LUYTEN PATRICK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LUYTEN PATRICK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.211.082

Publication

24/04/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Worti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : o 9)45,

Benaming 0

(voluit) : Luyten Patrick

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Oude Arendonkse Baan 97 - 2360 Oud-Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overeenkomst van oprichting

Tussen de ondergetekenden:

1. Luyten Patrick, met nationaal nummer 56.09.22-359.34, geboren te Rosrath op 22/09/1956, wonende te

J.E. Claeslaan 66 A te 2560 Nijlen.

en

2. Mevrouw Verrydt Carine, met nationaal nummer 61.06.16-350-08, geboren te Tumhout op 16/06/1961,

wonende te Oude Arendonkse Baan 97 te 2360 Oud-Turnhout.

wordt overeengekomen dat zij een vennootschap onder firma oprichten waarvan de statuten luiden als volgt;

STATUTEN.

Artikel 1 - Bij deze wordt tussen de ondergetekenden een Vennootschap onder Firma opgericht onder de

benaming Luyten Patrick,

Artikel 2 - De maatschappelijke zetel is gevestigd ie Oude Arendonkse Baan 97 te 2360 Oud-Turnhout.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten.

Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel:

*groot en kleinhandel in verbandstoffen en orthopedische artikelen, in farmaceutisch producten en

geneeskundige planten, in schoonheidsproducten, toiletartikelen en parafamwaceutische producten in

algemenen zin, in medisch en heelkundige instrumenten en apparaten

* verhuur van medisch materiaal voor thuisgezondheidszorg en ander medisch materiaal

* de productie van farmaceutische en parafarmaceutische producten

* beleggen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen

en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden;

deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de

ruimste zin, De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden

* verlenen van allerlei diensten en technische bijstand op het vlak van management en marketing, en uitbating van apotheken van derden, vervanging 1 interim in apotheken

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4 - De vennootschap wordt aangegaan vcor onbepaalde duur.

Artikel 5  De Heer Luyten Patrick, wonende te J.E. Claeslaan 66 A te 2560 Nijlen brengt in de venncotschap een som ter grootte van 990,00 euro in, die gestort werd op rekeningnummer 363-1032838-22 op naam van Luyten Patrick VOF, als vergoeding ontvangt hij 99 aandelen.

GRIFFIE RECHTBANK Vn

H AN

1.2 APR. 2012

KOOPHANDFzki{}kIRNHOUT

De . ri

.1Za JI Il

aaa,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mevrouw Verrydt Carina, wonende te Oude Arendonkse Baan 97 te 2360 Oud-Turnhout, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 10,00 euro in, die gestort werd op rekeningnummer 363-1032838-22 op naam van Luyten Patrick VOF, als vergoeding ontvangt zij 1 aandee.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.000,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Artikel 6 - Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen 8%, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maften, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7 - Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8 - Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken, Nochtans mogen de verbintenissen boven 50.000,00 euro enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee vennoten, deze twee vennoten vertegenwoordigen samen een meerderheid van aandelen, Partijen verklaren te weten dat deze beperking niet tegenwerpelijk is aan derde die te goeder trouw met de vennootschap handelen voor zover onwetend over deze beperking van handtekeningbevoegdheid.

Tot zaakvoerder wordt benoemd.

Luyten Patrick, met nationaal nummer 56.09.22-351.34, geboren te Rosrath op 2210911956, wonende te J.B. Claeslaan 66 A te 2560 Nijlen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd en van onbepaald van duur.

Artikel 9 - De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootsohap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10 - Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. leder jaar op éénendertig december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt, De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11 - De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld tussen de vennoten conform de intekening van de aandelen.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12 - Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop

" zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van

" vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13 - De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14 -- Ieder jaar op de 20ste van de maand juni zal om 20:00 uur een jaarvergadering worden gehouden die zich uitspreekt over het resultaat van het verlopen boekjaar. Deze vergadering wordt samengeroepen door toedoen van een zaakvoerder bij schriftelijke uitnodiging tenminste vijftien dagen voor de vergadering te verzenden aan aile vennoten.

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste vijftien dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder en indien er meerdere zijn volgens een alternerend systeem waarbij de eerste vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder of, in afwezigheid van een zaakvoerder, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel,

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan een mandaat.

Artikel 15 - De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

b%bor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

ArtiKel 16  De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 17 - In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook,

Artikel 18 - Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald door een deskundige aan te duiden door alle partijen in gemeen overleg en bij gebrek aan overeenstemming door een deskundige aan te stellen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van één van de partijen.

" ArtiKel 19 - In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan een op dat ogenblik aan te duiden vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van de Vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen

" geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, ' zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

ArtiKel 20 - Bij de ontbinding van de vennootschap zullen de vennoten op de netto-opbrengst hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11.

Slotbepalingen.

1.De oprichtingsvergadering besluit dat het mandaat van de zaakvoerders kan bezoldigd zijn.

2.0e zaakvoerders zijn niet statutaire zaakvoerder en kunnen door middel van publicatie in Staatblad ontslagen of benoemd worden

3,De oprichtersvergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen van 2 januari 2012 tot 31 december 2013 en de eerste jaarvergadering aldus zal plaatsvinden in 2014.

4.De oprichtersvergadering verklaart volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AC Serv  KMO Office te 2240 Zandhoven, Langestraat 190, vertegenwoordigd door André en/of Nele Convents, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbanken voor ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diverse belastingadministraties, waaronder de B7W-administratie en de sociale administraties te regelen, alsook teneinde alle formaliteiten tot het bekomen of voorleggen van alle getuigschriften te volbrengen, dit alles naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Te Oud Turnhout, in 3 exemplaren, waarvan één voor elke partij en één voor de griffie van de rechtbank van koophandel ter neerlegging.

Op 1 maart 2012.

Luyten Patrick Verrydt Carina

Vennoot Vennoot

Zaakvoerder

1oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LUYTEN PATRICK

Adresse
OUDE ARENDONKSE BAAN 97 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande