MAMELOU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAMELOU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.436.045

Publication

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 18.07.2013 13313-0510-013
27/11/2012
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VoL beho

aan

Belg Staal:

1111111111(111111111~I I1111111111111N!(VN

doue*: y,,i.;E ~ RecbPbank van Kaaphondal tu Anitwsrpen, op

Griffie i 6 NU. 2012

Ondernemingsnr :0459.436.045

Benaming (voluit): MAMELOU

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel :2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 222

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING KAPITAAL IN EURO - OMZETTING NAAR BVBA  VERMINDERING KAPITAAL - WIJZIGING EN AANPASSING DER STATUTEN  BENOEMING ZAAKVOERDERS

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Tristan SEBRECHTS, notaris te Schoten, op 31 oktober 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de Naamloze vennootschap "MAMELOU", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 222, hebbende het ondernemingsnummer BE 0459.436.045.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten als volgt:

$ EERSTE BESLISSING  OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om het kapitaal, thans nog vier miljoen Belgische frank, om te zetten in euro, te weten negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro éénenveertig cent (99.157,41 EUR). TWEEDE BESLISSING - KENNISNAME VAN VERSLAGEN

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de bestuurders dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 30 september 2012 hetzij minder dan drie maan-'den voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. Iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van Verschelden  Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor,voornoemd, worden hierbij letterlijk opgenomen, als volgt:

Ondergetekende, Verschelden-Walkiers & C°, Bedrijfsrevisoren BV CVBA gevestigd te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 23 oktober 2012 door de raad van bestuur van de NV MAMELOU, met als maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 222, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0459.436.045 en gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W. Venn., bij de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, verklaart dat:

- onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

- uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad, onder voorbehoud van de juistheid en de samenstelling van de voorraad;

- het nettoactief per 30 september 2012 niet kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van ¬ 99.157,41 of het kapitaal van ¬ 18.600,00, volledig volstort, na de doorvoering van de geplande kapitaalvermindering.

Beide verslagen zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd. DERDE BESLISSING - BESLISSING TOT OMZETTING

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de Naamloze vennootschap `MAMELOU' om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MAMELOU' is de voortzetting van de Naamloze vennootschap `MAMELOU', met dien verstande dat door de om-zetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 september 2012, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsre-visor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de Naamloze vennootschap `MAMELOU', worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten ven-'nootschap met beperkte aansprakelijkheid `MAMELOU',

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid `MAMELOU'.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de Naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten ven-pootschap met beperkte aansprakelijkheid 'MAMELOU' behoudt het nummer 0404.526.622 waaronder de Naamloze vennootschap `MAMELOU' ingeschreven was in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Het maatschappelijk kapitaal zal worden vertegenwoordigd door 400 aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/400e van het maatschappelijk kapitaal. Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de Naamloze vennootschap `MAMELOU' omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten over-gaan.

VIERDE BESLISSING - VERMINDERING VAN HET KAPITAAL

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tachtigduizend vijfhonderd zevenenvijftig euro éénenveertig cent (¬ 80.557,41) euro om het van negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro éénenveertig cent (99.157,41 EUR) te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van 80.557,41 euro voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staats-blad, en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht, zoals vermeld in de uiteenzetting van de voorzitter.

De vergadering vermeldt voor de goede orde dat het uitgekeerde kapitaal het origineel gestorte kapitaal betreft.

VIJFDE BESLISSING -- ONTSLAG BESTUURDERS

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'behou`den

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

S Voor-

o " 'beholiden aan het r---171gisch Staatsblad

H





27/11/2012

De heer De Bakker Joeri voornoemd

Mevrouw Wuyts Christina, voornoemd

als bestuurders van de Naamloze vennootschap.

De vergadering verleent tevens ontslag op zijn verzoek aan de heer De Bakker Joeri

voornoemd als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Bovendien beslist de vergadering de bestuurders en de gedelegeerd-bestuurder voornoemd

algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat.

ZESDE BESLISSING  AANSTELLING STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist met éénparigheid overeenkomstig artikel 256 van het Wetboek van

Vennootschappen tot statutaire zaakvoerders aan te stellen:

de heer De Bakker Joeri voormeld, en mevrouw Wuyts Christina voormeld.

De opdracht van mevrouw Wuyts is bezoldigd.

ZEVENDE BESLISSING  GOEDKEURING VAN DE NIEUWE STATUTEN

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van

de hierna vermelde artikels der statuten te wijzigen en aan te passen aan de heersende

wetgeving, waarbij zij de bestaande tekst van de statuten wenst te vervangen door een

volledig nieuwe tekst.

De buitengewone algemene vergadering heeft, artikel per artikel, de nieuwe tekst van

de statuten goedgekeurd, zoals deze hierna wordt weergegeven:

Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt'MAMELOU".

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 222.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlage tot het

Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats binnen

het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden

overgebracht. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt

worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bestuurszetels,

bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- groot- en kleinhandel in confectie voor heren en dames, babyuitzet en kinderkleding tot

zestien jaar;

- groot- en kleinhandel in artikelen voor sport en visvangst, speelgoed en artikelen voor

kinderen;

- fabricage van kinderuitzet en artikelen voor kinderen onder de vijf jaar;

- fabricage van geklede poppen en met textielwaar gevuld speelgoed;

- vervaardiging van speelgoed, spelen en sportartikelen van diverse stoffen;

- verhuring en beheer van de eigen onroerende goederen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële,

financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in

verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of

anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig,

analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te

bevorderen.

Zij mag zich voor aandeelhouders en voor hoger bedoelde vennootschappen borg

stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere

waarborgen verstrekken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts

Luik B - vervolg

ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen, zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per e-mail, per telex of telefax stemmen of op dergelijke wijze volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

ledere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Statutair zaakvoerder

De heer DE BAKKER Joeri en mevrouw WUYTS Christina, beiden wonende te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 222, worden als statutaire zaakvoerders van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerders is onbeperkt, en hun ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene verandering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek of afzetting van een van voornoemde zaakvoerders, zal de overlevende onder hen alleen deze functie verder zetten zonder beperking van duur.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hemieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste werkdag van de maand mei om negentien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergaderingplaats op de eerstvolgende werkdag.

Voor-`..behoûden Ban het Belgisch Staatsblad

27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping gebeurt principieel bij een ter post aangetekend schrijven, tenzij de bestemmelingen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om deze via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moet worden verleden.

Stemmen

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten en in het Wetboek Vennootschappen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Winstverdeling

Van deze winst wordt vijf procent (5%) voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve van één tiende van het kapitaal is bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

ACHTSTE BESLISSING  OPDRACHT AAN DE NOTARIS

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met de neerlegging van de nieuwe tekst van de statuten op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de vereiste publicatie in het Belgisch Staatsblad.

AANSTELLING BIJZONDER GEVOLMACHTIGDE

De verschijners stellen daarop aan voor onbepaalde tijd als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling aan BVBA Van Gassen , met zetel te 2180 Ekeren, Ferd. Pauwelsstraat 12 of aan één van zijn lasthebbers, om samen of ieder afzonderlijk handelend het nodige te doen teneinde uitvoering te geven aan onderhavige beslissingen, onder meer bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (via de ondernemingsloketten), bij de BTW- en andere fiscale diensten, of bij andere officiële instanties, met het oog op de registratie van de nieuwe rechtsvorm der BVBA'MAMELOU'.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerde Notaris Tristan

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het-Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

SEBRECHTS.

Gelijktijdig neergelegd op de griffie van de handelsrechtbank te Antwerpen: afschrift akte, verslag van de bedri'fsrevisor, verslag van de bestuurder en gecoördineerde statuten

Voor-

iehotden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2012 : AN320119
27/06/2012 : AN320119
28/07/2011 : AN320119
25/07/2011 : AN320119
15/06/2010 : AN320119
02/07/2009 : AN320119
01/07/2008 : AN320119
12/06/2008 : AN320119
19/10/2007 : AN320119
21/06/2007 : AN320119
29/06/2006 : AN320119
30/06/2005 : AN320119
05/07/2004 : AN320119
08/06/2004 : AN320119
07/07/2003 : AN320119
10/10/2002 : AN320119
10/01/2002 : AN320119
06/10/2001 : AN320119
07/01/1997 : AN320119
01/01/1997 : AN320119
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 25.07.2016 16343-0432-011

Coordonnées
MAMELOU

Adresse
KAPELSESTEENWEG 222 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande