M.I.P. TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M.I.P. TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.901.179

Publication

23/12/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr: 0 S `1 2 ..JO'j AI-

Benaming (voluit) : M.I.P. Technics

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaart 20

(volledig adres) 2310 Rijkevorsel

OnderwerpÇen) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 6 december 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "M.I.P. Technics".

2. Zetel: Rijkevorsel, Vaart 20.

3. Oprichters:

1, De naamloze vennootschap "MERTENS", rechtspersonenregister Turnhout 0425.888.002, met zetel te 2310 Rijkevorsel, Vaart 20.

Alhier vertegenwoordigd conform haar statuten door twee bestuurders gezamenlijk handelend, te weten: - de heer ELST Maikel Cornelius Frieda, geboren te Breda (Nederland) op 19 augustus 1978, wonende te 4885AM Achtmaal (Nederland), Pastoor De Bakkerstraat 18A;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAARTKANT", rechtspersonenregister Turnhout 0885.315.238, met zetel te 2310 Rijkevorsel, Vaart 20, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, te weten de heer ELST Marinus Adrianus Marie, geboren te Zundert (Nederland) op 24 februari 1948, wonende te 4885KK Achtmaal (Nederland), Nieuwmoerseweg 34.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAARTKANT", voornoemd, vertegenwoordigd conform haar statuten door haar zaakvoerder alleen optredend, te weten de heer ELST Marinus, voornoemd.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste

boekjaar eindigt op 31 december 2014.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder, ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

- de heer ELST Maikel, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAARTKANT", voornoemd, die voor de

uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer ELST Maikel,

voornoemd.. __

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

dfen" Re " l'laam en handieYeninq~4

Neergelegd ter griffie van de

HECHTSANR VAN KOOPHANDEL

1 I DEC. 2013

TURNHOUT

qe,1p. iffler,

na neerlegging ter griffie van

Voor behoud 111111YiIVl ll1ll UH IVN I II

aan hr

Belgis( Staatsb





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Levering, montage en alle dienstverlening op gebied van elektrotechnische installaties, besturingssystemen en bedrijfsautomatisatie, waaronder onder meer:

- service, (preventief) onderhoud en reparaties van elektrotechnische installaties omvattende onder meer maar niet uitsluitend pompinstallaties, verpakkingsmachines, automatisch geleide voertuigen (AGV-systemen), productielijnen, goederenstroomactiviteit (of material handling) systemen, transportsystemen voor complexe transportmateries in diverse productie- en opslagomgevingen;

- de programmatie en implementatie van goederenstroomactiviteit (of material handling) systemen;

- het ontwikkelen van software, en de adviesverlening dienaangaande, in het algemeen en inzonderheid navigatiesoftware en AGV-beheersoftware;

adviesverlening op het gebied van goederenstroomactiviteit (of material handling) en bedrijfsautomatisatie;

- het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder met betrekking tot goederenstroomactiviteit (of material handling) en bedrijfsautomatisatie;

- montage en constructie van voorgaande.

2. Het leveren, plaatsen, herstellen, overpompen en saneren van opslagtanks en silo's, evenals het leveren en plaatsen van alle toebehoren.

3. Aile activiteiten van een algemene bouwondememing in de ruimste zin van het woord voor de uitvoering van alle aannemingen van werken, eventueel in coordinatie met onderaannemers, en inzonderheid van een bouwonderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken en loodgieterswerk, daaronder onder meer begrepen:

- alle aannemingen van werken betreffende loodgieterswerk, waaronder onder meer maar niet uitsluitend: de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, omvattende onder meer de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling; de algemene installatie in gebouwen en andere bouwwerken van sanitair, waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen);

- overig loodgieterswerk, omvattende onder meer piping en de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: pomp- en leidingsystemen, waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen en leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen);

- alle aannemingen van werken betreffende elektrische installaties en elektriciteitswerken, waaronder onder meer maar niet uitsluitend: de installatie van elektrische bedrading en toebehoren; de installatie van huipvoedingssystemen (generatoraggregaten); de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen; de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties; de installatie van liften en roltrappen; de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal; de installatie van antennes en bliksemafleiders, en dergelijke meer;

- algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf;

- de studie en verwezenlijking van alle installaties zowel voor industriële als voor commerciële doeleinden;

- de technische bijstand onder alle vormen en voornamelijk het ter beschikking stellen van bevoegd personeel;

- de fabricage, de levering, de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van alle materialen die verband houden met voorgaande activiteiten in alle mogelijke constructies;

- de verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.,

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBASiFORTIS.

VOOR UITTREKSEL, (ondertekend)

. 1

" ' Voorbehouden aan het Belgisii Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso " Naam en h?f1dtekeninc

Î' I

mod 11.1

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

` Voorbehouden aan het Belgisch 5`raatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

vrera° Naam er handte'r.eningi

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15376-0592-017
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 22.07.2016 16344-0176-018

Coordonnées
M.I.P. TECHNICS

Adresse
VAART 20 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande