MAKE ME OVER

Société en commandite simple


Dénomination : MAKE ME OVER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.288.279

Publication

16/04/2014
ÿþmai wora Iti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr. 0835288279

Benaming

(votuit; MAKE ME OVER

(verkort) "

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Egelsvennen 130A te 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte ZETEL VERPLAATSING

Uit de bijzondere algemene vergadering dd 25/03/2014 gehouden op de Maatschappelijke zetel, blijkt dat de Maatschappelijke zetel gevestigd te Egelsvennen 130A te 2400 Mol verplaatst wordt naar Statiestraat 60A te 2400 Mol met ingang vanaf 26/03/2014.

Zaakvoerder

Zwinnen Veerie

lII

IlI

Voor-

behouden an het Belgisch

Staatsblad

*14082562*

NEhRLEGD GRLFFIE RECHTBANK VAN

ti Li APR. 201k

K.00 PHANOLE,L TURNHOUT vrinie De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de leatste bbz van LuikB vermelden Recto Nam/ on hoedanigheid van de instrurnentoronde notads, netzij von de Persd(o)n(ont bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van CiEt den te vertegenwoorchgen

Vety, - Naam ei handtekening.

19/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen`bijhét Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..e+ 1~ar_u,.EGt..~

j:rCiï 1 BAtNIC VAN

I 7 APR, 2011

KC.'v, ; ".:dDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

811059733

111\11E1"

un( B



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : e:)D 3 C's QU% !¶ -Ç

Benaming V

(voluit) : MAKE ME OVER

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Egelsvennen 130 A te 2400 Mol

Onderwerp akte : Oprichting

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

MAKE ME OVER

Tussen de ondergetekenden:

Zwinnen Veerle, wonende Egelsvennen 130 A te 2400 Mol, rijksregisternummer 74.07.08.170.29

en

Van de Craen Bert, wonende Egelsvennen 130 A te 2400 Mol, rijksregisternummer 71.08.15.139.85

is het volgende overeengekomen.

De ondergetekende oprichters verklaren onder hen een "gewone commanditaire vennootschap" op te richten met de maatschappelijke benaming van: " Make Me Over "

De maatschappelijke zetel is gevestigd te: Egelsvennen 130 A te 2400 Mol.

De vennootschap stelt zich tot doel:

Onderneming voor het verlenen van advies en het uitvoeren van schoonheidszorgen en gezichtsverzorging, het aanbrengen van make-up, huidverzorging en epileren, manicure en pedicure, massages, voetreflexologie, visage, uitbating zonnebanken, esthetisch deskundige, laserbehandelingen, mesotherapie, gezondheidsconsulent, kunstnagelstylist, aromatherapeut, kleur- en stijlconsulent.

Kortom alle activiteiten van een schoonheids- en welness salon in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

Kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export van schoonheidsproducten, reukwerk, cosmetica en toiletartikelen, zeep- en badproducten, manicure- en pedicureartikelen, natuurproducten, drogisterij- en algemene lichaamsverzorgingartikelen, aanverwante producten. Kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams- en huidverzorging en hun accessoires, geschenkartikelen zonder dat deze lijst limitatief is.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven samenwerken met, belangen nemen in, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derdén te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"



De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 1 april 2011.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 EURO, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde aanduiding. Ieder aandeel vertegenwoordigt één honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is onderschreven als volgt: in baar geld zodat een totaal bedrag van 1.000,00 EUR. onmiddellijk ter beschikking gesteld werd van de vennootschap.

Veerle Zwinnen is gecommanditeerde vennoot; de andere ondertekenaar is commanditaire vennoot.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten, die de uitgebreidste machten hebben om de vennootschap te verbinden, in en buite recht. Zij mogen alle administratieve daden en daden van beschikking stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Ieder aandeel geeft recht op een stem. De beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs de niet-aanwezige vennoten, de anders denkende of onbekwame.

Ieder jaar wordt een Algemene Vergadering der vennoten gehouden om 20.00 uur op de 2de vrijdag van juni ter maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag of een zondag is, zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden.

Het maatschappelijk jaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf 1 april 2011 en eindigt op 31 december 2012, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds 1 februari 2011 voor rekening van de vennootschap in vorming gedaan werden, bij toepassing van artikel 60 wetboek vennootschappen.

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van ten minste 1/20 voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds. Deze voorafnemingen houden op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds 1/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de Algemene Vergadering die hierover zal stemmen bij gewone meerderheid op voorstellen van de gecommanditeerde vennoten.

De eventuele verliezen zullen proportioneel verdeeld worden onder de commanditaire vennoten in verhouding tot hun aangegane verbintenissen ten opzichte van de vennootschap. De commanditaire vennoten hiervan kunnen nooit voor meer aansprakelijk gesteld worden dan hun verbintenissen. Voor het tekort is de gecommanditeerde hoofdelijk en solidair aansprakelijk.

Wordt aangesteld door de oprichters en de aldus gecommanditeerde. vennoten, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te maken en alle noodzakelijke documenten te tekenen: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Studiecentrum voor Accountancy Mol - Tumhout, Borgerhoutsedijk 155 te 2400 Mol.

In de Algemene Vergadering zijn de vennoten samengekomen, onmiddellijk na de oprichting van de gewone

commanditaire vennootschap "MAKS ME OVER "

Op dezelfde datum en zonder bijeenroeping wordt met éénparigheid van stemmen beslist:

A. Het mandaat van de gecommanditeerde vennoot is onbezoldigd.

Gedaan te Mol op 1 april 2011 in zoveel exemplaren als er partijen zijn met tevens kopie van proces verbaal van Algemene Vergadering .

Gecommanditeerde Vennoot

Veerle Zwinnen

Commanditaire Vennoot

Bert Van de Craen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
MAKE ME OVER

Adresse
EGELSVENNEN 130A 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande