MANAGEMENT & ADMINISTRATION CENTER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MANAGEMENT & ADMINISTRATION CENTER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.179.189

Publication

11/07/2014
ÿþ mod 11.1

HLteil,,`3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

PRIMI

11

Rechtbank van kor7re 1 ,a1

Antwerpe

02 MU eit





Ondernemingsnr : 0427,179.189

Benaming (voluit) : MANAGEMENT 8t. ADMINISTRATION CENTER (verkort) : MAC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: gewone commanditaire vennootschap

Zetei Antwerpsesteenweg 154

2390 Malle

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALS VERHOGING IN HET KADER VAN ARTIKEL 537WIB 1992 - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUINKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op 25 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "MANAGEMENT & ADMINISTRATION CENTER", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1.Kapitaalsverhoging

De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met veertig duizend vijfhonderd euro

(40.500,00 E) om het te brengen van tweeëndertig duizend euro (32.000,00 ¬ ) op tweeënzeventig

duizend vijfhonderd euro (72.500,00 E) door inbreng in geld, zijnde het bedrag van het hiervoor ,!

vermelde onder de voorwaarden van artikel 537 W.I.B 1992 netto uitgekeerdé dividend, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde in toepassing van artikel 537 WIB 1992 overgangsbepalingen liquidatieboni.

2.InschriIving en volstorting

( )

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van veertig duizend vijfhonderd euro (40.500,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt1 werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeënzeventig duizencC vijfhonderd euro (72.500,00 E) vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonderl nominale waarde, die ieder een tweehonderd vijftigste deel van het kapitaal vertegenwoordig. De vennootschap kan aldus beschikken over deze gelden.

3.INigiging van de statuten

:1

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging

voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzeventig duizend vijfhonderd euro (72.500,00:

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/tweehonderd vijftigste (1/250e) deel van hep maatschappelijk kapitaal van de vennootschap."

4.Coôrdinatie van de statuten

De vergadering verleent aan notaris Nouwkens aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.





Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

MOd 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1.° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-lijst publicatiedata

-coördinatie

31/01/2013
ÿþmod 11.1

Luik Bl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblat

Neergelegd ter grierïe van de

Antwerpen,

van Koophandel #

p

1 7 JAN.1013

Griffie

LIVARU

I ] Ondernemingsnr : BE0427.1 79.1 89

Benaming (voluit) : MANAGEMENT & ADMINISTRATION CENTER

II

11

i

DI

(verkort) : MAC

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 154

2390 Malle

Onderwerp akte :NV: OMZETTING TOT GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1,j il op 27 december 2012, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 03.01.2013, boeki 126, blad 67, vak 47. Ontvangen: 25,00 E. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MANAGEMENT & ADMINISTRATION CENTER", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1. Ontslag raad van bestuur en afgevaardigd bestuurder

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het ontslag van de volgende; bestuurders te aanvaarden met onmiddellijke ingang:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO J&.1", met maatschappelijke zetel te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 154, met ondernemingsnummer BE0455.103.907, rechtspersonenregister Antwerpen

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer PEETERS Jan Constant Emilienne, geboren te Niel op 14 april 1966, wonende te 2390 Malle, Lacroixlaan 33.

-de commanditaire vennootschap op aandelen "MALLE 1NVESTMENT CONSULTING" in het kort "MIC", met maatschappelijke zetel te 2390 Malle (Oostmalle), Lacroixlaan 33, met ondernemingsnummer BE0870.790.279, rechtspersonenregister Antwerpen

11 Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan Peeters, voormeld, -de gewone commanditaire vennootschap "IMMO ADMIN", met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Azalealaan 25, met ondernemingsnummer 6E0450.930.432, rechtspersonenregister Antwerpen

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer BOOMPUTTE Peter Paul Willem, geboren te Wilrijk op 15 oktober 1964, wonend te 2920 Kalmthout, Azalealaan 25. De gewone commanditaire vennootschap "IMMO ADMIN", alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Boomputte, voormeld, wordt tevens ontslaan als afgevaardigd bestuurder.

Er wordt hen kwijting verleend voor de periode dat zij hun bestuursmandaat hebben uitgeoefend.

2. Kapitaalsvermindering î

i De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met dertig duizend euro (30.000,00 ¬ ) om het van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 ¬ ) op tweeëndertig duizend euro (32.000,00 ¬ ) te brengen. De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk] gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen; il met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persn(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

me 11.1

~

Voo-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van dertig duizend euro (30.000,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeëndertig duizend euro (32.000,00¬ ).

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van dertigduizend euro (30.000,00 ¬ ) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en geeft het bestuursorgaan de opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht. Dit bedrag zal daarna overgeboekt worden enerzijds ten bedrage van zeshonderd euro (600,00 ¬ ) op rekening-courant van de heer Jan Peeters, voornoemd sub 1., en anderzijds ten bedrage van negenentwintig duizend vierhonderd euro (29.400,00 ¬ ) op rekening-courant van de heer Peter Boomputte voornoemd sub 2.

De statuten zullen dienovereenkomstig aangepast worden.

3. Omzetting van de vennootschap

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de instrumenterende notaris van het voorlezen van het verslag de dato 15 december 2012 van de Raad van Bestuur dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en het verslag de dato 19 december 2012 van de heer Luc De Puysseleyr, externe accountant, over de staat van actief en passief van de vennootschap welke werd afgesloten volgens de toestand per 30 september 2012.

De besluiten van de heer Luc De Puysseleyr, externe accountant van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luc De Puysseleyr en C° luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, bvba Luc De Puysseleyr en C°, bedrijfsrevisor te Zwijndrecht, verklaart inzake de hogervermelde verrichting van omzetting van de NV MANAGEMENT & ADMINISTRATION CENTER in comm.V overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van 128.786,70 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijke kapitaal van 62.000,00 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter informatie van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk acht,

Zwijndrecht, 19 december 2012

LUC DE PUYSSELEYR EN C°

Burg. Venn.o.v.v. BVBA

En vertegenwoordigd door

LUC DE PUYSSELEYR, bedrijfsrevisor"

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vennootschap om te vormen met behoud van rechtspersoonlijkheid in een gewone commanditaire vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld per 30 september 2012.

Alle verrichtingen sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de gewone commanditaire vennootschap.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweeëndertigduizend euro en is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch elk hebbende een fractiewaarde van één tweehonderd vijftigste (1/250e) deel. De huidige vennoten behouden hun zelfde aantal aandelen.

De verslagen zullen ter griffie worden neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

4. Vaststelling statuten

Comparanten verklaren de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

Vorm: Gewone commanditaire vennootschap.

Naam: "MANAGEMENT & ADMINISTRATION CENTER", in het kort "MAC".

Doel: De vennootschap heeft tot doel

1)Zowel in België, als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden, ondermeer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren;

2)het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

3)het verlenen van technische of commerciële bijstand van alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

4)haar patrimonium, bestaand uit onroerende en roerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer deze bouwrijp zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen; Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing.

5)de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen-desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft-en hardware;

6)het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 154.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeëndertig duizend euro (32.000,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/tweehonderd vijftigste (1/250e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

De aandelen zijn op naam en moeten ingeschreven worden in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gewone of statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten. Enkel beherende vennoten kunnen worden benoemd tot statutair zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering van de vennoten mits eenparigheid.

Gewone zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden ontslagen met gewone meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

e mod 11.1

e.

Voor-

behoeden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van de statutaire zaakvoerder.

De overblijvende zaakvoerders zullen de vennootschap verder besturen en kunnen, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen en, zo nodig, een beherende vennoot aan te wijzen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere al dan niet statutaire zaakvoerders te benoemen en zo, nodig om één of meerdere beherende vennoten aan te wijzen, dit onverminderd het recht van de stille vennoten om in afwachting van deze benoeming en overeenkomstig het wetboek vennootschappen de voorzitter van de rechtbank van koophandel te verzoeken om tijdelijk een niet vennoot als bewindvoerder aan te stellen voor dringende daden van beheer.

Algemene vergadering: Een vergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand december om veertien uur.

Indien die dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt door een zaakvoerder, bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste vijftien dagen voor de vergadering. De zaakvoerder(s) is (zijn) verplicht een vergadering samen te roepen indien de stille vennoten die tenminste één vierde van de aandelen bezitten hierom verzoeken.

Boeklaar:, Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende boekjaar.

Winstverdeling

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

5. Vaststelling beherende en stille vennoten

De heer Peter Boomputte, voornoemd, zal in de gewone commanditaire vennootschap deelnemen

als beherende vennoot.

Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap

hetgeen hij hierbij uitdrukkelijk aanvaardt.

De heer Jan Peeters, voornoemd, zal in de gewone commanditaire vennootschap deelnemen als

stille vennoot.

Hij staat slechts in voor de schulden en de verliezen van de vennootschap tot beloop van hun

inbreng op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur stelt.

6. Benoeming zaakvoerder

De aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap, allen voornoemd, beslissen met eenparigheid van stemmen tot gewoon zaakvoerder te benoemen:

De gewone commanditaire vennootschap "IMMO ADMIN", met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Azalealaan 25, met ondernemingsnummer BE0450.930.432, rechtspersonenregister Antwerpen, die hiervoor aanstelt tot haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Boomputte, voormeld.

De heer Peter Boomputte verklaart dit mandaat te aanvaarden.

7. Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor J & J burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Antwerpsesteenweg 154 te 2390 Malle, teneinde alle formaliteiten te vervullen met de diverse fiscale administraties, hetzij













Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Voor-behobden aan het Belgisch Staatsblad

m0d 11.1

ondermeer de BTW administratie en de administratie van de vennootschapsbelasting en dit zowel in het kader van onderhavige akte, als in het kader van de toekomstige handelingen van de vennootschap, evenals de volmacht om alle administratieve formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Samen hiermee neergèlegd:

-afschrift van de akte

verslag Raad van Bestuur

-verslag revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.11.2012, NGL 27.12.2012 12678-0282-015
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 21.12.2011, NGL 29.02.2012 12050-0026-015
12/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illiii!1.111111j11111j11111.

V

beh

aa

Be Sta;

Neergelegd fer griffie van de Kechlie

rQ'a Kenphed^E co

31 MP°12011

Griffie

" Ondernemingsnr : 0427.179.189

Benaming

(voluit) : Management & Administration Center

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 154 - 2390 Malle

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit het verslag van de Algemene Vergadering van 23/12/2010 blijkt dat volgende bestuurders per

31/12/2010 ontslag genomen hebben:

- de heer Johan Smet, Bosdreef 9 te 2390 Malle

- de BVBA Smet Management Holding, Bosdreef 9 te 2390 Malle met vaste vertegenwoordiger Johan Smet

Uit het verslag van de Algemene Vergadering van 23/12/2010 blijkt dat volgende bestuurders per', 01/0112011 benoemd werden:

- de Comm.V Immo Admin, Azalealaan 25 te 2920 Kalmthout, NN0450.930.432 met vaste vertegenwoordiger Peter Boomputte

- de Comm.V Malle lnvestment Consulting, Lacroixlaan 33 te 2390 Malle, NN0870.790.279 met vaste. vertegenwoordiger Jan Peeters

Uit het verslag van de Raad van Bestuur van 03/01/2011 blijkt dat Immo Admin Comm.V verkozen werd tot gedelegeerd bestuurder vanaf 03/01/2011.

Immo Admin Comm.V

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door Peter Boomputte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 23.12.2010, NGL 25.02.2011 11044-0303-015
26/03/2010 : AN245991
26/02/2009 : AN245991
02/07/2008 : AN245991
07/02/2008 : AN245991
29/01/2007 : AN245991
18/01/2006 : AN245991
19/01/2005 : AN245991
04/06/2004 : AN245991
13/01/2004 : AN245991
11/02/2003 : AN245991
01/03/2002 : AN245991
25/01/2000 : AN245991
26/01/1999 : AN245991
01/01/1997 : AN245991
18/07/1995 : AN245991
01/01/1993 : AN245991
24/11/1992 : AN245991
22/04/1992 : AN245991
01/01/1992 : AN245991
01/01/1989 : TU53980

Coordonnées
MANAGEMENT & ADMINISTRATION CENTER

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 154 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande