M. K. PSYCHIATRIE DR. DOCKX - VAN DALFSEN

Divers


Dénomination : M. K. PSYCHIATRIE DR. DOCKX - VAN DALFSEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 534.849.288

Publication

11/06/2013
ÿþModWord 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 053 4 $ Lj

5 r 2

Benaming

(voluit) : M. K. PSYCHIATRIE DR. DOCKX - VAN DALFSEN

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma

Zetel : Tinnenpotstraat 26, 2320 Hoogstraten

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uitreksel uit de akte van oprichting dd 4 april 2013.

Oprichters: mevrouw Dockx Karen, woonachtig te 2320 Hoogstraten, Tinnenpotstraat 26

de heer van Dalfsen Arjen Niels, woonachtig te 2320 Hoogstraten, Tinnenpotstraat 26

1. De vennootschap draagt de naam "M. K. PSYCHIATRIE DR. DOCKX - VAN DALFSEN" en heeft als rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma (VOF);

2. De maatschappelijke zetel is thans gevestigd te 2320 Hoogstraten, Tinnenpotstraat 26;

3. De vennoot wordt opgericht voor onbepaalde duur;

4. De vennootschap heeft als doel:

Het uitoefenen van de psychiatrie door de geneesheren-vennoten in België, omvattende onder meer het uitwerken van therapieën, het verlenen van adviezen, het houden van consultaties, het uitvoeren van expertises in naam van de vennootschap, De activiteiten van de vennootschap mogen in geen geval inbreuk plegen op de Medische Plichtenleer, met dien verstande dat de geneeskunst wordt uitgeoefend door de geneesheren-vennoten-psychiaters onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid die onbeperkt is, en uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven.

De vennootschap mag overgaan tot het huren, leasen of aankopen van alle medische apparaten en begeleidende accomadaties, inclusief gebouwen, kosten van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren-vennoten-psychiaters. De activiteit omvat tevens het inrichten van algemene diensten en van medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten. De vennootschap heeft tevens tot doel het scheppen van mogelijkheden om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheren-vennoten-psychiaters worden uitgeoefend, eventueel in teamverband, en geenszins door de vennootschap,

Het relatieve aandelenbezit dient zich steeds te verhouden tot de respectieve professionele activiteit van de vennoten in de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening en mag overgaan tot de betaling aan de geneesheren-vennoten-psychiaters van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen rechten verwerven en beheren en

rechtshandelingen dienaangaande stelten voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap i niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

EERGELEGD

RECHTBANK VAN

NEERGELEGD

GRIFFI rE RECHTBANK VAN

11111

3 1 MEI 2013

4NDEL TURNHOUT

De griffie r

KOORHANDEL TURtJHOUT

Grif e griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. De geneesheren dienen verzekerd te zijn voor medische fouten, De aansprakeljkheid van dé vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer, persoonlijke verantwoordelijk blijven;

6. Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000,00).

7, Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen met een fractiewaarde van ¬ 10,00 per aandeel

Docx Karen tekent in op 950 euro en van Dalfsen Arjen Niels tekent in op 50 euro.

De inschrijvers erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van ¬ 1.000,00 waarop zij hebben

ingeschreven, volledig werd afbetaald en vanaf heden ter beschikking van de vennootschap;

8. Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

9. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met eenendertig december tweeduizenddertien.

10. De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de eerste maandag van de maand juni om 18 uur en dit voor de eerste keer in kalenderjaar 2014.

11. Tot zaakvoerder wordt benoemd, Dockx Karen, Tinnenpotstraat 26 te 2320 Hoogstraten voor de duur van zes boekjaren. Karen Dockx krijgt de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid toegewezen om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Haar mandaat is bezoldigd;

12, ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de vereffening gedaan worden door de zorgen van de aangestelde vereffenaar die tevens vennoot dient te zijn. Na de aanzuivering van de schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen tussen alle deelgenoten verdeeld in verhouding tot hun delen in het kapitaal.

13. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist. De geneesheren-vennoten zijn verder onderworpen aan al de regels van de Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld.

14. De vennootschap zal alle verrichtingen, transacties en ontvangen bedragen vanaf 1 januari 2013 voor en namens de vennootschp overnemen.

Gelijktijdig werd het volledig verslag van de oprichting neergelegd.

Dockx Karen

Zaakvoerder

Voor-

behouden aan hee Belgisch,

staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
M. K. PSYCHIATRIE DR. DOCKX - VAN DALFSEN

Adresse
TINNENPOTSTRAAT 26 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande