MAATSCHAPPIJ VOOR PATRIMONIUMBEHEER

Divers


Dénomination : MAATSCHAPPIJ VOOR PATRIMONIUMBEHEER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 431.684.642

Publication

13/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank 4/an Koophandel te Antwerpen, op

4 me

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111M11.1101111

Ondernemingsnr : 0431.684.642

Benaming

(voluit) : Maatschappij voor Patrimoniumbeheer

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ander de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Floraliënlaan 28, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : °inde mandaat, benoeming en herbenoeming bestuurders en gedelegeerd-bestuurder, einde mandaat en benoeming vaste vertegenwoordiger

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden d.d. 18/12/2013, blijkt dat de vergadering

beslist heeft om het mandaat van volgende (rechts)personen te verlengen tot na de gewone algemene

vergadering van 2019:

- De heer Bert Coekaerts, wonende te 3000 Leuven, Tiensestraat 57/0001;

- Mevrouw Greet Vanhentenryk, wonende te 3390 Tielt-Winge, Heuvelstraat 21111;

- NV Advies- en Vastgoedkantoor Schoten, met zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 1117, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Joris Coekaerts, wonende te 2600 Berchem, Floraliënlaan 2 bus 8.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering heeft kennis genomen van de beëindiging van het mandaat van de NV Groep Coekaerts, met zetel te 2600 Berchem, Floraliënlaan 2 bus 8, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Bert Coekaerts, voornoemd, en dit met ingang vanaf 1/01/2014. De vergadering voorziet tevens in de vervanging en benoemt de heer Joris Coekaerts, wonende te 2600 Berchem, Floraliënlaan 2 bus 8, als bestuurder vanaf 1/01/2014. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Uit de notulen van de daaropvolgende raad van bestuur van de NV Maatschappij voor Patrimoniumbeheer d.d. 18/12/2013 blijkt dat de vergadering heeft kennis genomen van de beëindiging van het mandaat van de NV Groep Coekaerts als gedelegeerd-bestuurder en dit met ingang vanaf 110112014, Uit dezelfde notulen blijkt dat de heer Joris Coekaerts werd aangesteld als gedelegeerd-bestuurder.

Uit de notulen van de raad van bestuur van de NV Advies- en Vastgoedkantoor Schoten, blijkt dat de heer Bert Coekaerts, zijn mandaat als vaste vertegenwoordiger beëindigt. In zijn vervanging wordt voorzien door de heer Joris Coekaerts.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid artikel 13:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk, of door een gedelegeerd-bestuurder afzonderlijk.

Gedaan te Berchem, op 18/12/2013.

Getekend:

De heer Joris Coekaerts

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 05.06.2013 13152-0153-014
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 20.06.2012 12188-0462-014
10/02/2012
ÿþmod 11.1

Luik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Qndememingsnr : 0431.684.642

Benaming (voluit) : MAATSCHAPPIJ VOOR PATRIMONIUMBEHEER

Onderwerp akte :Afschaffing aandelen aan toonder - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris te Leuven op; achtentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd zeven bladen geen renvooien te Leuven; 2d. kantoor der Registratie op 9 januari 2012 boek 1368 blad 21 vak 6. Ontvangen vijfentwintig euro. De ontvanger G. DE CLERCQ, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissing genomen heeft:

1)Omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam of gedematerialiseerde effecten en; aanpassing van de statuten. 2)Omzetting van het kapitaal in euro.

Rekening houdend met de omzettingskoers bedraagt het kapitaal aldus; HONDERDVIJFENTACHTIG DUIZEND NEGENHONDERD TWINTIG EURO EN VEERTIEN EUROCENT (¬ 185.920,14).

3)Vervanging van de statuten aan de hiervoor genomen beslissingen en aan het wetboek van; vennootschappen en de reeds eerder doorgevoerde zetelwijziging, door aanneming van nieuwe; statuten, waarbij aan de Raad van Bestuur de mogelijkheid wordt gegeven een directiecomité op tel richten, doch waarbij niet wordt getornd aan de bepalingen inzake naam, duur, doel,; vertegenwoordigingsbevoegdheid, boekjaar, jaarvergadering en winstverdeling.

4)Uittreksel uit de statuten: De vennootschap heeft als doel:

De bewaring, de valorisatie en het beheer van een onroerend vermogen. Daartoe kan de vennootschap alle verrichtingen van onroerende en roerende aard doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel bevorderen. Zij kan ondermeer alle onroerende gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet gemeubelde goederen aankopen, verkopen, ruilen, exploiteren, verkavelen, huren en verhuren, in leasing geven of nemen, in optie geven of nemen, aile bouw-en verbouwingswerken uitvoeren of laten uitvoeren, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door haar aandeelhouders of derden. Zij kan beleggen of herbeleggen in roerende waarden zoals aandelen in vennootschappen, obligaties, opties, schuldvorderingen en andere onlichamelijke rechten en in het algemeen aile verrichtingen van financiële aard doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking hiervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal zich onthouden van alle handelsactiviteiten die haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het

buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERDVIJFENTACHTIG DUIZEND NEGENHONDERD TWINTIG EURO EN VEERTIEN EUROCENT (¬ 185.920,14). Het is verdeeld in zevenduizend vijfhonderd (7.500) aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigd ieder een/zevenduizend vijfhonderdste (1/7.500) van het kapitaal.

De niet volstorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op

naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis

MONT Èu:- d ter gri+iie van da Rechtbank

DIRECT:Ur" ; Neerge eg

van Koophandel te Antwerpen, op 2 -O2- 2012

IBELGISC.

2 6 _Ie5. 7fl1?

Griffie

*iaasseo9*

(verkort) : MPB

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Floraliënlaan 28

2600 Antwerpen (Berchem)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

De titularis van gedematerialiseerde effecten kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk, of door een gedelegeerd-bestuurder afzonderlijk.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Deze persoon oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden, behoudens in het geval van de in artikel 15 bepaalde procedure van schriftelijke besluitvorming.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van tenminste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van het reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden, Indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de' bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interim-dividenden uit te keren.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Voor gelijkvormig ulttreksel,

Notaris Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris te Leuven.

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte van de akte statutenwijziging;

-historiek en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

28/07/2011
ÿþVR behl aar Bel Staa N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0431.684.642

18earaaiing

(voluit) : MAATSCHAPPIJ VOOR PATRIMONIUMBEHEER

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Floraliënlaan 28, 2600 Berchem

Onderwerip akte : ontslag, benoeming en herbenoemingen

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 27 mei 2011.

De vergadering aanvaardt het ontslag van haar bestuurder, mevrouw Chantal Lissens, wonende te 3211 Binkom, Reststraat 56, rijksregisternummer 65.11.21-228.02 en dit met ingang vanaf 27/05/2011.

De vergadering beslist om tot nieuwe bestuurder te benoemen voor een periode van zes jaar, mevrouw

Greet Vanhentenryk wonende te 3390 Tielt-Winge, Heuvelstraat 221/1, rijksregisternummer , 47.08.01224.90. Haar mandaat gaat in op 27/05/2011 en eindigt bij het sluiten van de algemene vergadering van 26/05/2017.

Tevens beslist de vergadering om volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar:

- de heer Bert Coekaerts wonende te 2930 Brasschaat, Oude Hoeveweg 9, rijksregistemummer 73.10.21-, 239.55;

- de NV AVS met ondernemingsnummer 0431288922 en maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Villerslei 79 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bert Coekaerts wonende te 2930 Brasschaat, Oude Hoeveweg 9, rijksregisternummer 73.10.21-239.55 ;

- de NV Groep Coekaerts met ondernemingsnummer 0442678997 en maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Floraliënlaan 2 bus 8 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bert Coekaerts wonende te 2930 Brasschaat, Oude Hoeveweg 9, rijksregisternummer 73.10.21-239.55

De mandaten vangen aan op 27 mei 2011 en eindigen bij het sluiten van de algemene vergadering van 26/05/2017.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d. 27/05/2011

De raad van bestuur herbenoemt de volgende gedelegeerd bestuurders voor een periode van 6 jaar:

- de heer Bert Coekaerts wonende te 2930 Brasschaat, Oude Hoeveweg 9, rijksregisternummer 73.10.21239.55;

- de NV AVS met ondememingsnummer 0431288922 en maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Villerslei 79 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bert Coekaerts wonende te 2930 Brasschaat, Oude Hoeveweg 9, rijksregisternummer 73.10.21-239.55 ;

- de NV Groep Coekaerts met ondernemingsnummer 0442678997 en maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Floraliënlaan 2 bus 8 vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bert Coekaerts wonende te 2930 Brasschaat, Oude Hoeveweg 9, rijksregisternummer 73.10.21-239.55

Hun mandaten vangen aan op 27 mei 2011 en eindigen bij het sluiten van de algemene vergadering van 26/0512017.

Bert Coekaerts

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden.: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Páeergeley! ier griffie van de Re£ÁefiSldt nain,Knoyhande! te Aniweº%pen, op

15 2011

á9r6ffffie

I IJ Il llhI Jl 1 ll ll J l JJ

*11116349*

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 07.06.2011 11146-0500-014
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 03.06.2010 10149-0098-014
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 10.06.2009 09214-0135-013
19/08/2008 : ANT000416
18/07/2008 : ANT000416
28/06/2007 : ANT000416
16/11/2005 : ANT000416
20/10/2005 : ANT000416
11/08/2005 : ANT000416
06/08/2004 : ANT000416
18/11/2003 : ANT000416
04/08/2003 : ANT000416
10/08/2002 : ANT000416
01/02/2002 : ANT000416
13/07/2000 : ANT000416
10/08/1999 : ANT000416
29/12/1998 : ANT416
09/11/1993 : ANT416
14/11/1989 : ANT416
26/08/1987 : MET54

Coordonnées
MAATSCHAPPIJ VOOR PATRIMONIUMBEHEER

Adresse
FLORALIENLAAN 28 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande