MACHIELS - ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MACHIELS - ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.519.853

Publication

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 18.06.2013 13188-0022-013
28/12/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0462.519.853

Benaming

(voluit) : MACHIELS-ADVOCATEN

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 2000 Antwerpen, Louizastraat 32 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  HERFORMULERING DOEL - VASTSTELLING STATUTEN -- ONTSLAG BESTUURDERS  BENOEMING ZAAKVOERDERS.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie; Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op 13 december 2012, dat de buitengewone algemene; vergadering van de vennoten van de in hoofde genoemde vennootschap besloten heeft:

I. de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm: van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteiten en alle actieve en passieve elementen blijven dezelfde en de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die gehouden werden door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voortzetten.

Het maatschappelijk vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bestaat uit aile activa en passiva die afhangen van de handelszaak van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden geacht te zijn verricht voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De zevenhonderd vijftig (750) aandelen die thans het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vertegenwoordigen, worden toegekend aan de vennoten in dezelfde verhouding als het aantal aandelen dat zij bezaten in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ll. het maatschappelijk doel te herformuleren en bijgevolg artikel 3 van de statuten aan te passen als volgt : "Artikel 3. - De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

Het uitoefenen van het vrij beroep van advocaat en van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (niet limitatief) het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over juridische of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van juridische artikelen en boeken, het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar of verzoener, als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, en ook het uitoefenen van andere gerechtelijke mandaten en opdrachten, de; professionele samenwerking met andere binnenlandse en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen te; bevorderen, Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks,; alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de° uitoefening van het beroep van advocaat in binnenland en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

De vennootschap mag daarbij roerende en onroerende goederen als investeringsgoederen verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn, zonder dat dergelijke handelingen een handelsactiviteit mogen uitmaken.

Neergelegd tar clri:fie von do Rflchfbaak van Koophandel te Antwerpen, op

17 DEC 2012

Griffie

I

11111111

" 12207999

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

:., n S De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke,

Z, x verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen. De vennootschap kan leningen, van gelijk

V) welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden, zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van de eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven. De vennootschap kan deelnemen in middelen-vennootschappen voor het leveren van infrastructuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van Vlaamse Balies van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten."

III. de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten ven-moot-schap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen als volgt:

STATUTEN.

Artikel 1. - De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : "MACHIELS-ADVOCATEN".

Artikel 2. - De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij besluit van de zaakvoerders) en thans te 2000 Antwerpen, Louizastraat 32 bus 1.

De vennootschap kan ook bij besluit van de zaakvoer-ider(s) administratieve en exploitatiezetels, bijhuizen en agentschap-ipen openen, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3. - De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

Het uitoefenen van het vrij beroep van advocaat en van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (niet limitatief) het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over juridische of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van Juridische artikelen en boeken, het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar of verzoener, als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, en ook het uitoefenen van andere gerechtelijke mandaten en opdrachten, de professionele samenwerking met andere binnenlandse en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen te bevorderen. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnenland en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

De vennootschap mag daarbij roerende en onroerende goederen als investeringsgoederen verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn, zonder dat dergelijke handelingen een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen. De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden, zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van de eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven. De vennootschap kan deelnemen in middelen-vennootschappen voor het leveren van infrastructuur.

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van Vlaamse Balies van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten,

Artikel 4.  Vennoten  uitoefening van het beroep van advocaat.

Alleen advocaten die op het tableau van de Orde van Advocaten ingeschreven zijn of door hen opgerichte professionele vennootschappen, die uitsluitend in de vennootschap hun volledige activiteit als advocaat zoals hiervoor bepaald in het doel, uitoefenen zij het via hun professionele vennootschap, kunnen de hoedanigheid van vennoot verwerven.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die een vennoot namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat. De vennoot, belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten opzichte van de cliënt.

De beroepsaansprakelijkheid van zowel de vennoten als de vennootschap dient te worden verzekerd. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de vennootschap is wel beperkt tot het bedrag waarvoor de beroepsverantwoordelijkheid verzekerd is, voor zover dit bedrag niet lager is dan het maximumbedrag van de basispolis onderschreven door de Orde van Advocaten te Antwerpen.

Het louter optreden als organieke vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wier belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een andere vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge ~ Indien één van de leden geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur van de schorsing.

Indien een vennoot door de Raad van de Orde wordt verplicht zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt hij van rechtswege op deel uit te maken van de vennootschap.

De verdeling van de dossiers geschiedt uitsluitend volgens de wens van de cliënten.

In geval van ontbinding van de vennootschap de vennoten een beroep zouden doen op één of meer vereffenaars, zullen die worden aangeduid in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of, ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg beslecht worden door één of drie scheidsrechters aangeduid in gezamenlijk overleg tussen de Stathouders van de Orde waarvan zij deel uitmaken of, ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Artikel 5. - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, ook niet wanneer die de enige vennoot is.

Artikel 6. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 18.750,00). Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 7. -- Overdracht en overgang van aandelen

Ongeacht het aantal vennoten mogen de aandelen, op straffe van nietigheid, in elk geval, zowel bij overdracht onder levenden ais bij overgang wegens overlijden, uitsluitend warden overgedragen of overgaan aan advocaten ingeschreven op het tableau die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen of aan door hen opgerichte professionele vennootschappen.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgaan wegens overlijden aan een andere vennoot, noch aan een niet-vennoot dan met schriftelijke toestemming van alle vennoten.

Indien de voorgestelde overdracht of overgang van aandelen, om welke reden ook, wordt geweigerd door de overige vennoten, hebben de weigerende vennoten de verplichting de aandelen zelf over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke participatie in het kapitaal met dien verstande dat de vennoten die geen bezwaar hadden tegen de overdracht of overgang het recht hebben om ook aandelen zelf over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke participatie in het kapitaal tenzij tussen alle vennoten die geïnteresseerd zijn en die het recht dan wel de plicht hebben om de aandelen over te nemen éénstemmig een andere verhouding wordt overeengekomen; deze overname dient te gebeuren tegen de waarde vastgesteld door één of meerdere experts aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, in gemeenschappelijk overleg door de Stathouders van de betreffende Orden of, ingeval van meningsverschil tussen hen, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Intussen zullen de erfgenamen de stafhouder onverwijld vragen een vereffenaar over de dossiers van de vennootschap aan te stellen.

Behoudens betwisting over de hiervoor bedoelde waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor de overname zonder enige verhaalmogelijkheid, zal bij iedere andere betwisting aangaande het voorgaande verplichte arbitrage in laatste aanleg plaats hebben ais hiervoor bepaald.

Dit alles steeds met inachtneming van de terzake geldende reglementen van de bevoegde Orde van Advocaten.

indien een vennoot wenst uit te treden of zijn aandelen wenst te verkopen, dienen de overige vennoten zijn aandelen over te nemen in verhouding tot hun participaties tegen een prijs in onderling overleg vast te stellen en bij gebreke hieraan tegen de nominale waarde of fractiewaarde van de aandelen.

In tegenstelling tot hetgeen hiervoor werd bepaald zullen de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de enige vennoot, die niet de vereiste hoedanigheid hebben om krachtens deze statuten vennoot te warden, toch de rechten verbonden aan de aandelen zelf kunnen uitoefenen, in de mate zij deze rechten uitoefenen om het doel van de vennootschap zo te wijzigen, dat de vennootschap niet meer tot doel heeft het uitoefenen van het beroep van advocaat voor rekening van de vennootschap, zodat ze enkel nog activiteiten zal uitoefenen die voor deze (nieuwe) vennoten toelaatbaar zijn. In afwachting daarvan zal de bedrijvigheid van de vennootschap beperkt blijven tot het beheer en de instandhouding van haar goederen. Intussen zullen de erfgenamen onverwijld de stafhouder verzoeken een vereffenaar over de dossiers van de vennootschap aan te stellen.

Artikel 8.  Uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen dat volgens artikel 233 van het Wetboek van vennootschappen moet worden gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke verwerver moet voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden en dient in de vennootschap zijn beroep uit te oefenen of te zullen uitoefenen, dit alles onverminderd de andere bepalingen in deze statuten.

Artikel 9. - Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot

bezitten.

Artikel 10.  Bevoegdheden van de zaakvoerder

Iedere zaakvoerder-vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle

daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van vennootschappen of door de statuten aan de

algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar

zaakvoerders-vennoten of wanneer deze rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die

advocaat moeten zijn en op het tableau van de Orde van Advocaten moeten zijn ingeschreven.

Iedere zaakvoerder-vennoot vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

Iedere zaakvoerder-vennoot kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde

handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn,

tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de

delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stathouder en/of Orde van Advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht.

Artikel 11.  Vergoeding van de zaakvoerder

Onverminderd de vergoeding van kosten, bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de

zaakvoerders-vennoten voor de door hen voor rekening van de vennootschap verrichte professionele

activiteiten.

Artikel 12. - Controle

De vennoten hebben te allen tijde het recht om in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de

boeken en de stukken van de vennootschap.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden gecontroleerd door een bedrijfsrevisor of door een

boekhouder erkend door de raden van de Orde.

Dit alles onverminderd de toepassing van Titel VII van het Boek lV van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 13.  Algemene vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het

stemrecht.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden de laatste werkdag van

de maand mei te achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de verga-'dering op de eerstvolgende werkdag gehouden

op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen, telkens het belang van

de vennootschap het vereist en iedere vennoot kan een algemene vergadering der vennoten laten

bijeenroepen, waarvan hij de agenda vaststelt.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot zich op een

vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot door middel van een volmacht.

Behoudens andersluidende wettelijke en statutaire bepalingen, worden de beslissingen van de algemene

vergadering genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De vennoten mogen hun stem niet schriftelijk uitbrengen.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder-vennoot.

Tenzij anders bepaald door het bestuursorgaan vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van

de vennootschap.

Artikel 14.  Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 15.  Uitkering

Jaarlijks wordt van de nettowinst vooreerst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van het wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het wettelijk

reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van

een gelijk recht voor elk aandeel.

Artikel 16.  Vereffening en verdeling

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald wordt, beschikken de vereffenaars over alle machten als voorzien

in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met

hun volstorting.

Artikel 17. - Reglementering

Alle latere wijzigingen aan deze statuten moeten worden meegedeeld aan de Raad van de bevoegde Orde

van Advocaten of aan de Stathouder van de betreffende Orde.

Hun richtlijnen aangaande beroepsregels en plichtenleer dienen te worden opgevolgd.

De regels van het Reglement van de bevoegde Orde van Advocaten zijn van toepassing, onverminderd de

toepasselijkheid van de Europese Gedragscode, de reglementen van de Algemene Raad van de Nationale

Orde en van de betrokken andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties. Ingeval van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voór-behouden abn het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

samenloop zullen de meest restrictieve regels" ven'toepè-ssing op gelijk onderdeelvían de Statuten-gelden'

en minstens de regels van het Reglement van de bevoegde Orde van Advocaten, zoals het op dat ogenblik in

voege is.

IV. - het eervol ontslag te aanvaarden van Meester MACHIELS Jean, wonende te 2630 Aartselaar, Barones

hudwina de Borrekenslaan 6, als bestuurder en voorzitter, Meester BOUTELIGIER Leo, wonende te 2930

Brasschaat, Zwemdoktel 21, als bestuurder, en Meester KORTLEVEN Patrick, wonende te 2000 Antwerpen,

Schildersstraat 49, ais bestuurder; er wordt hen décharge verleend over hun opdracht

- te benoemen tot zaakvoerders voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht

1° Meester BOUTELIGIER Leo, voornoemd.

2° Meester KORTLEVEN Patrick, voornoemd.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie, verslag Raad van Bestuur en revi<sàraal vetslag.

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 19.06.2012 12187-0297-013
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 07.06.2011 11149-0184-013
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 29.06.2010 10245-0108-013
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 30.06.2009 09336-0135-013
11/03/2009 : ANT001695
02/07/2008 : ANT001695
04/07/2007 : ANT001695
05/07/2006 : ANT001695
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 24.06.2015 15210-0342-012
28/06/2005 : ANT001695
01/07/2004 : ANT001695
02/03/2004 : ANT001695
09/07/2003 : ANT001695
29/06/2002 : ANT001695
06/07/2001 : ANT001695
07/07/2000 : ANT001695
19/06/1999 : ANT001695
05/02/1998 : ANT1695

Coordonnées
MACHIELS - ADVOCATEN

Adresse
LOUIZASTRAAT 32, BUS 1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande