MACHINERING WEZEL

Divers


Dénomination : MACHINERING WEZEL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 883.600.912

Publication

11/09/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaisases*

n jlriW;1

d 

3 1 AUG.2012

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad'

Ondernemingsnr : 0J'P.3 . eisrt

Benaming (voluit) : MACHINERING WEZEL

(verkort)

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bremstraat 4

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :Statutenwijziging

!i Op 23 augustus 2012 heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "Machinering Wezel" met zetel te 2990 Wuustwezel,' Bremstraat 4 gekend onder het ondernemingsnummerosee.ec)cc . besloten:

ZETEL Om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2990 Wuustwezel, Bremstraat 4 naar 2990, Wuustwezel, Veldvoort 8.

In uitvoering van deze beslissing zal de eerste zin van artikel 2 aangepast worden om in de toekomst Il te luiden als volgt:

',; "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2990 Wuustwezel, Veldvoort 8."

* DOEL

,; Om de huidige tekst van artikel 4 te wijzigen door de woorden "en voor derden" in te voegen na de., woorden " door en voor leden vennoten, landbouwers in hoofd- en bijberoep" en voor "Deze;;

; doelomschrijving is niet beperkend", waardoor artikel 4 in de toekomst letterlijk zal luiden als volgt: ii

"Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel: alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de uitbating van;; de bedrijven van de vennoten kunnen optimaliseren, onder meer door het gezamenlijk gebruik van de': landbouwmachines van de CVOA Machinering Wezel voor het uitvoeren van landbouwwerken door end; ;, voor leden vennoten, landbouwers in hoofd- en bijberoep en voor derden. Deze doelomschrijving is

niet beperkend. il

ii Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of, ;; zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kortom;

alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

ii Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemeneá ii vergadering genomen met een vier vijfde meerderheid van de stemmen."

* WIJZIGING ARTIKEL 8 ,,

il Om de huidige tekst van artikel 8, punt 2 te schrappen, waardoor artikel 8 in de toekomst zal luiden alsii volgt:

'Artikel 8: Vennoten i.

Om als vennoot aanvaard te worden moet men:

i; 1, Aangenomen worden door de raad van bestuur met een vier vijfde meerderheid van de stemmen;

2, Eventueel een inkomgeld betalen. '

li Door de onderschrijving van een aandeel verbindt de vennoot zich ertoe de statuten, het huishoudelijke; reglement en de beslissingen van de algemene vergadering en de raad van bestuur te aanvaarden enii na te leven."

1* WIJZIGING ARTIKEL 13

Om de huidige tekst van artikel 13 te schrappen en te vervangen door het volgende:

"Artikel 13: Bestuur

ii 13.1. Bestuurders

ii De vennootschap wordt beheerd en bestuurd door één of meer bestuurders, natuurlijke

rechtspersonen, al of niet vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

oe

mod 11.1

Voor-

behouden

`* aan het

Belgisch

Staatsblad

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,' zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders worden door de Algemene Vergadering voor beperkte of onbeperkte duur benoemd, maar kunnen te allen tijde door deze worden ontslagen.

Werd bij de aanstelling van een bestuurder geen termijn bedongen, dan geldt zijn mandaat voor onbepaalde duur.

Van zodra er meer dan één bestuurder in functie is, vormen deze bestuurders een collegiaal orgaan dat in gezamenlijk overleg en bij gewone meerderheid beslist.

13.2. Externe vertegenwoordigingsmacht der bestuurders

De bestuurders(s) kunnen ieder individueel in naam van de vennootschap handelen en haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke bestuurder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als verweerder.

13.3. Bevoegdheldsdelegatie door bestuurders bij volmacht

Op eigen verantwoordelijkheid mogen de bestuurders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door volmachtdragers op voorwaarde nochtans dat de volmacht bijzonder en beperkt is.

13.4. Bekendmaking van benoemingen en ambtsbeëindiging

De benoeming van de bestuurder(s) en de ambtsbeëindiging door ontslag of overlijden worden openbaargemaakt door neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit of de akte waarin de overblijvende bestuurder(s) of de algemene vergadering het overlijden van de bestuurder meld(t)(en), en van een afschrift daarvan bestemd om in de blagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, dan wel gezamenlijk, kunnen verbinden."

* ONTSLAG BESTUURDERS

Om het ontslag van de heer Luc Van De Locht Van Gestel en mevrouw Francine Van Dyck als bestuurders te aanvaarden en dit niet ingang vanaf heden. Hen wordt kwijting verleend over het door hen gevoerde beleid.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De bestuurders stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber SBB Accountants & Adviseurs, kantoor houdende te 2960, Brecht, Vaartstraat 79, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap In het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W. belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* Gecoördineerde statuten

Luc Van De Locht-Van Gestel Francine Van Dyck

Bestuurder Bestuurder

Wim Van Gestel Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MACHINERING WEZEL

Adresse
BREMSTRAAT 4 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande