MAGDA VAN DE WIELE

Société en commandite simple


Dénomination : MAGDA VAN DE WIELE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.430.161

Publication

12/12/2011
ÿþ Maa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

uhII ~IINI~IIII~IIIII fl

*11186291*

V

beh aa Bel

Stal

m

O% t-(3,p CA

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : MAG DA VAN DE WIELE

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : JOZEF VERBOVENLEI 32, 2100 DEURNE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte, opgemaakt op 4 november 2011 en geregistreerd te Antwerpen 10 op 7 november 2011, deel 6219, blad 4, vak 42, 5 bladen en 0 verzendingen, van de gewone commanditaire vennootschap "Magda Van De Wiele":

Art. 1. De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "Magda Van De Wiele".

Art. 2. De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2100 Deurne, Jozef Verbovenlei 32, en kan worden, verplaatst naar enige andere plaats binnen België bij besluit van de beherende vennoot.

Art. 3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

Art. 4. De vennootschap heeft tot doel: algemene en maatschappelijke dienstverlening ten behoeve van derden; mentale en psychologische ondersteuning en begeleiding van individuen en groepen; relatie- en gezinstherapie, systeeminterventie en aanverwante activiteiten.

Art. 5. Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door het inbrengen in speciën ten belope van duizend (1.000) Euro.

Art. 9. Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Art. 12. De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. Het betreft mevrouw VAN DE WIELE Magda, Jozef Verbovenlei 32, 2100 Deurne. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts ten belope van hun inbreng in, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. Het betreft mevrouw MARISSENS Annelies, Van Vaerenberghstraat 17, 2600 Berchem, de heer MARISSENS Bert, Jozef Verbovenlei 32, 2100 Deurne, mevrouw MARISSENS Katleen, Jozef Verbovenlei 32, 2100 Deurne en mevrouw MARISSENS Kristien, Jozef Verbovenlei 32, 2100 Deurne.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar begint heden en eindigt op 31 december 2012.

Tot zaakvoerder-beherende vennoot van de vennootschap wordt benoemd mevrouw VAN DE WIELE Magda, Jozef Verbovenlei 32, 2100 Deurne.

Alle opbrengsten alsook de kosten vanaf de datum van 1 oktober 2011 worden gemaakt in naam en voor rekening van de vennootschap.

De vergadering beslist om aan te stellen tot bijzondere volmachtdragers, teneinde bij het

ondernemingsloket, het sociaal verzekeringsfonds, de BTW- en andere fiscale administraties alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling: De Heer VERLINDEN Gerrit, wonende te Zemst, Meerweg 12, en De Heer BRION Christophe, wonende te Kontich, Antwerpsesteenweg 48 bus 3. Met het recht afzonderlijk te handelen en iemand in de plaats te stellen.

Magda VAN DE WIELE

Zaakvoerder - beherende vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MAGDA VAN DE WIELE

Adresse
JOZEF VERBOVENLEI 32 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande