MANNA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MANNA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 443.046.015

Publication

23/05/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

St iligwilgen

Triáchtenlivarl kàipteldel

Antwerpen

1 4 MEI n%

ardeling.eobterpen unrrie



Ondernemingsnr : 0443.046.015

Benaming

(voluit) : MAN NA

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: KANAALDIJK 6, 2900 SCHOTEN (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel MANNA NV  H-BEHEER NV

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 11 februari 2014 uitgaande van de resp. raden van bestuur van de NV MANNA en de NV H-BEHEER

"A. Doelstelling

De raden van bestuur van de NV MANNA en de NV H-BEHEER leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig art, 719 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van beide vennootschappen.

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de plichten van de NV H-BEHEER, overgaat naar de NV MANNA op basis van de balans per 31 december 2013.

MANNA NV bezit, uiterlijk op het ogenblik van beslissing tot fusie, 100 % (125/125) van de aandelen van H BEHEER NV, zodat geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 januari 2014 zijn voor rekening van MANNA NV,

De fusie gebeurt ingevolge art, 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge art. 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

Alle kosten, voortvloeiende uit de fusie, worden gedragen door MANNA NV,

B. Rechtsvorm - naam - doel - kapitaal - zetel

B.1. MANNA NV

Het maatschappelijk kapitaal van MANNA NV bedraagt ¬ 370.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 2.500 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "MANNA".

De vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Kanaaldijk 6, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0443.046.015 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van MANNA NV luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

het patrimonium, gevormd door de inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te

behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsook

landbouwontginning

..Z.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-pehouclen t aan hee Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zat er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Verder mag zij ook in het kader van het beheer van het patrimonium een effectenportefeuille uitbouwen en valoriseren.

Zij mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag langs alle rechtswegen deelnemen aan alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een identiek gelijkaardig of aanverwant doel, of die van aard zijn am de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen of een gelijkaardig doel, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de raad van bestuur alle handelingen kan stellen die, op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs, een en ander onverminderd de persoonlijke aansprakelijkheid van de bestuurders voor de schade die het gevolg is van de doeloverschrijdende handelingen."

B2. H-BEHEER NV

Het maatschappelijk kapitaal van H-BEHEER NV bedraagt E 62.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 125 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "H-BEHEER".

De vennootschap is gevestigd te 2110 Wijn egem, Bijkhoevelaan 24, is ingeschreven in het

rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0431.092.051 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van Fi-BEHEER NV luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, de aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden, de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle soorten verplichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, de realisatie, commercialisering en de medewerking aan onroerend goed projecten in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, de coördinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van vennootschappen, overnames, overdrachten van aandelen of handelsfondsen, beursintroducties, management buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en alle gelijkaardige en/of aanverwante diensten en producten (hierna algemeen genoemd "coiporate finance", onder alle vormen te leveren, dit gekoppeld met alle verwante diensten.

Zo zal de vennootschap op alle wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor voorlichting, consultancy, controle, advies, onderricht enz. met betrekking tot alle facetten van "corporate

finance

De vennootschap kan alle bestuursopdrachten, mandaten en functies uitoefenen welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap mag zich toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken.

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

../3

De vennootschap kan instaan voor het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere aanverwante immateriële vaste activa.

De vennootschap meg bij wijze van inbreng, overnames, fusies, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het hare.

De vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten en portefeuille waarden, al dan niet ter beurs genoteerd alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels  of burgerlijke vennootschappen of verenigingen verwerven, aankopen, invoeren, verkopen, verhandelen of ruilen of op een andere wijze vervreemden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in de meest uitgebreide zin, zij kan alle handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen ten voordele van derden,"

C. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van H-BEHEER NV boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van MANNA NV is vastgesteld op 1 januari 2014.

D. Rechten van de gandeelhouders

H-BEHEER NV heeft geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden dan ook geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van H-BEHEER NV, De rechten van de aandeelhouders van MANNA NV blijven ongewijzigd.

E. Bijzondere voordelen

Aan de respectievelijke leden van de raad van bestuur van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

F. Overdrachten in de zin van art. 2,18° van het Bodemsaneringsdecreet

H-BEHEER NV is eigenaar van twee percelen grond gelegen te Bijkhoevelaan 24, 2110 Wijnegem, kadastraal gekend wijk A, enerzijds nummer 60/D/3, met een oppervlakte van 474,03 m2 en anderzijds nummer 60/C/3, met een oppervlakte 7.621m2.

Ingevolge fusie vindt aldus een overdracht van voornoemde gronden plaats in de zin van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet. Met betrekking tot deze gronden dient aldus een bodemattest te worden afgeleverd. De bodemattesten worden aangehecht als bijlage."

Opgemaakt te Schoten op 11 februari 2014.

MANNA NV,

voor wie optreden:

Jean Van den Broeck, Sylvie Van den Broeck, Timothy Van den Broeck,

gedelegeerd bestuurder. bestuurder. bestuurder,

Tegelijk neergelegd: fu5levoorstel met bijlagen

Voorbehouden `ï aan hét Belgisch Staatsblad

20/08/2014 : AN282081
17/07/2012 : AN282081
02/09/2011 : AN282081
17/08/2011 : AN282081
05/08/2010 : AN282081
06/07/2010 : AN282081
13/07/2009 : AN282081
24/07/2008 : AN282081
06/08/2007 : AN282081
13/07/2006 : AN282081
26/07/2005 : AN282081
27/07/2015 : AN282081
09/08/2004 : AN282081
14/05/2004 : AN282081
18/08/2015 : AN282081
29/07/2003 : AN282081
17/10/2002 : AN282081
23/08/2001 : AN282081
26/08/2000 : AN282081
07/12/2015 : AN282081
01/10/1999 : AN282081
20/01/2016 : AN282081
24/01/1991 : AN282081
16/12/2016 : AN282081

Coordonnées
MANNA

Adresse
KANAALDIJK 6 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande