M. SMET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M. SMET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.811.124

Publication

11/01/2013
ÿþx

u

mod 11.1

D-uikB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ideorgalegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel re

Griffie 3 1 DEC 2012

Ondernemingsnr: o 5 0 E3 p . ~ ~ ~ . ~ ~ 4

Benaming (voluit) : M. Smet

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Merodelei 8

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Mol op 4 mei 1969, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), De Merodelei 8, met volgende standregelen:

a) Naam

il De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: M. Smet

b) Zetel

De zetel is gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), De Merodelei 8.

c) Doel De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,, '; als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel::

::1. De studie en het ontwerpen, de aanneming, de uitvoering en het laten uitvoeren van alle werken vani; interieur- of binnenhuisinrichting, met uitsluiting van de werkzaamheden die door de wetgever specifiek zijn;; voorbehouden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, zowel in woningen,,] winkels, kantoren, magazijnen, handelsruimten, openbare gebouwen, musea en galerijen en alle andere ruimte,;, i; dit in de ruimste zin van het woord.

ij 2.De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de ontwikkeling, de productie, de plaatsing en de herstelling, hetzij voor?'

eigen rekening, hetzij onder de vorm van commissiehandel van artikelen en diensten die rechtstreeks of;i i? onrechtstreeks met binnenhuisinrichting te maken hebben zoals onder andere meubelen, kantoormeubelen, ; sanitair, gordijnen en stoffen, verlichting, vloeren, behangpapier, siervoorwerpen, fantasieartikelen,;i :; kunstvoorwerpen, spiegelglas, sierglaswerk, sierkeramiek, sierijzerwerk, interieurverf, tuinarchitectuur en;j

bijhorende artikelen, dit in de ruimste zin van het woord.

:; 3.De import en export, aan- en verkoop, handelsvertegenwoordiging, van alle meubels, schilderijen, gravures,; ,, antiquiteiten, tapijten en juwelen.

; 4. Het verlenen van kleur- en verfadvies.

*13007486*

II

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen de dato 20.12.2012 dat een:; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door mevrouw Mieke Smet, geboren te

5. Het verstrekken van opleiding en projectbegeleiding op het gebied van interieur- en binnenhuisinrichting. :; 6. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen;; en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in;i rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

7.Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer hete; uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar,

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en;; publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

i - het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van,, secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van;; management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven;; van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande;; bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating;, en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake' hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

8. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

9.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

10. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen, verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

11. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

12. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- ais in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland. Dit alles in de meest ruime zin,

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doet.

De vennootschap mag overgaan tot het verstrekken van waarborgen of aval, hypotheek of pand, met inbegrip van de handelszaak, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële, industriële, handels-, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen,

d) Kapitaal

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) gesplitst in honderdzesentachtig (186)

aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde comparant heeft als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1,Mevrouw Smet Mieke, voornoemd, voor honderdzesentachtig (186) aandelen.

De comparant heeft op elk ingetekend aandeel de som gestort van zevenenzestig euro twintig cent (¬ 67,20).

e) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, a! dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor de duur van tien jaar. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd: mevrouw SMET Mieke, voornoemd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

~

TRi lagenTi j TiëtBèTgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

f) Commissaris

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

g) Algemene Vergadering

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats, Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste dinsdag van de mand februari van elk jaar. Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

h) Boekiaar

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september. Elk jaar, op 30 september worden de inventaris

en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel tot 30 september 2014.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op februari 2015.

i) Reserve

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

j) Vereffening

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

In geval van ontbindingen zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

k) Volmacht

Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber: de heer Bert De Greef, boekhouder, en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudingskantoor Bert De Greer, te 2640 Mortsel, Borsbeeksebinnenweg 96, met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het Ondememingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, ten einde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.

I) Overname verbintenissen

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verwerven vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van huidige akte op de griffie van de handelsrechtbank van het arrondissement Antwerpen.

Alle verbintenissen, alsmede alle verplichtingen die hieruit voortvloeien, en alle bedrijfsactiviteiten, voorafgaand aan deze, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting gesteld door mevrouw SMET Mieke, voornoemd, warden overgenomen door de vennootschap op heden opgericht. Deze overname zal echter gevolg hebben op het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
M. SMET

Adresse
DE MERODELEI 8 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande