MA-ELEKTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MA-ELEKTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.636.372

Publication

02/05/2014 : Zetelverplaatsing bîj beslissing zaakvoerders
Tekst :

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 1/4/2014 te verplaatsen

naar:

Van Heetveldelei 149

2100 Antwerpen (Deurne)

Ahmed Mehdaoui zaakvoerder

Op de laatste bl2."vanTûïk"B"vërrneia"eri"

" ReisjiâTNââlnëïïTîôêïïâ�

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- ---
18/07/2011
ÿþmad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

10





*11109441*







Neer+geregdter griffie, v>rt.de Rechtbank

van Koophandel te h,itwerpen, op "

os JUL 2011

Zr_" :-...

c 3 636.

MA-ELEKTRO

Rechtsvo-r. ..: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zaiai : Van Heetveldelei 151

2100 Antwerpen (Deurne)

Or z,zn-de W :t : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 28 juni 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "MA-ELEKTRO".

2. Zetel: Antwerpen (Deume), Van Heetveldelei 151.

3. Oprichters:

1) De heer MEHDAOUI Ahmed, geboren te Berkane (Marokko) op 23 december 1965, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Van Heetveldelei 151,

2) Mevrouw MEHDAOUI Chahinaz, geboren te Antwerpen op 3 februari 1990, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Van Heetveldelei 151,

3) Mevrouw MEHDAOUI Kamitia, geboren te Antwerpen (Borgerhout) op 26 maart 1992, wonende te 2100 Antwerpen (Deume), Van Heetveldelei 151.

4. Kapitaal: ¬ 18.600,00.

5. Gestorte bedrag: ¬ 6.200,00.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: ¬ 12.400,00

sub 3.1: ¬ 11.160,00

sub 3.2: ¬ 620,00

sub 3.3: ¬ 620,00

7. Samenstelling: in geld

8. Boekjaar: 01/01 tot 31/12. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar werd aangesteld: de heer MEHDAOUI Ahmed, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het aanleggen, wijzigen of herstellen van sterkstroominstallaties, van buizen voor elektriciteitsleidingen,

van installaties voor binnenhuistelefonie en signalisatie, van allerlei verwarmingsinstallaties voor gebouwen, waarvan de energiebron elektriciteit is, geleverd voor de netten van de elektriciteitsvoorziening, van elektronische apparatuur zoals computers of tabulatoren, van elektrisch en radio-elektrisch materieel, van automatische verdelers, van mechanische spelen, elektrische huishoudtoestellen, van elektronische verbruikstoestellen, van verlichting, drijfkracht en telefoon en van allerlei elektronisch materieel.

Het bedrijfsklaar monteren of wikkelen, wijzigen of herstellen van elektrotechnische verbruikstoestellen, zowel statische als roterende.

Op oe laatste blz. van '_:,i1c = ve, I7lelder' : fi:aarf e hcEdanihâ:G val'. Ge Í^.e.:".1:"r.r.tP".- ;`_

bevoe;d de rechtsperccon ten ti" r^ derde^ te v?,rteger:rroc,ci:çle:

Vend:- " naarr. en haZcire;:Qriir1c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

~ '~

mod 2.1

De fabricage en/of assemblage van klein elektrisch installatiematerieel, van elektrische draad, van kabels, van buizen voor geleidingen, van materieel voor het overseinen met draaggolf, van industriële elektronica, van materieel voor het aanwenden van zwakstroom.

Het leggen en/of plaatsen van kabels, diverse leidingen en bliksemafleiders.

Dit alles in de meest uitgebreide zin en het verrichten van alle handelingen welke hiermede in verband staan.

De klein- en groothandel in, de in- en uitvoer van:

- alle elektrische en elektronische apparaten, alle verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal en televisietoestellen met materieel, video en audiovisuele apparatuur, huishoudtoestellen, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik, niet-elektrische huishoudtoestellen, verwarmingstoestellen, airconditioningtoestellen, ontvangst- en zendantennes, alarm- en beveiligingssystemen, kantoormachines, computers, kantoormeubelen en inrichting, allerhande cassetten, banden en platen, laserapparatuur met toebehoren, meet- en controleapparatuur, didactisch materiaal, elektronische installaties, allerhande videoproducties en realisaties, overige consumentenartikelen, huishoudgereedschappen en huishoudelijke gebruiksvoorwerpen, kabels, leidingen en al het materieel nodig bij de diverse werkzaamheden.

- alle telecommunicatietoestellen en  apparatuur in het algemeen en in het bijzonder deze voor de mobiele gebruiker, waaronder onder meer niet uitsluitend alle telefoon- en faxtoestellen, GSM-terminals, telefooncentrales, alle ontvangst- en zendapparatuur in de ruimste zin van het woord, alle geïntegreerde telefooninformatiesystemen voor persoonlijke communicatie in de zakelijke omgeving, alle computers, hard- en software producten en in het bijzonder deze met betrekking tot M-commerce (elektronische handel voor de mobiele gebruiker) en e-commerce in het algemeen.

- telecommunicatiesystemen, het verkopen en het activeren van allerhande abonnementen met betrekking tot telecommunicatiediensten, telefoonservices en intemet-aansluiting.

Onder telecommunicatiediensten wordt medeverstaan het toegang bieden tot wereldwijde informatienetten.

Alle toebehoren en bijhorigheden van voormelde apparaten en toestellen, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van voormelde artikelen, materialen en materieel.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en dient zich te onthouden van alle handels- en financiële operaties welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergaderins:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tiende van de maand juni om twintig uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmacht(en): Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Record Bank.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

On de iaatste blz. van Luik E vermeiver : ryec;'a : Naam en hoe0an:ghe'c" ver. C_ Î.^.s:i'z^en-E!eT'.iti 78"sc{D)r:(P,r1'

bevoegd ae rechtscersoon ten wanzier 2A: de: __

"e-wW : Wa.arr en handte.ceninr.

Frank Liesse mod 2.5

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

On de laatste b17. var ~Ui'Gr ver^na:der : +tec2o : Naam en hoedansghed !1s''I:r7Çi-.fr e1oe 1c.t8!75. '!â:' :ie pefsIIl_o .r:l ef11

t)3voegd de rechtspereo0!: "el a312..:e* CL-;'eh ifl V£71.^-.p81'-lc'3n-jIge.^

lfaroa : Naam en handteicening

20/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MA-ELEKTRO

Adresse
VAN HEETVELDELEI 149 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande