MALINSKY MANAGEMENT CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : MALINSKY MANAGEMENT CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 899.166.838

Publication

27/07/2012
ÿþ Motl Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ee ete~l~ tet priffle van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 8 JULI 2012

11,I1P!

as~i*

i

be a Bi Sta



Ondernemingsnr : 0899.166.838

Benaming

(voluit) : MALINSKY MANAGEMENT CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : DIKSMUIDELAAN 6, 2600 BERCHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit het verslag van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders 20 Juni 2012

De vergadering beslist om de vennootschap met ingang van 20 juni 2012 vervroegd te ontbinden en de vereffening onmiddellijk te sluiten, aangezien er geen passiva aanwezig zijn.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding er een einde komt aan het mandaat van de zaakvoerder in functie, de heer Meïr Malinsky, wonende te 2600 Berchem, Diksmuidelaan 6.

Er wordt kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat. Aangezien de vereffening onmiddellijk wordt gesloten, wordt er geen vereffenaar aangesteld.

De vergadering sluit zich aan bij het verslag van de zaakvoerder. Vervolgens beslist de vergadering tot sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, Er zijn geen maatregelen, genomen voor de consignatie van de gelden en waarden, die aan de schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hun niet konden worden afgegeven.











De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap tenminste vijf jaar zullen worden ' bewaard te 2600 Berchem, Diksmuidelaan 6.



Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Walkiers & Co, Eglantierlaan 5, 2020 Antwerpen, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

" alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

" de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de: aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

" aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en' doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.



Meïr Malinsky, zaakvoerder.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MALINSKY MANAGEMENT CONSULTING

Adresse
DIKSMUIDELAAN 6 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande