M & M CULINARIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M & M CULINARIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.552.377

Publication

15/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-04-2015

Griffie

*15306460*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628552377

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

M&M CULINARIA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd notaris Sebastiaan-Willem Verbert te Antwerpen op 13 april 2015, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M&M CULINARIA" werd opgericht met volgende gegevens:

1. Zetel: 2520 Ranst (Oelegem), Vaartstraat 175

2. Oprichter: De heer VERRET Marcus Lisette Emiel, geboren te Duffel op tien december negentienhonderdtweeënnegentig, rijksregisternummer 92.12.10-407.48, wonende te 2160 Wommelgem, Keerbaan 14.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van een restaurant, snackbars, frituren, verbruik salons, tavernes, cafetaria, café, bistro, privéclub, sport-,feest-,dans- en vergaderzalen.

- Het uitoefenen van het beroep van traiteur en het organiseren van feesten en banketten.

- Het uitbaten van een croissanterie, de kleinhandel en groothandel in brood- en banketbakkerijproducten, de producten van suikerbakkerij, zuivelproducten, koloniale waren en voedingswaren, dranken, belegde broodjes, room- en consumptie-ijs, en alle aanverwante producten, dit zowel voor particulieren als naar bedrijven, verenigingen, openbare diensten of ieder ander belanghebbende.

- De aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van alle mogelijke voedingswaren en dranken.

- Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen, welke de vennootschap ook mag vervreemden. - Het aankopen, verkopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing.

- Het verwerven en het beheer van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop alsook van een eigen roerend of onroerend vermogen in België of in het buitenland;

- De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar, lid van het directiecomité of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

- Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven,

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

- Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de

Onderwerp akte :

Vaartstraat 175 2520 Ranst

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

- Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

- De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

- Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

- De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

- De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

- In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten -FSMA.- en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

4. Duur: onbepaald

5. Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

INBRENG IN SPECIËN

Op de hierna vermelde honderd vierentwintig (124) aandelen wordt ingetekend door de comparant als volgt:

1/ door de heer Marcus VERRET, comparant sub 1/ op honderd vierentwintig (124) aandelen aan pari, hetzij een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-).

De comparant verklaart en erkent dat ieder van deze aande¬len volgestort wordt tot beloop van de helft en dat het totaal bedrag van deze stortingen, hetzij de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-) zich vanaf de datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ter vrije beschikking van de vennootschap be¬vindt.

BANKATTEST

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE48 6451 0182 0127 geopend bij de Bank Van Breda op naam van de vennootschap in oprichting.

INBRENG IN NATURA

De inbreng in natura gedaan door de heer Marcus VERRET, comparant sub 1/ omvat de handelszaak op naam van de heer Marcus VERRET, voornoemd, met ondernemingsnummer 0837.228.873, omvattende goodwill, cliënteel, know-how, installaties, machines en uitrusting, gewaardeerd aan zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-), zoals blijkt uit nagemelde verslagen: (a) De de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PARMENTIER Guy - MGI , met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, 0480.463.170 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer PARMENTIER Guy, aangesteld door de oprichter, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219, tweede en derde lid van het Wetboek van vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

 Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 219 W.Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M&M CULINARIA" kan ik verklaren:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de inbreng in natura;

2. Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van : 62 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. Wij maken voorbehoud m.b.t. het niet ontvangen van de volgende certificaten:

fiscaal certificaat bedoeld in art. 442bis WIB/92;

fiscaal certificaat bedoeld in art. 93undecies B van het BTWwetboek;

sociaal certificaat bedoeld in art. 16ter van het KB nr. 38 dd. 29/07/1967 houdende inrichting van het

sociaal statuut der zelfstandigen.

6. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting;

Schoten, 5 maart 2015

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor. .

(b) De oprichter heeft het bijzonder verslag opgesteld voorgeschreven door het laatste lid van

gemeld artikel.

Beide verslagen zullen samen met de uitgifte van de akte, worden neergelegd op de griffie van de

rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden aan voornoemde inbrenger, de heer Marcus

VERRET, tweeënzestig (62) aandelen zonder nominale waarde toegekend, vertegenwoordigend een

kapitaal van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-).

7. Boekjaar: Loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2016.

8. Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst, zal rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, naar goeddunken van de algemene vergadering aangewend worden.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

9. Bestuur: Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten De heer VERRET Marcus Lisette Emiel, geboren te Duffel op tien december negentienhonderdtweeënnegentig, rijksregisternummer 92.12.10-407.48, wonende te 2160 Wommelgem, Keerbaan 14.

Dit mandaat is onbezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10. Commissaris: geen

11. Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de laatste donderdag van de maand mei om veertien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2017.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

 ADFIBO ACCOUNTANTS , te 2170 Antwerpen-Merksem, Groenendaallaan 136, vertegenwoordigd

door de heer Julien Hermans, en zijn gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen

omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle

documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"-

belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerde notaris, Sebastiaan-Willem Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte.

- verslag van zaakvoerders voor inbreng in natura en controleverslag

Coordonnées
M & M CULINARIA

Adresse
VAARTSTRAAT 175 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande