MAES INVEST & MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MAES INVEST & MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.771.193

Publication

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.11.2013, NGL 23.01.2014 14013-0270-016
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.11.2012, NGL 12.02.2013 13034-0396-015
08/02/2012
ÿþ Mad Werd 11.1

ti~ ier;) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van 4e-akte

NEERGEI FC;I7

GRIFFIE RECHTBANK VAN I

IVW~flnVWI~I~1~IMN

*13033973*

Ondernemingsnr : 0437.771.193

Benaming

(voluit) : MAES INVEST EN MANAGEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2200 Herentals, Fraikinstraat, 12.

(volledig adres)

Onderwerp akte: AANPASSING ZETEL - OMZETTING KAPITAAL IN EURO - OMZETTING AANDELEN - NIEUWE STATUTEN - UITTREDING BESTUURDERS.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonk te Olen op 27 december 2011 en: geregistreerd te Herentals, Registratie, acht bladen zonder verzendingen, de 4 januari 2012. Boek 5/161, blad 20, vak 7. Ontvangen : vijfentwintig euro. De Ontvanger (getekend) V.GISTELYNCK; dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MAES INVEST EN MANAGEMENT' :

EERSTE BESLUIT : - vastgesteld heeft dat de algemene vergadering van 16 november 2009 besloten heeft om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2200 Herentals, Fraikinstraat, 12. Deze verplaatsing van de zetel werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 januari 2010, onder nummer 10014368.

- met algemeenheid van stemmen besloten heeft deze verplaatsing van de zetel te bekrachtigen.

TWEEDE BESLUIT : met algemeenheid van stemmen besloten heeft het kapitaal van de vennootschap ten bedrage van éénenvijftig miljoen zeshonderdvijfentachtig duizend frank (BEF 51.685.000) om te zetten in euro aan de omzettingskoers van één euro (¬ 1,00) voor veertig komma drieduizend driehonderdnegenennegentig frank (BEF 40,3399) zodat het kapitaal thans één miljoen tweehonderdéénentachtig duizend tweehonderdzevenendertig euro en achtenzestig cent (¬ 1.281.237,68) bedraagt.

DERDE BESLUIT : - met algemeenheid van stemmen besloten heeft de zesduizend zeshonderdzeventig (6.670) aandelen aan toonder vanaf 27 december 2011 om te zetten in zesduizend zeshonderdzeventig (6.670) aandelen op naam.

- met algemeenheid van stemmen besloten heeft machtiging te verlenen aan de raad van bestuur om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en om deze omwisseling en de vernietiging van de aandelen aan toonder praktisch te realiseren.

VIERDE BESLUIT : met algemeenheid van stemmen, rekening houdend onder meer met de eigen aard van de vennootschap, besloten heeft de nieuwe statuten van de naamloze vennootschap "MAES INVEST EN MANAGEMENT" vast te stellen ais volgt om deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

Deze aanpassing gebeurt onder de volgende voorwaarden :

-de naam van de vennootschap wordt niet gewijzigd;

-de vorm van de vennootschap wordt niet gewijzigd;

-het doel van de vennootschap wordt niet gewijzigd;

-het kapitaal van de vennootschap wordt omgezet in euro en de aandelen worden omgezet in aandelen op naam zoals vastgesteld in de voormelde besluiten.

STATUTEN (uittreksel).

Rechtsvorm - Naam - Duur. De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en bestaat voor onbepaalde duur.

Haar naam luidt "MAES INVEST EN MANAGEMENT".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Fraikinstraat, 12.

Doel. De vennootschap heeft als doel :

- het verlenen van diensten, in de meest ruime zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, boekhouding, management, bedrijfsorganisatie en informatica; - het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen;

- het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het$efgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

2 fi JAN. 2U12

KOOPHANDEL TURNHOUT ' (riffiepe griffier

ti - het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande, inclusief onroerende;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge - het optreden als tussenpersoon in de handel en het transport, het optreden als verzekeringsagent;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Kapitaal. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen tweehonderdéénentachtig duizend tweehonderdzevenendertig euro en achtenzestig cent (¬ 1.281.237,68). Het is verdeeld in zesduizend zeshonderdzeventig (6.670) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één! zesduizend zeshonderdzeventigste (116.670)van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst.

Benoeming en ontslag van de bestuurders. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders.

De algemene vergadering kan te allen tijde de opdracht van iedere bestuurder herroepen. Bestuurders zijn herkiesbaar.

Besluitvorming in de raad van bestuur. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat :

-indien er twee bestuurders zijn : alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering;

- indien er meer dan twee bestuurders zijn : tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn en niet behoren tot het dagelijks bestuur, kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee Instemmen hierover te beraadslagen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen :

-indien er twee bestuurders zijn : bij eenparigheid van stemmen;

-indien er meer dan twee bestuurders zijn : bij gewone meerderheid van stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Bevoegdheden van de raad. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

Overdracht van bevoegdheden en volmachten. De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Directiecomité. Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Vertegenwoordiging van de vennootschap. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, waaronder de gedelegeerd bestuurder, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur. Is er meer dan één gedelegeerd bestuurder dan heeft elk van hen afzonderlijk de macht om de vennootschap te verbinden. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Zo kan de gedelegeerd bestuurder, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, welomschreven deelbevoegdheden overdragen aan medewerkers In de organisatie, in relatie tot hun niveau en/of specifieke functie. De aard en de grenzen van deze overdracht worden omschreven in een delegatie-besluit, dat door de gedelegeerd bestuurder wordt opgesteld en door de raad van bestuur wordt bekrachtigd. De vennootschap is, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bijlagen bij ai Bëlgiscli Staatsblad - b8/02/27)12 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

sen het

Belgisch

Staatsblad

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Jaarvergadering. De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand november om elf uur. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld. De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen :

a) de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

b) de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Bestemming van het resultaat. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, maakt de zuivere jaarlijkse winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen totdat dit één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt. De vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de aanwending van het saldo.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen een jaar na de jaarvergadering waarop het bedrag is vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wijze van vereffening. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-aktief, in geld of in effecten, onder de effecthouders naar verhouding van het aantal effecten dat zij bezitten en waarbij rekening wordt gehouden met de eventueel ongelijke afbetaling van effecten.

VIJFDE BESLUIT : met algemeenheid van stemmen bersioten heeft vanaf 27 december 2011 de uittreding als bestuurders van de vennootschap te aanvaarden van:

a)mevrouw MAES Annick, wonende te Herentals, Hikstraat, 7;

b)mevrouw MAES Marianne, wonende te Herentals, Begijnenstraat, 8;

en hen werd volledige kwijting verleend voor het door hen gevoerde bestuur tot op 27 december 2011. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten en gecoördineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 21.11.2011, NGL 23.11.2011 11616-0247-016
03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.11.2010, NGL 31.01.2011 11021-0376-016
01/04/2015
ÿþt mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIi~bu~udiiuein

15 98081*

111111

_

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

20 UT 2015

ANTWERPEN eisiteTURNHOUT

Da Griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

.~

, Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING-KAPITAALVERMINDERING

: Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van notaris.; :. Catherine Goossens te Grobbendonk op 18 maart 2015, blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen; ;:

genomen heeft: ;;

1. Kapitaalvermindering. ..

Met eenparigheid van stemmen beslist de vennootschap om het kapitaal te verminderen met een:i miljoen tweehonderd negentienduizend zevenhonderd zevenendertig euro achtenzestig cent (¬ 1.219.737,68);, om het te brengen van een miljoen tweehonderd eenentachtigduizend tweehonderd zevenendertig euro

achtenzestig cent (E 1.281.237,68) naar eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00). .

i; De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort;;

kapitaal. :

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering geschiedt met vernietiging van 5.570 aandelen, eng. :; aanpassing van de fractiewaarde van de overblijvende aandelen.

;

Ondernemingsnr : 0437,711.193

Benaming (voluit) : MAES INVEST EN MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Fraikinstraat 12

2200 Herentals

.; De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen kapitaal van een miljoen tweehonderd;;

.i negentienduizend zevenhonderd zevenendertig euro achtenzestig cent (¬ 1.219.737,68) voorlopig niet uit te keren; .l aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee, .! maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlagen tot het Belgisch;;

Staatsblad en geeft de raad van bestuur opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht. i;

2. Aanpassing van de statuten aan de beslissingen.

i. De vergadering beslist éénpang de volgende wijzigingen aan de statuten te brengen:

;i Artikel 4 : wordt vervangen door volgende tekst :

,. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 61.500,00 euro.

Het Is vertegenwoordigd door 1.000 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een,;

fractiewaarde van één/1.000ste van het kapitaal. ii

3. Coordinatie van de statuten. i;

o

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten.;

. overeenkomstig de vigerende wetgeving. ,,

4. Ontslag en benoeming nieuwe Raad van Bestuur.

i, De vergadering aanvaardt éénpang het ontslag van mevrouw Annick Maes, mevrouw Marianne Maes, de naamloze vennootschap Robinson en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dolfyn .i Finance, allen voornoemd, als bestuurders der vennootschap, dankt hen voor het gevoerde beleid en verleent!" . hen algehele ontlasting nopens de uitvoering van hun mandaat.

1:

Tot nieuwe bestuurders van de vennootschap worden benoemd:

.i - Mevrouw Annick Maes, voornoemd; .

.; - Mevrouw Marianne Maes, voornoemd; ;.

- De naamloze vennootschap Robinson, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw;,

Annick Maes, voornoemd; ,.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dolfyn Finance, voornoemd, met als;;

.! vaste vertegenwoordiger mevrouw Marianne Maes, voornoemd, li

die allen verklaren te aanvaarden

;i 5. Vergadering van de Raad van Bestuur i.

,. Na deze algemene vergadering komen de bestuurders samen in vergadering en nemen eenparig;

;" volgende besluiten :

;: a) tot gedelegeerd-bestuurders worden aangesteld : mevrouw Annick Maes en mevrouw Marianne Maes, i

beiden voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor' behouden aan het Belgisch Staatsblad

b) tot voorzitter van de Raad van Bestuur wordt aangesteld : mevrouw Marianne Maes, voornoemd

Deze opdrachten worden uitdrukkelijk aanvaard.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Notaris,

ln bijlage eensluidend afschrift

Tegelijk neergelegd gecoördineerde statuten

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2010 : TU062542
30/12/2009 : TU062542
03/02/2009 : TU062542
18/01/2008 : TU062542
29/11/2007 : TU062542
22/01/2007 : TU062542
02/02/2006 : TU062542
21/12/2005 : TU062542
17/01/2005 : TU062542
14/04/2004 : TU062542
06/04/2004 : TU062542
23/02/2002 : TU062542
11/01/2001 : TU062542
13/01/2000 : TU062542
13/02/1999 : TU062542
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 16.11.2015, NGL 14.12.2015 15688-0325-016
01/01/1996 : TU62542
01/01/1992 : TU62542

Coordonnées
MAES INVEST & MANAGEMENT

Adresse
FRAIKINSTRAAT 12 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande