M & N SERVICES BVBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M & N SERVICES BVBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.957.590

Publication

22/05/2015
ÿþMod Word 11.1

~. .~..~_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "M & N Services BVBA"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2812 Mechelen, Bonheidensteenweg 44

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op elf mei tweeduizend vijftien, ter registratie neergelegd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, blijkt dat tussen;

1) Mevrouw COURTOIS Nancy Jozefa Celine

wonende te 2180 Ekeren, Prinshoeveweg 19513

2) De heer PELGRIMS Marc Leopold Maria wonende te 2812 Mechelen, Bonheidensteenweg 44.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "M & N Services BVBA", met maatschappelijke zetel te 2812 Mechelen, Bonheidensteenweg 44, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft als doel zowel in het binnenland, de Europese Unie en het buitenland:

-De uitbating in de meest ruime zin van eetkramen, de vervaardiging, verkoop en levering van hotdogs,' hamburgers, frieten, poffertjes, ijsjes, wafels, pannenkoeken, ontbijtkoeken, suikergoed, soep, barbecue, dranken alsook alle andere voedingswaren en traiteurgerechten, zowel in vaste als ambulante vestigingen en winkels, alsook de handel in alle accessoires die ermee verband houden,

-Zij mag ook verrichtingen stellen met betrekking tot de aankoop, de verkoop, de handel en de uitbating van, kermisattracties, de import en export van alle consumptiegoederen die verdeeld kunnen worden op kermissen, markten en beurzen zowel in België als in het buitenland,

-Aanneming en uitvoering van alle openbare en private bouwwerken in het algemeen; de afbraak, decoratie,; en renovatie van gebouwen; het bouwen van gebouwen, al dan niet sleutel op de deur.

-De aanneming, uitvoering en afwerking van: alle dakwerken, gevelwerken, voegwerken, alle isolatie restauratie- en decoratiewerken aan gebouwen evenals alle voorbereidende activiteiten daartoe; waterdichte bezetting-chapewerken; alle metselwerken; riolerings-, funderings-, en grondwerken; alle plafonneringswerken-bepleisterings- en cementwerken; alle elektriciteitswerken.

-De levering, de plaatsing en alle onderhoudswerken aan centrale verwarmingsinstallaties en aile verwarmingstoestellen in het algemeen, inbegrepen schoorsteenvegen.

-Alle schrijnwerkerij, bevloerings- en wandbekledingswerken; het plaatsen van keukens, lichte wanden in gipsplaat, hout, kunststof, plaasterblokken en dergelijke, het plaatsen van welfsels.

Alle sanitaire werken, zinkwerken en loodgieterij in het algemeen.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan alle verrichtingen, zowel roerend als onroerend, uitvoeren die nodig of dienstig zijn. voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig onderschreven en volledig volstort. Het kapitaal werd onderschreven als volgt:

1)door mevrouw COURTOIS Nancy voormeld: drieënnegentig aandelen 93

2)door de heer PELGRIMS Marc voormeld: drieënnegentig aandelen 93

Hetzij in totaal: honderd zesentachtig aandelen 186

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag werd gestort op een bijzondere rekening bij

KBC BANK NV, rekening nr BE32 7350 4138 1602,

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder

heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handefingen te verrichten die nodig of dienstig kunnen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

JNN11111NNjlfl1)lll

i

m

330

E~

12 MEI 21tt ~

RECHTBANIt YIfj KOOPHANDeL

ANTWEJRPEN afd. MECHELEN

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die hándelin-'gen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Door de algemene vergadering der vennoten mag er aan de zaakvoerders een vast of veranderlijk loon, wedde of bijzondere vergoeding toegekend worden.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur,

Het maatschappelijk boekjaar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend zestien, en de eerste gewone jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

Als eerste niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor een onbepaalde termijn mevrouw COURTOIS Nancy voormeld, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn.

Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT werd verleend aan KROTON BVBA met als zaakvoerder de heer Luk Van Biesen, Lijsterbessenbomenlaan 5 - 1950 Kraainem, om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de BTW, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, bankattest.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
M & N SERVICES BVBA

Adresse
BONHEIDENSTEENWEG 44 2812 MUIZEN(MECHELEN)

Code postal : 2812
Localité : Muizen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande