M 2 L

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M 2 L
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.301.281

Publication

26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.11.2012, NGL 24.04.2013 13094-0155-012
12/02/2013
ÿþna neerlegging ter griffi

-A..~..,~~ .x~f.".~:,~ .~~.-.~}.~.~~,~,:..~~ w ~..,...,.

1~ ti: e .

3 f -01- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL tg MECHELEN I

Mal Word 11.1

C" w` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1302 980

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernem¬ ngsnr : 0885.301.281

Benaming

(voluit) : M 2 L

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Isschotweg 152

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting vereffening

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 3 januari 2013, dragende de volgende melding van registratie :

"Geregistreerd, te Heist-op-den-Berg, op 7 januari 2013, boek 296, blad 58, vak 6, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Eerstaanwezend Inspecteur : (getekend) E, Wouters"

Blijkt er dat er een buitengewone algemene vergadering is gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M 2 L , met maatschappelijke zetel te 2222 Heist-op-den-Berg  Itegem, Isschotweg 152, met ondernemingsnummer 0885.301.281, RPR Mechelen en BTW BE885.301.281, opgericht bij akte verleden voor Meester Marc CUYPERS, notaris te Heist-op-den-Berg, op vierentwintig november tweeduizend en zes, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven december tweeduizend en zes onder nummer 183513, waarvan het kapitaal werd verhoogd en de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van elf september tweeduizend en twaalf blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door genoemde notaris Marc Cuypers, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig september tweeduizend en twaalf onder nummer 12161806.

1)a) Ontbinding van de vennootschap.

b) Vaststelling dat er geen vereffenaar dient te worden benoemd.

3) Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders  kwijting zaakvoerders.

4) Sluiting van de vereffening,

De comparanten maken melding van het verslag van de zaakvoerder betreffende

het voorstel tot ontbinding en vereffening van de vennootschap en van het verslag van de heer Karel Depoorter, (revisor) aangewezen door de zaakvoerders, over de staat waarin het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 november 2012

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA M2L een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 november 2012 die, rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 58.404,14 Euro en een netto-actief van 58.404,14 Euro. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,.

r

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt de vereffening uit vanaf heden. De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen, gelet op het feit dat:

- er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

- de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf,

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige

zaakvoerders, de heer Gijsbrechts Luc en mevrouw Gijsbrechts Maria.

De vergadering besluit om kwijting te geven aan de zaakvoerders.

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en stelt vast dat de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M2L definitief opgehouden heeft te bestaan, onder voorbehoud evenwel van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar, te rekenen van de bekendmaking van deze sluiting der vereffening.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard bij de heer Gijsbrechts Luc, voornoemd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermede neergelegd :

1)expeditie van de ontbinding  sluiting vereffening dd. 03101/2013.

2) Verslag van de zaakvoerder

3) Staat van Actief en Passief.

4) Verslag van de revisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden .. aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/09/2012
ÿþr





u



" 12161806*



Mol Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEERELEGD

Ondernemingsnr : 885.301.281

Benaming

(voluit) : M 2 L

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2222 Heist op den Berg(Itegem), Isschotweg 152

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Cuypers te Heist op den Berg op 11 september 2012 en geregistreerd te Helst op den Berg op 13 september 2012 Boek 294 blad 95 vak 20 twee bladen geen verzending. Ontvangen vijf en twintig eu-ro(¬ 25). De Ontvanger(getekend)E.Wouters(e.a. inspecteur) blijkt dat de buitengewo-ne algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen:

1. Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met een bedrag van honderd zeven en zeventig duizend zeshonderd zeventig euro en twee en twintig cent(¬ 177.670,22) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro op honderd zes en negentig duizend tweehonderd zeventig euro en twee en twintig cent(¬ 196.270,22) en dit door inbreng van een schuldvordering ten bedrage van honderd ze-ven en zeventig duizend zeshonderd zeventig euro en twee en twintig cent(¬ 177.670,22) en door de creatie van duizend zevenhonderd zes en zeventig(1.776) nieuwe aandelen.

2. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zes en negentig duizend tweehonderd,

zeventig euro en twee en twintig cent.

Het is verdeeld in duizend negenhonderd twee en zestig aandelen zonder nominale waarde.

3. De vennoten verklaren de kapitaalverhoging door inbreng in natura waartoe besloten te onderschrijven

als volgt:

Inbreng in natura

De naamloze vennootschap "Gijsbrechts" met zetel te 2220 Heist op den Berg, Oude Liersebaan 122.

RPR Mechelen nummer 0428.643.097.

Hier vertegenwoordigd door;

1) Mevrouw Gijsbrechts Maria voornoemd in haar hoedanigheid van gedelegeerde-bestuurder van de vennootschap.

2) De heer Gijsbrechts Luc voornoemd in zijn hoedanigheid van gedelegeerde be-stuurder van de: vennootschap.

Verklaart inbreng te doen van een schuldvordering ten bedrage van honderd zeven en zeventig duizend zeshonderd zeventig euro en twee en twintig cent.(¬ 177,670,22)

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de inbreng wordt aan de inbrengende vennootschap duizend ze-venhonderd zes en zeventig(1.776) aandelen toegekend.

De inbrengende vennootschap, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart de aandelen aan haar toegekend: als vergoeding voor haar inbreng te aanvaarden.

Verslagen

De heer Karel Depoorter, bedrijfsrevisor met kantoor te 8520 Kuurne, Kortrijksestraat 175, daartoe door de komparanten verzocht, heeft het verslag opgesteld voorgeschre-ven door het Wetboek van Vennootschappen. Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA M2L bestaat uit de inbreng van een schuldvordering.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Insti-tuut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19 -09- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOaPHA¬ ~DEI, te ~fECHEE~EV .

rt te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- dat de voor de inbrreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waarde-ring ' bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de frac-tiewaarde verhoogd met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aande-len, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura van 177.674,22 Euro bestaat uit 1.776 volge-storte aandelen van de BVBA M2L, met een uitgifteprijs, welke hoger is dan de intrin-sieke waarde van de bestaande aandelen en overeenstemt met de bestaande fractie-waarde.

Er dient tenslotte aan herinnerd dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kuurne, 6 september 2012.

Karel Depoorter, bedrijfsrevisor."

Bovendien hebben de zaakvoerders een bijzonder verslag opgesteld aangaande de gedane inbreng in '

natura zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschap-pen.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel; het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt gepubliceerd

in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

MARC CUYPERS

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: 1) expeditie van de akte; 2)verslag van de zaakvoerders; 3) verslag van de bedrijfsrevisor; 4) gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-lfehouden aan het BeldLsch Staatsblad

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2012
ÿþ Mod POF 11.1

~- n~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIIII I II IIIIIIIIIIII i

*12140997*

NEERGELEGD

0 2 -08- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANMEifb9 MECHELEN

Ondernemingsnr : 0885.301.281

Benaming (voluit) : M2L

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Isschotweg 152, 2222 Itegem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag zaakvoerder

Tekst

iJiTTREKSELiJIT DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERINGVAN 24APRIL2012

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder van Dhr. Lieven NAUDTS, Groenstraat 307, 9041 OOSTAKKER, en dit per 24 april 2012.

Maria GLJSBRECHTS

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :. %am en hoedanigiièfd van cfeinstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 19.03.2012, NGL 20.04.2012 12090-0003-013
29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.03.2011, NGL 26.04.2011 11089-0458-015
18/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 12.05.2010 10116-0070-015
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 16.03.2009, NGL 30.04.2009 09130-0291-015
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 17.03.2008, NGL 28.04.2008 08116-0289-012

Coordonnées
M 2 L

Adresse
ISSCHOTWEG 152 2222 ITEGEM

Code postal : 2222
Localité : Itegem
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande