M. INVESTMENTS

BV NV


Dénomination : M. INVESTMENTS
Forme juridique : BV NV
N° entreprise : 427.537.002

Publication

06/05/2014 : HERBENOEMING BESTUURDER
Uittreksel uit de Bijzondere Algemene Vergadering dd 30 september 2012

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om te herbenoemen als;

bestuurderS en gedelegeerd bestuurders en dit vanaf 01.10.2012

Desguïn Finance bv bvba, met ondernemingsnummer 0882.888.456, gevestigd Deken De Winterstraat 1 te: 2600 Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Eddy De Bie, wonende Deken De Winterstraat 1 te. 2600 Antwerpen.

VM-Consulting bvba, met ondernemingsnummer 0883.225.679, gevestigd Ten Boslaan 12 te 2980 Zoersel, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Viviane Matthys, wonende Victor Frïslei 2 te 2970 Schilde -

"sGravenwezel.

De herbenoeming gaat in vanaf 01.10.2012 en het betreft een mandaat van bestuurder en gedelegeerd

bestuurder.

VM-Consulting bvba

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Matthys Viviane.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
13/05/2014
ÿþ F ; macl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

30 APR, 2C14

afdelieNigerpen

II II







*14098171*

Ondernemingsnr 0427.637.002

Benaming (voluit) :M. Investments

(verkort):

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van naamloze vennootschap

Zetel: Ten Boslaan 12

2980 Zoersel

Onderwerp akte :Voorstel tot splitsing door oprichting artikel 674 W.Venn. Voorafgaande uiteenzettingen

M. INVESTMENTS NV Burg. heeft de intentie om een splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen door te voeren, waarbij het gehele vermogen van M. INVESTMENTS NV Burg., zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening zal overgaan op de nieuwe op te richten vennootschappen "J&M-INVESTMENTS" BVBA en "CHAMBIGES" BVBA, in overeenstemming met artikel 674 W.Venn.

Het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap verbindt zich ertoe om alles te doen wat in haar macht ligt om voormelde splitsing tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en legt bij deze het splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap.

Het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap verklaart kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om, minstens 6 weken vôbr de algemene vergadering die zich over de splitsing moet uitspreken, het splitsingsvoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bekend te maken bij uittreksel (artikel 743, laatste alinea, W.Venn.).

Identificatie van de te splitsen vennootschap en van de nieuwe vennootschappen

De bij de splitsing door oprichting betrokken vennootschappen zijn de volgende:

1 De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "M. INVESTMENTS", gevestigd te 2980 Zoersel, Ten Boslaan 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer BTW BE 0427.537.002.

Het doei van deze vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doet in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

Zij wordt hierna 'M. 1NVESTMENTS' of 'te splitsen vennootschap' genoemd.

2 De nieuwe op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J&M-INVESTMENTS", die zal gevestigd zijn te 2970 's Gravenwezel, Victor Frislei 2.

Het doel van deze vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel:

het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, ter beschikking stellen, het genot verfenen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen alsmede alle handelingen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden; het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen;

het waarnemen van aile bestuurs- en controleopdrachten en mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die, rechtstreeks of onrechtstreeks, dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Zij wordt hierna `J&M-INVESTMENTS' of `de nieuwe op te richten vennootschap' genoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

3 De nieuwe op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHAMBIGES", die zal gevestigd zijn te 2600 Antwerpen, Deken de Winterstraat 1.

Het doel van deze vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel:

het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, ter beschikking stellen, het genot verlenen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen alsmede alle handelingen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het Wak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden; het vervverven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen;

het waarnemen van aile bestuurs- en controleopdrachten en mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die, rechtstreeks of onrechtstreeks, dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag Paar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Zij wordt hierna 'CHAMBIGES' of 'de nieuwe op te richten vennootschap' genoemd.

2 Ruilverhouding van de aandelen - Opleg

Er worden aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap 250 nieuwe aandelen uitgereikt van elke nieuwe op te richten vennootschap.

Bijgevolg geeft ieder aandeel van M. INVESTMENTS recht op één aandeel van BVBA J&M-INVESTMENTS en één aandeel van BVBA CHAMBIGES.

Er wordt geen opleg in geld betaald aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap.

" Vóor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

3 Wijze waarop de aandelen in de nieuwe vennootschappen worden uitgereikt

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van splitsing tekenen de bestuursorganen van de nieuwe op te richten vennootschappen in het register van aandelen van elke nieuwe vennootschap de volgende gegevens aan

- de identiteit van de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- het aantal aandelen van de nieuwe op te richten vennootschappen dat aan de aandeelhouders

van de te splitsen vennootschap toekomt;

- de datum van de oprichting ingevolge splitsing.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders of één van de zaakvoerders namens de vennootschap en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend.

In het register van aandelen van de te splitsen vennootschap wordt de datum van splitsing vermeld en wordt vermeld dat de aandelen ingevolge de splitsing werden vernietigd.

V6or-behouden aan het Belgisch Staatsblad



4 Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst en elke bijzondere regeling betreffende dit recht

Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen werd 1 januari 2014 (0.00 uur) ais datum weerhouden.

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op de datum van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de nieuw opgerichte vennootsohappen met dien verstande dat, in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, er afsdan een boekhoudkundige en fiscale retroactiviteit zal zijn per 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen,

5 Datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van een van de nieuwe vennootschappen

De datum vanaf welke de verrichtingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen wordt vastgesteld op 1 januari 2014 (0.00 uur).

6 Rechten die de nieuwe vennootschappen toekennen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de te splitsen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend en er werden geen bijzondere voorwaarden vastgesteld.

7 De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het ln artikel 746 W.Venn. bedoelde verslag

Artikel 746 W.Venn, is bij deze splitsing door oprichting niet van toepassing, omdat de aandelen van elk van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

Bijgevolg zal de verslagprocedure overeenkomstig artikel 219 W.Venn. inzake een inbreng in natura bij oprichting van toepassing zijn op de nieuw op te richten vennootschappen BVBA J&M-INVESTMENTS en BVBA CHAMBIGES.

Er wordt dan ook geen bijzondere bezoldiging toegekend aan een bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in artikel 746 W.Venn. bedoelde verslag.

8 leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de splitsing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

9 Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke nieuwe vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen

VtDor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Aan de nieuw op te richten vennootschap J&M-INVESTMENTS worden volgende activa en passiva toegekend:

Activa:

Terreinen en gebouwen:

Volgende onroerende goederen:

1. Appartement met autobox gelegen te 2100 Deurne, Ter rivierenlaan 18/20 (Residentie Almansil), thans gekadastreerd sectie A deel nummer 528/K/13;

2. Garage gelegen te 2100 Deurne, Ter rivierenlaan 2/4 (Residentie Algarve), thans gekadastreerd sectie A deel nummer 5281K/13.

3. Elf garages gelegen te 2100 Deurne, Generaal Slingeneyerlaan +61, thans gekadastreerd sectie A deel nummers 238/C/15, 238/D/15, 238/K/13, 238/L/13, 2381N/14, 238/8/10, 238N/11, 238/Y/14, 238/Z/14.

Voor een totale boekwaarde van E 164.535,36;

" Financiële vaste activa: waarborgen voor een totale boekwaarde van E 500,75; Handelsvorderingen: Klanten voor een totale boekwaarde van 68,12;

- Overige vorderingen: Rekening-courant en lening op naam van mevrouw Viviane Matthys voor

een totale boekwaarde van 147.185,49;

Geldbeleggingen en liquide middelen voor een totale boekwaarde van 119.033,99;

- Overlopende rekeningen voor een totale boekwaarde van E 372,45.

Totaal Activa: E 431.696,16.

Passiva

Schulden op meer dan één jaar: Investeringskredieten gebouwen en overige schuld ten belope

van E 5.663,88;

Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen: Investeringskredieten ten belope

van E 11.016,12.

Handelsschulden; Leveranciers, klanten met een creditsaldo en te ontvangen facturen ten

belope van E 1.108,29;

Totaal Passive: E 17.788,29.

Hetzij een netto-actief van 413.907,87.

2. Aan de nieuw op te richten vennootschap CHAMBIGES worden volgende activa en passive toegekend:

Activa

Terreinen en gebouwen:

Appartement met garage gelegen te 8301 Knokke-Heist, Leeuwerikenlaan 15 (Residentie

Chambiges) thans gekadastreerd sectie E deel nummer 31,

Voor een totale boekwaarde van 271.096,70;

Handelsvorderingen: Op te stellen facturen voor een totale boekwaarde van 20.393,30;

Overige vorderingen: Rekening-courant en lening op naam van de heer Eddy De Bie voor een

totale boekwaarde van 364.571101;

Overlopende rekeningen voor een totale boekwaarde van 255,25.

Totaal Activa: E 656.316,26.

Passiva

Financiële schulden: Negatieve zichtrekeningen ten belope van E 39.396,44; Handelsschulden: Leveranciers, klanten met een creditsaldo en te ontvangen facturen ten belope van 51.991,86;

- Schulden met betrekking tot belastingen ten belope van E 6.265,50.

- Overlopende rekeningen voor een totale boekwaarde van 1.264,65.

Totaal Passiva: E 98.918,45.

Hetzij een netto-actief van ¬ 557.397,81.

Bodemattesten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad ge ondergetekenden verklaren dat op voorschreven onroerende goederen bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst , van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 101 § 1, van het bodemdecreet. De ondergetekenden bevestigen vi5ôr heden op de hoogte te zijn gebracht van de bodemattesten door OVAM afgeleverd op 3 februari 2014 (Generaal Blingeneyerlaan +61, Deurne, Ter Rivierenlaan 2/4, Deurne en Ter Riviereniaan 18/20, Deurne) en op 2 april 2014 (Leeuwerikenlaan 15, Knokke-Heist), waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel identiek luidt als volgt:

2 Inhoud van het bodemattest.

De OVA11.4 beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.





Toewijzing van activa en passiva

In de mate dat interpretatieproblemen zouden ontstaan in verband met de toewijzing van de activa en passiva zal geopteerd worden voor toewijzing overeenkomstig de bepalingen van artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge 10 De verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de nieuwe vennootschappen alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

De aandelen van elk van de nieuwe vennootschappen worden verdeeld over de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap in evenredigheid tot hun rechten in het kapitaal van de te splitsen vennootschap.

, De voorgenomen splitsing zal geschieden met toepassing van de voordelen van de artikelen 117 paragraaf 1 en 120 van het Wetboek van de Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van de artikelen 11 juncto 18 paragraaf 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Het bovenstaande splitsingsvoorstel zal worden neergelegd in het vennootschapsdossier van de te splitsen vennootschap op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Opgemaakt op 22 april 2014 in drie originele exemplaren.

Getekend,

Namens M.1NVESTMENTS



i3VBA VM-CONSULTING BVBA DESGUIN FINANCE

Bestuurder Bestuurder

Vertegenwoordigd door Vertegenwoordigd door

Viviane Mathys Eddy De Bie

(volgen de handtekeningen)

(get.) J. Coppens

notaris

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

11/07/2014
ÿþ4 moc111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 1J1,!lilij11,1j1 1





Ondernemingsnr 0427,537.002

Benaming (voluit) : M. InVeStMentS

(verkort);

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van naamloze vennootschap

Zetel: Ten Bostaan 12

2980 Zoersel

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING  SPLITSING DOOR OPRICHTING.

Het blijkt uit drie akten verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar, met tussenkomst van meester Peter Timmermans, notaris te Antwerpen op 18 juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van naamloze vennootschap "M. Investments" met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Ten Boslaan 12, BTW BE 0427.537.002 RPR Antwerpen, onder meer volgende besluiten heeft genomen:

 het gehele vermogen van onderhavige vennootschap, niets uitgezonderd, bij wijze van splitsing, onder algemene titel is overgegaan op de uit de splitsing ontstane nieuwe vennootschappen, namelijk:

 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J&M-Investments", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Victor Frislei 2;

 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Chambiges", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te 2600 Antwerpen (Berchem), Deken De Winterstraat 1.

 onderhavige vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De notaris

(get.) T. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 2 JULI 1014

ardelingqffien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 18.08.2014 14431-0475-015
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 16.06.2013 13183-0449-014
11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 06.10.2012 12605-0492-014
21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 14.11.2011 11609-0335-013
29/08/2011
ÿþ rrwd 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIl" 1 ~I~11lII II

315II~I 0IN1N

0*

Vc behc aar Belç Staal

GI

.:v'1E~.`fei cable van de Reckgwr.

AnFi^JaPpeSt.

Griffie I ï' A115. 2011

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0427.537.002

Benaming : M. Investments

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ten Boslaan 12

2980 Zoersel

Onderwerp akte :Wijziging vorm - wijziging doel - wijziging en herwerking statuten.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 10

augustus 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap "M. Investments", met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Ten Boslaan

12, ondernemingsnummer 0427.537.002 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft

genomen:

EERSTE BESLISSING.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, uitgedrukt in euro, bedraagt

VIERENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERDACHTENZESTIG EURO ZES CENT

(¬ 74.368, 06).

TWEEDE BESLISSING.

Ingevolge nagemelde doelwijziging van een handelsactiviteit naar een burgerlijk karakter wordt de

vorm van de vennootschap gewijzigd van handelsvennootschap in burgerlijke vennootschap maar

met behoud van de rechtsvorm van naamloze vennootschap.

DERDE BESLISSING.

.+ Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt vervangen, zoals hierna blijkt uit de herwerkte

statuten.

VIERDE BESLISSING.

De statuten worden volledig herwerkt om ze aan te passen aan voormelde beslissingen en aan de

bepalingen en wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van

vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm

van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "M. Investments".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel, Ten Boslaan 12.

Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening

en in eigen naam:

 het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

 het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar

" in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERDACHTENZESTIG EURO ZES CENT (¬ 74 368,06).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekiaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om 19.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene

regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze

waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met

vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenirg

=cl 2.1



te'vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dageliiks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of

meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 30.09.2010 10564-0117-015
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 23.08.2009 09605-0163-013
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 26.11.2008 08823-0172-013
23/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 22.01.2008 08018-0206-013
07/01/2008 : AN243414
29/09/2006 : AN243414
04/09/2006 : AN243414
04/07/2006 : AN243414
10/08/2005 : AN243414
08/08/2005 : AN243414
11/10/2004 : AN243414
10/10/2003 : AN243414
17/07/2002 : AN243414
11/08/1990 : AN243414

Coordonnées
M. INVESTMENTS

Adresse
TEN BOSLAAN 12 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande