LVR CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LVR CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.846.288

Publication

03/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of d afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

- Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkaardig of aanverwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze. De vennootschap heeft verder tot doel :

- De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen waarvan zij aandeelhouder, vennoot of lid is. zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag onroerende goederen verhandelen, zelf bouwen, doen bouw of verbouwen, in leasing geven of nemen, beheren of zelf uitbaten zo voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag optreden als verkoopspromotor in onroerende goederen.

- De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag patenten, brevetten en merken verwerven uitbaten of verlenen. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken of als belegging aan te houden. De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende goederen kopen als investering, zelfs als ze geen verband houden met het doel, rechtstreeks noch onrechtstreeks.

Artikel 4.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

Artikel 5.- Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 6.- Gewone algemene vergadering

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de eerste maandag van de maand december om achttien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

De enige vennoot kan die bevoegdheden niet overdragen.

Artikel 7.- Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Elk jaar, op dertig juni, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

Artikel 8.- Ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslis¬sing van de algemene vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

Artikel 9.- Vereffening

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aande¬len.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

BIJZONDERE SCHIKKINGEN EN BEPALINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD -

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend zestien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

De activiteiten van de vennootschap gaan van start op 2 januari 2015.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt door de comparanten tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de

vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid :

mevrouw Leentje Van Ranst, voornoemd, die verklaart haar benoeming te aanvaarden.

NIET-AANSTELLING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichters verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte

schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een

commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten

van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als

voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan accountantskantoor

MVS II, te 2840 Rumst, Salvialaan 7, met recht van indeplaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 28 november 2014.

Coordonnées
LVR CONSULTING

Adresse
KRUISHOFSTRAAT 146, BUS 38 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande