MAES LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAES LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.758.739

Publication

14/01/2014
ÿþmod 11.1

ir i;t = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IMMUN

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Ântwerpen, op

0 3 JAN. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0 5 /, z 7 5 U p 7 3 9

Benaming (voluit) : MAES LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boudewijn laan 5

2243 Zandhoven (Pulle)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris An Verwert te Grobbendonk op 31 december 2013,

1. Oprichters.

De aandeelhouders van de naamloze vennootschap"MAES ELEKTRO N.V., zijnde:

a. De naamloze vennootschap "MAES INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te 2243 Zandhoven-Pulle, Boudewijnlaan 5, BTW BE 0438.630.634, RPR Brussel.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 17 van de statuten, door haar gedelegeerd bestuurder: de heer MAES Albert Alice Aloysius, geboren te Merksem op 22 november 1947, rijksregisternummer 47.11.22-259.48, wonende te 2242 Zandhoven (Pulderbos), Moerstraat 12, benoemd tot bestuurder door de algemene vergadering op 13 augustus 2013 en tot gedelegeerd bestuurd door de raad van,* bestuur gehouden onmiddellijk nadien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 oktober 2013, onder nummer 0149584.

Houder van 300 aandelen

b. De naamloze vennootschap "VUUR-WERKT", met maatschappelijke zetel te 2243,; Zandhoven-Pulle, Boudewijnlaan 5, BTW BE 0889.748,930, RPR Antwerpen.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 29 mei 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 juni nadien, onder nummer 0081403.

Alhier vertegenwoordigd ingevolge artikel 17 van de statuten door de raad van bestuur, handelend ais; college, te weten:

- de heer MAES Albert, voornoemd, benoemd tot bestuurder door de algemene vergadering gehouden op 20 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2011, nummer 0004607;

- mevrouw MAES Greet Leona Victor, geboren te Witrijk op zesentwintig augustus negentienhonderd vierenzeventig, rijksregister nummer 74.08.26-010.44, wonende te 2242 Zandhoven (Pulderbos), Viesenboslaan 56, benoemd tot bestuurder door de algemene vergadering gehouden op 12 december 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 januari 2013, nummer 0016021.

Houder van 300 aandelen

2. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "MAES

LOGISTICS'.

3. Duur,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2243 Zandhoven-Pulle, Boudewijnlaan 5,

5. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, bij wijze van deelneming of op gelijk welke andere manier, in België of in het buitenland, de uitbating van een algemene onderneming:

voor het verhuren met of zonder bediening, van rollend materieel, hoogwerkers, kranen, liften, steigers,.; uitrusting, gereedschappen en werktuigen in het algemeen en in het bijzonder voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van verlichtings-, elektrotechnische en industriële installaties, voor de professionele gebruiker;

voor het leveren van bijkomende diensten eigen aan gemelde verhuuractiviteit, zoals daar zijn, het; onderhouden en herstellen, het verstrekken van voorlichting, opleiding en training voor efficiënt en veilig gebruik van de in huur gegeven objecten;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~

Vo&-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag verder alle verrichtingen doen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, financiële of industriële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk van aard zijn haar maatschappelijke activiteit te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of samenhangend doel hebben.

6, Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 50.000,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 100 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

7. Wiize waarop het maatschappeliik fonds is gevormd.

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen zijn volgestort, met name ten belope van 50.000,00 euro ingevolge de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "MAES ELEKTRO N.V.".

8. Bestuur en vertegenwoordiging.

Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Met de zaakvoerder, die aanvaardt, wordt vastgesteld dat hem alleen ongevraagd ontslag kan gegeven worden bij unaniem besluit van alle vennoten of voor gewichtige redenen en door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering, beraadslagende op de wijze zoals voorgeschreven voor een statutenwijziging volgens artikel 286 van het Wetboek van Vennootschappen,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

9. Algemene vergadering,

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om tien uur,

10. Boekiaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

ieder jaar.

11. Batig saldo  winstverdeling

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Deze winst wordt jaarlijks ais volgt verdeeld :

vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve éénitiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerders te bepalen, Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

12. Eerste boekjaar -- eerste iaarvergaderinq.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden in 2015.

13 Benoeming zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Tot zaakvoerders van de vennootschap worden benoemd : mevrouw Greet Maes en mevrouw

Godelieve Winkelmans, beiden voornoemd en ieder afzonderlijk kunnende handelen.

Tot vaste vertegenwcordiger van de vennootschap wordt benoemd, mevrouw Greet Maes, voornoemd.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage eensluidend afschrift

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 26.07.2016 16357-0381-015

Coordonnées
MAES LOGISTICS

Adresse
BOUDEWIJNLAAN 5 2243 PULLE

Code postal : 2243
Localité : Pulle
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande