MAGNA CAR TOP SYSTEMS (BELGIUM)

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MAGNA CAR TOP SYSTEMS (BELGIUM)
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 874.658.205

Publication

03/10/2012
ÿþr -~º%,~-- -~ Maa Word 11.1

~~~+ ee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

(Pr\ ~~~ na neerlegging ter griffie van de akte

~

®

111111111Ittileill

~`~ieergelegtl ¬ ar p relié' vrn dé Rechtbuig e;i hopharidel re Áïliverp$n, op

Griffie 2 4 SEP. 2012

Ondernemingsnr : 0874.658.205

Benaming

(voluit) : Magna Car Top Systems (Belgium)

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : Henri Van Heurckstraat 15, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder genomen op 18 september 2012 De enige aandeelhouder heeft,

AKTE GENOMEN VAN de beschikking van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen van 11 september 2012 houdende goedkeuring van het voorgestelde plan van verdeling van activa onder de verschillende schuldeisers van de vennootschap overeenkomstig artikel 190, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

BESLOTEN dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard overeenkomstig artikel 195, §1 van het Wetboek van vennootschappen voor een periode van minimum vijf jaar op de maatschappelijke zetel van Magna Car Top Systems GmbH, die momenteel gevestigd is te Stuttgarter Stresse 59, D-74321 Bietigheim-Bissingen, Duitsland.

VERKLAARD dat artikel 45, §2 van de Wet van 24 juli 1921 (op de ongewilde buitenbezitstelling van de', titels aan toonder) met betrekking tot de consignatie van sommen en waarden die niet aan de aandeelhouders of schuldeisers van een vereffende vennootschap konden worden afgeleverd niet van toepassing is.

BESLOTEN om de vereffening af te sluiten.

BESLOTEN dat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

BESLOTEN om aan de heer Johannes Friedrich, wonende te Sâerstral,e 31/1, 72622 Nürtingen, Duitsland,. met recht van indeplaatsstelling, de bevoegdheid te geven om de bovenstaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de bevoegdheid (a) om de inschrijving van de vennootschap bij het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen door te halen en om publicatie- en de-registratiedocumenten in verband met de sluiting van de vereffening te ondertekenen en neer te leggen, (b) om op enige bankrekening van de vennootschap aile bankverrichtingen uit te voeren die nodig zijn voor de; uitvoering van het verslag van de vereffenaar, (c) om enige bankrekening van de vennootschap te sluiten, en (d) om eventuele finale belastingaangiften voor te bereiden en neer te leggen en alle vereiste formaliteiten te vervullen.

BESLOTEN om aan B-Docs BVBA, met zetel te Willem de Zwijgerstraat 27, 1000 Brussel, evenals aan haar werknemers en vertegenwoordigers, met recht van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden toe te kennen om de bovenstaande besluiten uit te voeren, niet inbegrip van de bevoegdheid om de inschrijving van de vennootschap bij het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen door te halen.

Voor eensluidend uittreksel,

Johannes Friedrich

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen .1We Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2012
ÿþ I4L_~~t_~~ Mod Met 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f1o1?rgskgd fe b't;ffit t=a de te

rr<ç~ !r" aQphanda te A2tworpoa, ~p

Griffie 5 JUN1 2(112

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr Benaming 0874.658.205

(voluit) : Magna Car Top Systems (Belgium)

(verkort) :



Rechtsvorm : Naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : Henri Van Heurckstraat 15, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerf' akte : Ontslag en benoeming vereffenaar

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 25 april 2012. De aandeelhouders hebben,

AKTE GENOMEN van het ontslag van de heer Johannes Heuts als vereffenaar, met ingang vanaf 20 april 2012.

BESLOTEN, de heer Johannes Friedrich, wonende te Sâerstral8e 31/1, 72622 Nürtingen, Duitsland, te benoemen tot vereffenaar, met ingang van 20 april 2012.

BESLOTEN, de heer Johannes Friedrich dezelfde machten toe te kennen ais diegene die werden toegekend aan de heer Johannes Heuts ais vereffenaar door de buitengewone algemene vergadering van 16 december 2011, zoals gepubliceerd in de bijsagen tot het Belgisch Staatblad onder nummer 2012-02-15 / 0038773.

, BESLOTEN, dat de heer Johannes Friedrich zijn mandaat als vereffenaar onbezoldigd zal uitoefenen.

Voor eensluidend uittreksel,

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen de dato 21 mei 2012 ter bevestiging van de benoeming van de heer Johannes Friedrich als ' vereffenaar)

Johannes Friedrich

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 31.05.2012 12140-0569-031
15/02/2012
ÿþt mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~`p r r, '"" ~ ~} fi rrf~ jF

JJ.. ,,{{ J Lev ei,"

tu:~13~~6 ~3~4t~:~~~i+ il~~+i~iVte~9~e Qy'I

Griffie 0 2 FEB 2012

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12038773*

r,.

Ondernemingsnr : 0874658205

Benaming (voluit) : Magna Car Top Systems (Belgium)

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Henri Van Heurckstraat 15

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :ONTBINDING - iNVEREEEENiNGSTfELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zestien december tweeduizend en elf, door Meester Eric: Spruyt, Geassocieerd Notaris, vennoot van °Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coôperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd,: Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende:, registratiemelding draagt:

"Geregistreerd drie bladen zonder renvooi op het 1 ste Registratiekantoor van Brussel op éénentwintig december 2011 boek 5/54 blad 13 vak 15, Ontvangen vijfentwintig euro (25 ê). De Eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) GATELLIER M.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap, "Magna Car Top Systems (Belgium)", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Henri Van! Heurckstraat 15, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Na kennisneming van de door artikel 181 W. Venn. voorgeschreven documenten, ontbinding van de:, vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf zestien december tweeduizend en elf.

2/ Kennisname van het van rechtswege ontslag van de hiernavolgende bestuurders:

- de heer Wolfgang Muhri;

- de heer Johann Ecker.

3/ Werd benoemd tot vereffenaar: de heer Johannes Gerardus Maria HEUTS,

De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

4/ Machten van de vereffenaar,

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is,

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn ' machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt,

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet warden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

5/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-DOCS", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd _ een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, een verslag van de raad van bestuur opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, al. 1 van het Wetboek van vennootschappen en een verslag van de commissaris opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, al. 3 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen de dato 23 december 2011 ter bevestiging van de benoeming van de heer Johannes Gerardus Maria HEUTS ais vereffenaar).

Eric Spruyt

Geassocieerd Notaris

{ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

r







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/12/2011
ÿþ Mod 2.1

W- r ~ in de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor VI lIlUhlftllHlU IVII AI I 11H11

behoud *11185657*

aan h4

Belgisl

Staatsb





Neergelegd ler griffie van de Reth!bank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

Ondernemingsnr : 0874.658.205

Benaming

(voluit) : Magna Car Top.Systems (Belgium)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Henri Van Heurckstraat 15, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Herbenoeming van bestuurders en van de commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 12 september 2011

Na kennis te hebben genomen van de verslagen aangekondigd in de agenda en na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN de heren Wolfgang Muhri en Johann: Ecker te herbenoemen tot bestuurder.

Besloten bovendien dat de mandaten van alle bestuurders eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2011.

BESLOTEN dat het mandaat van alle bestuurders onbezoldigd wordt uitgeoefend.

BESLOTEN tot commissaris te herbenoemen; de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem. Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA heeft de heer Stefan Olivier, bedrijfsrevisor; als vaste vertegenwoordiger-aangeduid.

BESLOTEN dat het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

Voor eensluidend uittreksel,

Wolfgang Muhri

Bestuurder

Johann Ecker

Bestuurder

e dw Etfeeeepk. v'eti IUiK O vxeriffliemi ::eitislit:: Itern Egli tkttelet

iiie164lffltti#releffl «elfte " rtetn1i eks IibEseistIlj1

een c3t>z

. ~

20/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.09.2011, NGL 13.09.2011 11544-0553-034
06/07/2011
ÿþ Mal 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0874658205

Benaming

(voluit) : Magna Car Top Systems (Belgium)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen, Noorderlaan 41, Haven 500, Zone H23-K29

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zestien juni tweeduizend en elf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap, "Magna Car Top Systems (Belgium)", waarvan de zetel gevestigd is te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 41, Haven 500, Zone H23-K29,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15 en dit met ingang van zestien juni tweeduizend en elf.

Toevoeging van een nieuwe eerste zin aan artikel 2 van de statuten van de vennootschap als volgt :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Henri Van Heurckstraat 15, 2000 Antwerpen."

2° Aanpassing van artikel 35 teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met de wet van 2 juni 2006 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen, teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren.

Toevoeging van een nieuwe derde zin aan artikel 35 van de statuten van de vennootschap als volgt :

"Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat hun benoeming ingevolge het besluit van de algemene vergadering is bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel."

3° Bijzondere volmacht werd verteend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-DOCS", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

IIllhI I*11101841* I~VINIII~YIY~V

11

"",t.I :3Cegd ter grille YU de behtbtink van Zaopkedel te Are#wetpon

Griffie Da Gen«.

19/04/2011
ÿþ Mcd 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111Jfil.111jti1111p1111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

llesrgelegi ter efie rua de Redriba %t tr~ KotrpkirdiA Autierpog, ~

0 7 APR, 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0874.658.205

Benaming

(voluit) Magna Car Top Systems (Belgium)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Noorderlaan 41, Haven 500, Zone H23-K29, 2030 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 24 maart 2011 , De aandeelhouders van de vennootschap hebben,

AKTE GENOMEN van het ontslag van de heer Magister Wolfgang Sauerzapf als bestuurder met ingang van heden. De aandeelhouders zullen worden gevraagd zich uit te spreken over de aan deze bestuurder te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat, op de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2010 (omtrent de uitoefening van zijn mandaat gedurende het afgelopen boekjaar) en op de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2011 (omtrent de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag).

BESLOTEN de heer Johann Ecker, met woonplaats te Neuboeckweg 12, 8042 Graz, Oostenrijk, te benoemen als bestuurder met ingang van heden.

BESLOTEN dat het mandaat van deze bestuurder eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2010.

BESLOTEN dat het mandaat van deze bestuurder kosteloos wordt uitgeoefend.

Voor eensluidend uittreksel,

WolfgangMuhri

Bestuurder

Johann Ecker

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 02.07.2010 10262-0235-033
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 09.07.2009 09393-0038-032
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.08.2008, NGL 25.08.2008 08591-0352-032
12/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.08.2007, NGL 06.09.2007 07717-0136-030
13/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.06.2006, NGL 12.07.2006 06455-3947-022

Coordonnées
MAGNA CAR TOP SYSTEMS (BELGIUM)

Adresse
HENRI VAN HEURCKSTRAAT 15 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande