MACEMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MACEMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 861.966.843

Publication

29/01/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0861.966.843

Benaming (voluit) : MACEMA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vaartstraat 150

2490 Baten

Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

Tekst : Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de: naamloze vennootschap MACEMA, opgemaakt door notaris Michel Lesseliers te Balen op 31/12/2013, geregistreerd te Mol op 0210112014, register 5 deel 232 blad 98 vak 18, getekend d& e.a. Inspecteur bij delegatie, P. Cuyvers, blijkt dat deze algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met een bedrag van honderd twintig duizend euro. (120.000 SUR) om het kapitaal te brengen van tweehonderd veertig duizend euro (240.000 EUR) op honderd twintig duizend euro (120.000 EUR) door aanzuivering van geleden bcekhoudkundige verliezen zoals deze blijken uit de jaarrekening de dato 30/12/2013 en dit zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMINDERING WERD: GEREALISEERD

De vergadering stelt vast de kapitaalvermindering werd gerealiseerd en dat het kapitaal thans honderd twintig duizend euro (120.000 EUR) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door tweeduizend vierhonderd aandelen.

DERDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKEL 5 STATUTEN

;i De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt:

"Artikel 5. - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd twintig duizend euro (120.000 EUR). Het is verdeeld in tweeduizend vierhonderd aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizend vierhonderdste van het kapitaal."

VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en; neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor ontledend uittreksel tot inlassing in het Belgisch Staatsblad, notaris Michel Lesseliers te Balen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van 1e tÊ E R G E L E G D

GRirrl: r.cclTEF NK VAN

Voor-

behoudei aan het Belgiscl"

Staatsboa

20 JAR. 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 16.01.2014 14008-0441-013
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.12.2014, NGL 15.01.2015 15012-0520-013
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 10.01.2013 13005-0462-013
02/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 11111111111111111111111

*12029918*

NEERGELEGD

O" ;IFFlE. RECHTBANK VAN

2 0 JAN. 2012

KOOPHAN?E. TURNHOUT

ri tete griffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aan7ien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0861.966.843

Benaming (voluit) : MACEMA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vaartstraat 150

2490 Balen

Onderwerp akte : NV: wijziging

Tekst : Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MACEMA", opgemaakt door notaris Yves Lesseliers te Balen op 22 december 2011, geregistreerd te Mol op 04 januari 2012, register 5 deel 229 blad 3 vak 15,:: getekend de e.a. Inspecteur bij delegatie, P. Cuyvers, blijkt dat deze algemene vergadering met.' eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  AFSCHAFFING EFFECTEN AAN TOONDER  DEMATERIALISATIE VAN EFFECTEN

De vergadering beslist de effecten aan toonder af te schaffen en deze te vervangen door;; gedematerialiseerde effecten en/of aandelen op naam. Ondergetekende notaris bevestigt dat uit het:; aandelenregister blijkt dat de inschrijvingen op naam van voormelde aandeelhouders vóór heden zijn gebeurd overeenkomstig de aantallen zoals hoger aangehaald.

Artikel elf van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 11: Aandelen op naam  gedematerialiseerde effecten

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of.' gedematerialiseerd.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op: naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van. de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door' de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in. gedematerialiseerde effecten en/of effecten op naam."

TWEEDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN AAN WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

a) De vergadering beslist artikel dertien te vervangen door volgende bepaling:

'Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie leden,

al dan niet aandeelhouders, door de Algemene Vergadering benoemd,voor een termijn van ten',.

hoogste zes jaar.

De raad van bestuur mag uit slechts twee leden bestaan, onder de voorwaarden van artikel 518

Wetboek van Vennootschappen en zolang de voorwaarden van dit artikel vervuld zijn.

Indien een vennootschap tot bestuurder wordt benoemd, dient de besturende vennootschap een

vaste vertegenwoordiger aan te stellen, overeenkomstig artikel 61 §1 Wetboek van

Vennootschappen. Deze aanstelling kan enkel gebeuren mits het uitdrukkelijk akkoord van de

bestuurde vennootschap.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het mandaat van de uittredende bestuurders neemt een einde " onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan."

b) De vergadering beslist artikel achttien te vervangen door volgende bepaling: Artikel 18

" Indien een bestuurder of een lid van het directiecomité, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur of van het directiecomité, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders of aan de andere leden van het comité, vóér deze raad van bestuur of dit comité een besluit neemt.

Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffend voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur of van het directiecomité die de beslissing moet nemen. Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder of lid van het directiecomité tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

De raad van bestuur dient te handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 523 Wetboek van Vennootschappen.

Het directiecomité dient te handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 524 ter Wetboek van , Vennootschappen."

c) De vergadering beslist artikel negentien te vervangen door volgende bepaling:

"Artikel 19 Intern bestuur - Beperkingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan een reglement van inwendige orde opstellen voor een doelmatige werking, dat nadien slechts kan gewijzigd worden mits akkoord van minstens twee/derden van zijn leden. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en ' toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

De raad van bestuur mag zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht, hun werkwijze en de manier waarop kwijting zal worden , gegeven over hun bestuur, worden bepaald door de raad van bestuur.

Beperkingen van de overgedragen bestuursbevoegdheid (kwantitatief of kwalitatief) kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, zelf indien ze openbaar zijn gemaakt. De bepaling dat één of meer leden van het directiecomité, alleen of gezamenlijk de bevoegdheid krijgen om de vennootschap te vertegenwoordigen, kan aan derden wel worden tegengeworpen indien gevoeglijk openbaar gemaakt.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.""

d) De vergadering beslist artikel negenentwintig te vervangen door volgende bepaling:

"Artikel 29  Oproeping - vorm

De bijeenroepingen voor de jaarvergadering worden gedaan door middel van een aankondiging die

wordt geplaatst ten minste vijftien dagen voor de vergadering in het Belgisch Staatsblad. "

De bijeenroepingen voor de bijzondere en buitengewone algemene vergadering en voor de jaarvergadering met ontslag/benoeming worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst ten minste vijftien dagen voor de vergadering in het Belgisch Staatsblad en in een , landelijk verspreid blad.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd per gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld."



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e) De vergadering beslist de woorden 'aandelen aan toonder" in artikel vierendertig te schrappen.

f) De vergadering beslist artikel vijfendertig bis met betrekking tot de schriftelijke besluitvorming in te voegen:

"Artikel 35 bis. Schriftelijke besluitvorming

. Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen tot statutenwijziging, welke bij authentieke akte ' moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de Raad van Bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst ervan, het rondschaven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op . enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

. De Raad van Bestuur zal samen met haar rondschrijven aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

!s binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden alle voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

g) De vergadering beslist artikel zevenendertig te vervangen door volgende bepaling:

'Artikel 37

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Voor deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, , totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal . aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodaliteiten van eventuele dividenden en is bevoegd om, op het resultaat van elk boekjaar, interimdividenden uit te keren in het kader der bepalingen van ; het Wetboek van Vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen ' beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen. Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van hef maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor . een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen váár de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te " regulariseren."

TWEEDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel elf van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 11: Aandelen op naam  gedematerialiseerde effecten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

' De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in gedematerialiseerde effecten en/of effecten op naam."

Artikel dertien van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders, door de Algemene Vergadering benoemd,voor een termijn van ten ' hoogste zes jaar.

De raad van bestuur mag uit slechts twee leden bestaan, onder de voorwaarden van artikel 518 Wetboek van Vennootschappen en zolang de voorwaarden van dit artikel vervuld zijn.

Indien een vennootschap tot bestuurder wordt benoemd, dient de besturende vennootschap een vaste vertegenwoordiger aan te stellen, overeenkomstig artikel 61 §1 Wetboek van Vennootschappen. Deze aanstelling kan enkel gebeuren mits het uitdrukkelijk akkoord van de : bestuurde vennootschap.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan."

Artikel achttien van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 18

Indien een bestuurder of een lid van het directiecomité, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang ; van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur of van het directiecomité, moet hij dit meedelen aan `: de andere bestuurders of aan de andere leden van het comité, vóór deze raad van bestuur of dit comité een besluit neemt.

Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffend voornoemd strijdig belang moeten " worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur of van het directiecomité die de beslissing moet nemen. Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder of lid van het directiecomité tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

De raad van bestuur dient te handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 523 Wetboek van Vennootschappen.

Het directiecomité dient te handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 524 ter Wetboek van Vennootschappen."

Artikel negentien van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 19 Intern bestuur - Beperkingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan een reglement van inwendige orde opstellen voor een doelmatige werking, dat nadien slechts kan gewijzigd worden mits akkoord van minstens twee/derden van zijn leden. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en .

toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. "

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

De raad van bestuur mag zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht, hun werkwijze en de manier waarop kwijting zal worden gegeven over hun bestuur, worden bepaald door de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.1

-

Beperkingen van de overgedragen bestuursbevoegdheid (kwantitatief of kwalitatief) kunnen aan

derden niet worden tegengeworpen, zelf indien ze openbaar zijn gemaakt. De bepaling dat één of meer leden van het directiecomité, alleen of gezamenlijk de bevoegdheid krijgen om de vennootschap te vertegenwoordigen, kan aan derden wel worden tegengeworpen indien gevoeglijk openbaar gemaakt.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.""

Artikel negenentwintig van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 29  Oproeping - vorm

De bijeenroepingen voor de jaarvergadering worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst ten minste vijftien dagen voor de vergadering in het Belgisch Staatsblad.

De bijeenroepingen voor de bijzondere en buitengewone algemene vergadering en voor de jaarvergadering met ontslag/benoeming worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst ten minste vijftien dagen voor de vergadering in het Belgisch Staatsblad en in een landelijk verspreid blad.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd per gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, ; uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te.ontvangen. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de : vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld."

Artikel vierendertig van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Elk aandeel is ondeelbaar.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel ' verbonden stemrecht geschorst totdat de blote eigenaar en de vruchtgebruiker één van hen beiden of een derde schriftelijk hebben aangewezen om ten aanzien van de vennootschap dat recht uit te oefenen.

De vennootschap mag haar eigen aandelen verwerven in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Hiertoe is geen besluit van de algemene vergadering vereist wanneer de verkrijging van deze aandelen nodig is om te vermijden dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen."

Artikel vijfendertig bis van de statuten luidt voortaan als volgt:

" Artikel 35 bis. Schriftelijke besluitvorming

: Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 . Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen tot statutenwijziging, welke bij authentieke akte , ' moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de Raad van Bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst ervan, het' rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

De Raad van Bestuur zal samen met haar rondschrijven aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen de in het rondschaven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden alle voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

Artikel zevenendertig van de statuten luidt voortaan als volgt:

. "Artikel 37

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Voor deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodallteiten van eventuele dividenden en is bevoegd om, op het resultaat van elk boekjaar, interimdividenden uit te keren in het kader der bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen. Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen vôôr de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren."

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en ' neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De algemene vergadering geeft opdracht aan de voorzitter van de vergadering om de gecoördineerde statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat. Voor ontledend uittreksel tot inlassing in het Belgisch Staatsblad, notaris Yves Lesseliers te Balen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

"

Op de lamste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 10.01.2012 12005-0157-013
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 31.12.2010 10651-0102-012
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 31.12.2009, NGL 29.01.2010 10028-0030-012
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.12.2008, NGL 16.02.2009 09044-0203-012
16/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 31.12.2007, NGL 14.01.2008 08009-0343-011
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 31.12.2006, NGL 16.01.2007 07014-3303-013
27/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 31.12.2005, NGL 16.01.2006 06025-3126-014
12/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 31.12.2004, NGL 07.01.2005 05008-2847-013
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 14.01.2016 16012-0306-013

Coordonnées
MACEMA

Adresse
VAARTSTRAAT 150 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande