MAKEIT SOLUTIONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MAKEIT SOLUTIONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 541.788.253

Publication

22/11/2013
ÿþMW Met 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griiiie van de Recht

van Koophandel te Antwerpen, op

1 2 U\I. 2013

Griffie

,~~~~}( `

II 11

*1317 261

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : MAKEIT SOLUTIONS (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Genuastraat 16 bus 3L te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.-

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op zeven november: tweeduizend dertien dat door :

1° De heer GLAVAN Dumitru, geboren te Chieináu (Republiek Moldavië) op drie november' negentienhonderd zesentachtig (rijksregister nummer 86.11.03-451.81), van Roemeense nationaliteit, en zijn: echtgenote

2° Mevrouw GLAVAN Elena, geboren te Chieináu (Repu-bliek Moldavië) op negen augustus negentienhonderd zesentachtig (rijksregister nummer 86.08.09-484.41), van Roemeense nationaliteit,: samenwonende te 2950 Kapellen Vloeiende 82 B.

Een vennootschap onder firma werd opgericht onder de naam "MAKEIT SOLUTIONS", gevestigd te 2000' Antwerpen Ge-nuastraat 16 bus 3L.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- informatietechnologie-diensten, software-ontwikke-ling, verkoop en verhuur van programma's, website-ontwikke-ling, software- en computer toepassingen, handel en verhuur van hardware en software, netwerkbeheerder

- make-up diensten, visagiste-diensten, schminken, haartooi, nagelstudio, schoonheidssalon, styling, styliste, handel en verhuur van aanverwante producten.

De vennootschap kan aile onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk; als woon- en I of werkplaats ter beschikking te stellen van de vennoten en hun familieleden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg steilen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is gebracht op een som ter grootte van honderd euro vertegenwoordigd door duizend aandelen, volledig volstort in speciën.

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zat er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken..

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer Dumitru GLAVAN, voornoemd en mevrouw Sena GLAVAN, eveneens voornoemd, ieder met afzonderlijke vertegenwoordigingsbevoegdheid.

+ tI

Up de laatste lalz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

betruderl ,aan het Befech

Staatsblad

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste woensdag van de maand juni om twintig 3 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

leder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering ; zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, ' hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen ais wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering In de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de agenda vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Dumitru GLAVAN voornoemd of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zat gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslis-send. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is, De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

in geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen. Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen ; de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één oktober tweeduizend dertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Er wordt bijzondere volmacht gegeven aan de besloten vennootschap mei beperkte aansprakelijkheid "Fiduhan Boekhoudkantoor" gevestigd te 2950 Kapellen Palmstraat 1, om de inschrijving en wijzigingen bij de BTW en de KBO te volbrengen, Fiduhan Boekhoudkantoor BVBA heeft tevens het recht van in de plaatsstelling en elke gemachtigde heeft de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen worden aangesteld. Fiduhan Boekhoudkantoor BVBA kan een derde(n) machtigen, zo ook externe firma's of ondernemingen om deze speciale volmacht uit te voeren.

ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte,

Notaris Jan Janssens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
MAKEIT SOLUTIONS

Adresse
GENUASTRAAT 16, BUS 3L 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande