiting

Als een werkelijk lid in strijd handelt met de doelstellingen van de VZW, kan deze, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens 115 van aile werkelijke leden, worden uitgesloten door een bijzonder besluit van de Algemene vergadering, waarop minstens % van alle werkelijke leden aanwezig zijn en waarbij voor de beslissing een 213 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkelijke leden vereist is.

Het werkelijk lid waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden

Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de VZW kunnen door eenzijdig besluit van de Raad van Bestuur woeden uitgesloten van lidmaatschap.

Art 9 Rechten

Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van Lid.

De uitsluiting van rechten op de activa geldt ten alleen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de VZW enz.

Art 10 Register van leden

Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de leden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de werkelijke leden, of ingeval het een rechtspersoon betreft de naam, rechtsvorm en adres van de zetel. Aile beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van werkelijke leden wordt door toedoen van de Raad van bestuur in dat register ingeschreven binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

Titel III Raad van Bestuur

Art 10 Samenstelling Raad van Bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste 3 leden, door de algemene vergadering benoemd bij gewone meederheid, voor onbepaalde duur. Als evenwel maar 3 personen lid zijn van de vereniging, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts 2 personen.

Art11 Einde mandaat

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordige leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur Kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is gehouden na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Art 12 Bijeenroeping  beraadslaging

12.1 De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter of twee bestuurders roepen de Raad van Bestuur bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor ingeval hij belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudst aanwezige.

12.2 De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad van bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda die geldig zal beraadslagen ongeacht het aanwezigheidsquorum

12.3 De Raad van Bestuur vormt een college. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

12.4 Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen.

12.5 Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris of twee bestuurders en samengevoegd in een daartoe bestemd register dat ter inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgestelde modaliteiten. Voor derden geldt dit inzagerecht niet.

12.6 De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door 2 bestuurders.

Art 13 Bevoegdheid

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van Bestuur te verrichten, daarin begrepen organisatie, benoeming, ontslag en bezoldiging van het personeel en het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen. De Raad van Bestuur is bovendien bevoegd om alle daden van beschikking te stellen die niet wettelijk of statutair aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Aile bevoegdheden die de wet niet uitdrukkelijk verleent aan de algemene vergadering, worden toegekend aan de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen haar bevoegdheid opdragen aan bijzondere volmachtdragers.

f&

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art 14 Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook de vertegenwoordiging van de vereniging wat dat bestuur betreft, kan door de Raad van Bestuur worden opgedragen aan één persoon, al dan niet bestuurder of lid, die de titel van dagelijks bestuurder draagt

De vereniging wordt, in handelingen van dagelijks bestuur, rechtsgeldig verbonden door de enkele handtekeningen van de dagelijks bestuurder.

De Raad van Bestuur kan deze delegatie van het dagelijks bestuur op ieder moment herroepen.

Het orgaan van dagelijks bestuur verzorgt de lopende zaken en dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoerinstanties, post, bank, en dergelijke meer. Hij Is tevens bevoegd om de beslissingen van de Raad van Bestuur uit te voeren

De akten van benoeming van de personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeeindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging van de verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en door publicatie van een uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Uit de stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen inzake dagelijks bestuur, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Art 15 Vertegenwoordiging

Omverminderd de vertegenwoordigingsmacht toebedeeld aan bjizondere volmachtdragers en de vertegenwoordigingsbevoegdheid voor wat het dagelijks bestuur betreft, wordt de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door 2 bestuurders gezamenlijk optredend

Art 16 Bekendmakingvereisten

De akten van benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en van de personen gemachtigd om de VZW te vertegenwoordigen . en hun ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en door publicatie van een uittreksel daarvan in de bijlagen bij het Belgische Staatsblad. Uit de stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Titel 1V De Algemene Vergadering

Art 17 Samenstelling  vertegenwoordiging

De Algemene Vergadering bestaat uit de werkelijke leden, en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de

Raad van bestuur, of door de oudste aanwezige bestuurder. Een lid kan zich door een ander lid op de

Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen

Art 18 Stemrecht

Op de Algemene Vergadering heeft ieder lid een gelijk stemrecht en worden de besluiten genomen bij

meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de

wet of de statuten anders bepalen.

Art 19 Bevoegdheid

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor

-statutenwijziging

-benoeming en afzetting van bestuurders

- benoeming en afzetting van commissarissen en bepalen van hun bezoldiging

- kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

-goedkeuren van de begroting en van de rekening

ontbinding van de vereniging

- uitsluiting van een lid

- omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Art 20 Bijeenroeping

20.1 De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het

belang van de vereniging zulks vereist. Zij moeten minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen voor het

goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar, voor het einde van

de maand juni.

20.2 De Raad van Bestuur is bovendien verplicht, wanneer één vijfde van de leden daarom verzoekt, een

buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen.

20.3 De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten, om geldig te zijn, worden ondertekend door de

voorzitter of door twee bestuurders. Alle leden moeten worden opgeroepen per gewone of per aangetekend

brief, per e-mail, ten minsten 8 dagen voor de vergadering.

20.4 De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt

vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk voorstel, ondertekend door ten minste een twintigste van de leden

wordt op de agenda gebracht. Over onderwerpen, die niet op de agenda voorkomen, kan niet geldig worden

gestemd tenzij vier vijfden van de aanwezige leden daartoe beslist.

"

Voorbehouden aan het Belgisch taatsbiaad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Luik B Vervolg

Art21 Meerderheden

21.1 Met uitzondering van de door de wet en oor de statuten voorziene gevallen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van Voorzitter van de algemene Vergadering.

21.2 Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vernield en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging Is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van e aanwezige of vertegenwoordigde leden.

21.3 Over de ontbinding van de vereniging kan de Algemene Vergadering zich alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

21.4 Een meerderheid van twee derden der stemmen is vereist voor het uitsluiten van en lid.

Art 22 Notulen

Van elke vergadering worden notulen gemaakt en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkende leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten. Voor derden geldt dit inzagerecht niet. Zij krijgen kennis van de beslissingen op de door de wet voorziene wijze.

Titel V Begroting en boekjaar

Art 23 Het boekjaar van de vereniging loopt van 01 januari tot 31 december . De boekhouding wordt gevoerd overenkomstig het bepaalde in artikel 17 VZW-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

Rekeningen en budgetten worden door de Raad van Bestuur voorbereid en samen met een verslag ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

Titel VI ontbinding en vereffening

Art 24 Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, ontbinding van rechtswege, kan tot ontbinding slechts besloten worden door de Algemene Vegadering, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en overeenkomstig deze statuten.

Het besluit tot ontbinding benoemt tevens één of meer vereffenaars; bij gebreke daarvan kan de Rechtbank tot zulke benoeming overgaan op verzoek van de meest gerede belanghebbende.

Zowel bij vrijwillige als bij gerechtelijke ontbinding moeten de netto-activa een bestemming krijgen die beantwoordt aan een gelijkaardige doelstelling als die waarvoor de vereniging werd opgericht;

Art 25 Aangelegenheden die door deze statuten niet voorzien zijn worden geregeld overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002.

Daarna beslist de algemene vergadering het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op 3 en

volgende personen tot bestuurder te benoemen als bestuurder voor onbepaalde duur.

-Akodad, Salaheddine; voornoemd

-Idmar, Layla; voornoemd

-Akodad , Ahmed; voornoemd

Nu de bestuurders benoemd zijn komen deze terstond in een eerste raad bijeen en beslissen met

eenparigheid van stemmen

-Akodad Salaheddine te benoemen tot voorzitter, hetgeen hij aanvaardt

-Idmar Layla te benoemen tot secretaris, hetgeen hij aanvaardt

-Akodad Ahmed te benoemen tot pennigmeester hetgeen hij aanvaardt

De heer Akodad Salaheddine wordt belast met het dagelijks bestuur. Tevens kan hij de vereniging alleen vertegenwoordigen voor handelingen van dagelijks bestuur.

Buiten het kader van dagelijks bestuur wordt de vereniging rechtsgeldig vertegenwoordigd door 2 bestuurders gezamenlijk optredend.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 3111212012.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in 2013.

Er wordt geen commissaris benoemd.

De vereniging neemt alle verbintenissen over die namens de vereniging in oprichting werden aangegaan sedert 4 december 2011.

Akodad Salaheddine

voorzitter

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LUXUSS

Adresse
BERENDRECHTSTRAAT 61, BUS 1 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande