MANDROCOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MANDROCOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.232.034

Publication

09/07/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Iveergeiega ier grime van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 JUNI 2013

IBeNHOUT Griiffier,

*13105186*

G

beh aa Be Sta;

1111

Ondememingsnr : 0 S 3 6. 2 3 Z. 0 3 L(

Benaming (voluit) : Mandrocom

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diepestraat 41

2400 Mol

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op zesentwintig juni tweeduizend dertien, en aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mandrocom blijkt dat;

* De vennootschap werd opgericht door:

;i 1) De heer DROOGHMANS [vo Jozef Louisa, geboren te Dessel op 13 februari 1956, wonende te 2400 Mol, Diepestraat 41.

2) De heer DROOGHMANS Johan Anna Peter, geboren te Turnhout op 10 januari 1954, wonende te 2400 Mol, Corbiestraat 42 bus 301.

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de naam Mandrocom draagt.

* De werkelijke zetel gevestigd is te 2400 Mol, Diepestraat 41.

* De vennootschap heeft tot doel:

het verlenen van bijstand, advies, bouwadvies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

 1- het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het aanbrengen van projecten omtrent de voormelde activiteiten.

' De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties

" waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een ccntractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, i rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar voorwerp.

Zij mag zich ook betrekken door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten

.1 of op een andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een M ;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

º%door-

.beJiouci,en -aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben, of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen, dit alles zo in binnen- als buitenland.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met een nominale waarde van elk honderd euro (¬ 100,00).

Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven door en als volgt:

- door de heer Drooghmans Ivo, voornoemd, voor de som van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), op drieënnegentig (93) aandelen, volstort tot beloop van vierduizend euro (¬ 4.000,00); - door de heer Drooghmans Johan, voornoemd, voor de som van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), op drieënnegentig (93) aandelen, volstort tot beloop van vierduizend euro (¬ 4.000,00); Het maatschappelijk kapitaal is aldus onderschreven en volstort tot beloop van achtduizend euro (¬ 8.000,00).

* De ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het bedrag van achtduizend euro (¬ 8.000,00), op een bijzondere bankrekening geopend bij Bank J. Van Breda & C°, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd voor onbepaalde duur, door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van duizend euro (¬ 1.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van het college van zaakvoerders vereist.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder(s) worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alléén is hiertoe geen voldoende bewijs.

In al de akten die de vennootschap verbinden, zal de handtekening van de zaakvoerders) altijd voorafgegaan zijn van de hoedanigheid krachtens welke zij handelen.

De zaakvoerder(s) mogen onder eigen verantwoordelijkheid één of meer gevolmachtigden benoemen, voor alle verrichtingen, hun bevoegdheid vaststellen alsmede hun vergoeding en de voorwaarden van de uitoefening van hun mandaat,

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

* leder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de eerste juni van elk jaar, om 18.00 uur. Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt dit volgens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

* Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt

op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Vtor-

bohougen aan het Belgisch

Staatsblad

mati 11.1

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 9 juni 2015 om 18.00 uur.

3. Benoeming zaakvoerders en bezoldiging,

De oprichters verklaren dat zij ais enige vennoot de eerste algemene vergadering samenstellen

waarop het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Worden tot niet-statutaire zaakvoeders benoemd

- De heer Drooghmans Ivo, voornoemd;

- fee heer Drooghmans Johan, voornoemd;

Beiden worden door de algemene vergadering als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde termijn.

De heren Drooghmans Ivo en Drooghmans Johan bevestigen dat de uitoefening van deze functie

hen niet verboden is en verklaren de opdracht te aanvaarden,

De zaakvoerders oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen, voor het

toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

4. Ingevolge artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen krijgt de vennootschap rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van neerlegging op de Rechtbank van Koophandel,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/03/2015
ÿþ Moa Wad 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik-B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 1 MARI 2015

in

IVV

ittg1101

APFPIVLT'i.PEe ~ùelsr.~ ~'ùF;10THOü~ De Giifflar

Griffic

Wre,ç{(ti'3'Pf+-,~~.1 -dl?>` :~,.l+J~7.°~ Trr~~ de

Ondernemingsnr : 0536.232.034

Benaming

(voluit) : MANDROCOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diepestraat 41 - 2400 MOL

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uitreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 januari 2015

Eerste besluit:

Met ingang van heden, een januari tweeduizend vijftien, wordt voor onbepaalde duur tot nieuwe, niet-

statutaire zaakvoerder benoemd de heer DROOGHMANS Alexander, voornoemd, die aanvaardt.

Aan de uitoefening van het mandaat kan een bezoldiging worden toegekend welke ten laste valt van de

" vennootschap en waarvan het bedrag bepaald wordt door de algemene vergadering.

Drooghmans Ivo

Zaakvoerder

Tesamen hiermee neergelegd: notulen BAV van 1/01/2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MANDROCOM

Adresse
DIEPESTRAAT 41 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande