MAKE YOUR DREAMS

Société en commandite simple


Dénomination : MAKE YOUR DREAMS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.783.404

Publication

27/06/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/04/2011
ÿþ Hoa 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111.1195111111

NEERGELEGD

3 0 -03- 2011

GRIF-FIE FFgçei"EBANt< van KOOPF-IAND'EL"lR MECHELEN

Ondememingsnr : 0832.783.404

Benaming MAKE YOUR DREAMS

(voluit) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : GROTE HEIDESTRAAT 23 bus D, 2221 Booischot, België Onderwerp akte : Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Op het verslag van de bijzondere vergadering van de zaakvoerder, gehouden op 22-03-2011, wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Zoerledorp 21 bus C te 2260 Westerlo.

De zetel zal vanaf 22-03-2011 in gebruik worden genomen.

MEYNAERTS Yves

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

26/01/2011
ÿþ'Luik B

iii ui iu iii iiu ii n i u W iui

bi

E St



ELSOJ

NEER

1 ii -01- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN r " r-

na neerlegging ter griffie van d

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : Q 3 L., 183 . t{ot{

Benaming

(voluit) : MAKE YOUR DREAMS

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Grote Heidestraat 23 D - 2221 Booischot

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte van 01 december 2010 "geregistreerd zes bladen geen verzendingen te Lier - . Registratie op 13 januari 2011 boek 6/38 blad 93 vak 13 - Ontvangen : vijfentwintig euro (25¬ ) - Financieel : assistent: Ingrid De Brouwer blijkt dat de gewone commanditaire vennootschap Make Your Dreams werd opgericht als volgt:

1 Vennoten

- MEYNAERTS Yves Libert, wonende te 2221 Booischot, Grote Heidestraat 23 D

- HOLEMANS Eliane Jozefina, wonende te 2235 Westmeerbeek, Jozef Michielsstraat 6

2 Naam

De gewone commanditaire vennootschap is opgericht onder de naam "Make Your Dreams".

3 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2221 Booischot - Grote Heidestraat 23D.

De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalige gebied Brussel worden overgebracht en dient in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden

bekend gemaakt.

4 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 01 december 2010.

5 Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het

buitenland:

- het uitvoeren van schilderwerken in de meest ruime zin van het woord.

- het kopen en verkopen, de import en export van meubelen, decoratie, verlichting, ornamenten in de meest uitgebreide zin.

- het uitvoeren van allerlei activiteiten met betrekking tot de eindafwerking van gebouwen onder andere decoreren, schilderen, behangen, enz.

- de verhuur van machines met of zonder bestuurder.

- de bouw van stellingen.

- het leggen van tegelvloeren en mozaïk.

- het plaatsen van alle wand- en vloerbekledingen met uitzondering van hout.

- het uitvoeren van plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken.

- de groot- en kleinhandel, zowel in aankoop, verkoop, huur en verhuur van bouwmaterialen.

- het uitvoeren van gevelwerken.

- het restaureren van bouwwerken.

- het leveren van logistieke, financiële, administratieve en commerciële ondersteuning zowel aan

ondernemingen als aan natuurlijke personen.

- de organisatie van evenementen en feesten, zowel in- als outdoor, alsook aankoop, verkoop, huur en

verhuur, import en export als klein of groothandel zowel in binnen- als buitenland van goederen met

betrekking erop.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

- de uitbating, beheer en management van hotel, restaurant, café, privé-club en dansaangelegenheden

alsook aankoop, verkoop, huur en verhuur, import en export als klein- of groothandel zowel in binnen-als buitenland van goederen met betrekking erop.

Dit alles in de meest ruime zin.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van burgerlijke, commerciële, onroerende, roerende, industriële en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal zij alles mogen doen dat bijdraagt tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle welkdanige verrichtingen ook doen die rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

6 Kapitaal en aandelen

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro - (1.000 Euro)

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van

één/honderdste van het kapitaal.

*MEYNAERTS Yves Libert, voornoemd, schrijft in op 10 aandelen

*HOLEMANS Eliane Jozefina, voornoemd, schrijft in op 90 aandelen

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel wat betreft de uitoefing van het stemrecht in de algemene vergadering en van alle rechten die aan de aandelen verbonden zijn.

Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en blote eigenaars, pandhoudende schuldeisers en pandgevers, in het algemeen alle personen die door een of andere oorzaak samen in een zelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door één persoon te laten vertegenwoordigen.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de gezamenlijke gerechtigde personen, dan kan de meest gerede partij zich tot de bevoegde rechter wenden en om aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

Zolang de stemgerechtigde personen niet vertegenwoordigd zijn door één persoon, optredend namens alle anderen, en mits deze daartoe de nodige bewijskrachtige documenten voorlegt, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen. Dit schorsingsrecht wordt uitgeoefend door de voorzitter van de algemene vergadering.

Deze regeling doet evenwel geen afbreuk aan het voorkeurrecht aan de vennoten toegekend bij kapitaalverhoging. Het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging komt respectievelijk toe aan de onverdeelde eigenaars gezamenlijk en eenstemmig handelend, de vennootpandgever, en tenzij anders overeengekomen is, de blote eigenaar.

Ingeval de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut laat, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen.

De aandelen zijn op naam. In de zetel van de vennootschap wordt het door de wet voorgeschreven register gehouden.

Elke vennoot kan zijn rechten, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan aan een persoon die geen vennoot is, mits toestemming van alle vennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen de zaakvoerder kennis geven bij een ter post aangetekende brief, waarin hij de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer mededeelt, alsook het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de prijs van de overdracht. De zaakvoerders roepen binnen de twee maanden na de ontvangst van deze brief een vergadering van de vennoten bijeen die over de overdracht beraadslaagt. De vennoten die afwezig blijven op deze vergadering worden geacht de overdracht goed te keuren. Uitgezonderd bij overdracht onder vennoten en mits akkoord van alle vennoten kan de overdracht van de aandelen onmiddellijk geschieden zonder de voorgaande procedures. Deze vergadering is geen algemene vergadering van de vennootschap, maar wordt op dezelfde wijze opgeroepen en gehouden. Indien de vennoot die aandelen wil overdragen geen bericht ontvangt dat er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

verzet is tegen de voorgenomen overdracht binnen de drie maanden na de verzending van de aangetekende brief waarvan sprake hierboven, zal de overdracht van aandelen vrij kunnen gebeuren.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans indien de vennoot die zijn aandelen wil overdragen, het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden, tenzij de vennootschap de aandelen zelf inkoopt. De eigendom van een aandeel betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten en met de beslissing die regelmatig werden genomen door de algemene vergadering.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De aandelen van een vennoot kunnen wegens overlijden enkel overgaan met instemming van alle vennoten.

Deze instemming is evenwel niet vereist indien deze aandelen ingevolge overlijden overgaan aan: de echtgenoot of de afstammelingen van de overleden vennoot.

Indien de erfgenamen of legatarissen als titularis van de lidmaatschapsrechten van de vennoot willen optreden, moeten zij, zoals een derde, zich onderwerpen aan de voorwaarden inzake erkenning zoals die voor de opdrachten onder levenden zijn vastgesteld in de statuten, in de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten.

De erfgenamen, legatarissen, of rechtverkrijgenden moeten binnen drie maanden na het overlijden van de vennoot de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd en de naam, voornamen, beroep en woonplaats mededelen van de erfgenaam, legataris of rechtverkrijgende aan wie de aandelen zouden toekomen.

Deze kennisgeving geschiedt op dezelfde wijze als aangeduid in voorgaand artikel en bevat tevens opgave van de waarde die aan de aandelen wordt toegekend. Vanaf ontvangst van deze kennisgeving wordt op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn gehandeld als voorzien onder voorgaand artikel. De erfgenamen hebben in dit geval enkel recht op de vermogenswaarde van de aandelen, waarvan de prijs en betalingsmodaliteiten worden vastgesteld zoals hierna bepaald onder volgend artikel.

In geval de erfgenamen enkel recht hebben op de vermogenswaarde van de aandelen of ingeval van verplichting tot aankoop, ingevolge weigering van goedkeuring zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen of belanggroepen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en de bestaansmogelijkheden en de positie van de vennootschap. In geval van onenigheid tussen de deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die op hun verzoek van de meest gerede partij zal worden aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd.

Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen enkel rechtsmiddel open. De afkoop van aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de gestelde termijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbende de weigerende vennoten tot betaling dwinen door alle middelen van recht.

Bij gebrek van afkoop om welke reden ook; binnen de gestelde termijn, zal vanaf het verstrijken van de termijn tot bij volledige betaling van rechtswege en zonder ingebrekestelling intrest verschuldigd zijn op het onbetaalde bedrag van de afkoopwaarde, berekend aan de bibor-rentevoet.

De heer MEYNAERTS Yves Libert, voornoemd, is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Mevrouw HOLEMANS Eliane Jozefina, voornoemd, is stille vennoot. De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen de stille vennoot beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

7 Bestuur en vertegenwoordiging

Wordt benoemd tot zaakvoerder MEYNAERTS Yves Libert, voornoemd.

De alleenhandtekening van de zaakvoerder vermag de vennootschap te verbinden. Het mandaat geldt voor

onbepaalde tijd en is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders bepaald.

8 Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar

loopt vanaf 01 december 2010 en eindigt op dertig juni 2012.

9 Algemene vergadering

De algemene vergadering, jaarlijks gehouden op de 6 december om 19.00h en voor de eerste maal in 2012, kan besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of als dividend zal worden uitgekeerd en dit evenredig met de ingebrachte gelden.

10 Reserve - winstverdeling

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

11Ontbinding - vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffing verzorgd door de vennoten.

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden worden, doch voortgezet door de overlevende vennoten of vennoot, samen met een nieuwe vennoot die op dat moment zal toetreden.

Voor wat niet geregeld wordt door deze statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

12 Volmacht

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan:

SHIANA bvba - Provinciesteenweg 213 te 2530 Boechout met volgende machten:

- alle inschrijvingen of aanvragen ondernemingsloket

- het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen

- inschrijvingen bij de bevoegde fiscale administraties

Booischot, 1 december 2010.

Voor eensluitend afschrift ter publikatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

MEYNAERTS Yves Libert HOLEMANS Eliane Jozefina

Aandeelhouder Aandeelhouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het` Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MAKE YOUR DREAMS

Adresse
ZOERLEDORP 21, BUS C 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande