MAARTEN VAN MEER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MAARTEN VAN MEER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.596.024

Publication

02/04/2012
ÿþbah

aa

Be Staa

Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

" 12066604*

fieerRelegl ter griFf:o van de Rerht6a:~~t ven KQo,ohnrll;o Aatwoirpon, ~

Griffie "21 NU 24n

0844 596.024

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : 1'~ sa r'r ' V~:~ ,~ i 1~

- C ~~

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Bredabaan 915 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit de onderhandse akte van 01/0312012 dat:

1) De heer Van Meer Maarten Félix M ( nat. nr 88.04.19-413.20), geboren te Brasschaat op 19/04/1988 ,; wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 915, Belgische nationaliteit

2) Mevrouw Wuyts Véronique isabelle, E ( nat. nr. 62.01.04-228.88), geboren te Antwerpen op 04/01/1962, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 915, Belgische nationaliteit

een vennootschap onder firma hebben opgericht onder de maatschappelijke benaming "Maarten Van Meer", met de maatschappelijke zetel Bredabaan 915 te 2930 Brasschaat, en met volgende kenmerken:

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Thuisverpleging in de ruimste zin van het woord.

Het beheer van roerende en onroerende goederen, het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische ais buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een, portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven,exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten. De vennootschap kan om het even welke; management, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle' activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn.

Managementactiviteiten in het algemeen, waaronder ondermeer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze vereffenaar.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belagen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijKaardig of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Vennoten:

De heer Van Meer Maarten en mevrouw Wuyts Véronique, beiden voornoemd.

Bestuur:

De heer Van Meer Maarten wordt aangewezen als statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd. Hij zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal over de maatschappelijke handtekening beschikken. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens afwijkende beslissing van de algemene vergadering.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur ingaande op 01/03/2012.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december. De algemene: vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni. Het eerste boekjaar begint op 01/03/2012 en eindigt op eenendertig december tweeduizend en dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in het jaar tweeduizend veertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro en bestaan uit duizend aandelen zonder nominale waarde, in te brengen als volgt:

door de heer Van Meer Maarten Félix M, negenhonderd negenennegentig eur (990,00 eur 990 aandelen) door mevrouw Wuyts Véronique, tien eur (10,00 eur-10 aandelen)

Als vergoeding op deze inbrengen heeft de heer Van Meer Maarten Félix M recht op 99% van de aandelen en heeft mevrouw Wuyts Véronique recht op 1% van de aandelen. De duizend aandelen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal, dat aldus volledig werd ingeschreven. Het maatschappelijk kapitaal werd gestort op rekening bij Dexia Bank BE60 0688 9476 1470.

Bestemming van het resultaat:

De zuivere winst zoals deze uit de balans- en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene

vergadering vrij worden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan de heer Hertsens Johan, zaakvoerder, kantoorhoudende te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 159, elk met het recht van in de plaatsstelling, ten einde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondememingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van aile fiscale aangiften bij de directe belastingen

t."o~/-1..e r

4,, "

.54

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

fi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAARTEN VAN MEER

Adresse
BREDABAAN 915 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande