MADELEINE

Société en commandite simple


Dénomination : MADELEINE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.449.939

Publication

18/10/2012
ÿþ Mod PUF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

Neergelegd tergrlf!ie van pe de Rechtbank

van Koophandel te op

0 9 OKT 2012

Griffie

112 sa*im

" izi~sn~usm

Oncernemingsnr : 0843.449.939

Benaming (voluit) : Madeleine

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ballaartstraat 105, 2018 Antwerpen 1, België

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerder Tekst :

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel en vestigingseenheid te verhuizen naar de Haantjeslei 39 te 2018 Antwerpen met ingang vanaf 13/9/2012.

Bart Van Loo

Zaakvoerder

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik vernielden : Ètectn : Naam enTio dimieriidvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ofn'(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening.

20/02/2012
ÿþ ..-'~~~:~ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

echtbafI

van Koophandel te Antwereln , ~Q12

Griffie

*12041137*

Vol behoi aan Belg Staag

Bijlagen billet ilelgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : MADELEINE (verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ballaarstraat 105 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uit een akte verleden voor notaris Michel Robeyns te Antwerpen op drie februari tweeduizend en twaalf, ter registratie neergelegd, blijkt dat 1) de heer VAN LOO Bart Hendrik Virginia, wonende te 2018 Antwerpen, Ballaarstraat 105, en 2) Mevrouw VAN LOO Els Maria Victor, wonende te 2290 Vorselaar, Nieuwstraat 62 , een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht onder de naam "MADELEINE", met zetel te 2018 Antwerpen, Ballaarstraat 105. De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van drie maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

De vennootschap heeft tot doel: - het beoefenen van scheppende en uitvoerende kunst als zelfstandig werkend kunstenaar of schrijver; - het uitoefenen van journalistiek werk en het schrijven van boeken allerlei; - de verkoop van filmrechten allerlei; - het verstrekken van diensten, verwant aan de scheppende en uitvoerende kunst zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam van derden en voor rekening van derden; - het verlenen van bijstand en consulting met betrekking tot het ontwerpen, het commercialiseren en het exporteren van boeken, tijdschriften, neerslagwerken, enzovoort; - het verlenen van bijstand en consulting met betrekking tot het inrichten, organiseren en commercialiseren van voorstellingen, media-evenementen en presentaties allerlei; - het geven van voordrachten, colleges, seminaries en presentaties met betrekking tot voornoemde activiteiten; - de aan- en verkoop van kunstwerken allerlei, het verlenen van bijstand en consulting met betrekking tot de aan- en verkoop van kunstwerken; - de verkoop van boeken, CD, DVD of andere media; - deelname aan voorstellingen, media-evenementen en prestaties van allerlei aard. Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, of op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00).

Onverminderd de rechten van derden en enkel wat de onderlinge betrekking van de vennoten betreft, wordt er overeengekomen dat voomoemde heer Bart VAN LOO het algemeen bestuur van de vennootschap zal waarnemen en de hoedanigheid heeft van zaakvoerder. Het bestuur van de vennootschap wordt hem toevertrouwd, zodat hij in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De heer Bart VAN LOO verklaart de benoeming als zaakvoerder te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die hem zou beletten dit mandaat te aanvaarden. De beherende vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in een gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating,

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van Ieder jaar. Op het einde van het boekjaar zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door ieder beherend vennoot, De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

0843.449.939

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~,. ._.-le

Ieder beherend vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen, Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben. De beherende vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot geen enkel beherend vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat. De gewone algemene vergadering van de beherende vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig ten honderd (50 %) van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen. De vennootschap wordt niet ontbonden door het verlijden van een vennoot vôôr de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4. Zij blijft voorbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overlevende zullen het deel dat aan de overlevende toekomt enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zij in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgen op het opmaken van de eerste balans na het overlijden. De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.ln geen geval, op geen enkele tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De controle op het bestuur van de vennootschap wordt individueel door de beherende vennoten en de stille vennoten uitgeoefend. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de heer Bart VAN LOO. De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door de wet geregeld. Bovendien zal hij het maatschappelijke vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat hij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Timmermans", met zetel te 2520 Oelegem, Lindberg 58, vertegenwoordigd door mevrouw Ellen Timmermans, zaakvoerder, met recht van in de plaatsstelling, teneinde: a) bij de griffie en/of ondernemingsloket alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de vennooischapsbelasting.macht van indeplaatsstelling,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Michel. Robeyns

Tegelijk neergelegd ter griffie: afschrift van de akte en vijf voor echt verklaarde kopieën.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

L~ C Voorbehouden aan.eet Belgisch

*staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MADELEINE

Adresse
BALLAARSTRAAT 105 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande