MANTASOFT

Société en commandite simple


Dénomination : MANTASOFT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 547.699.315

Publication

18/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

_ é In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergefegd ter griffie van de Rechtbank vin Koophandel te Antwerpen, op

00 MRT 2014

Griffie

ius

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming 5(19- 6 J J 3 5

(voluit) : MANTASOFT

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lange Lozanastraat 91, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte van de Gewone commanditaire vennootschap "MANTASOFT" op datum van 1 maart 2014.

"MANTASOFT"

Gewone commanditaire vennootschap te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 91.

OPRICHTINGSAKTE

DEEL L ; OPRICHTING _ VERSCHIJNING VAN DE PARTIJEN - INBRENG IN GELD - VERKLARINGEN

Het jaar tweeduizend en veertien op 1 maart.

Te Antwerpen,

ZIJN AANWEZIG:

1.De beherende vennoot : De Heer STERKENDRIES Michael, wonende te Lange Lozanastraat 91, 2018

Antwerpen.

2.. De stille vennoot

De oprichters komen overeen een handelsvennootschap op te richten onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam: " MANTASOFT " met zetel te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 91. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf heden.

Plaatsing en storting van het kapitaal

De oprichters verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van tweeduizend euro (2.000,00 EUR)' volledig geplaatst ïs. Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen met een nominale waarde van tien euro (10,00 EUR) per aandeel.

Inbreng in geld.

De beherende vennoot verklaart een inbreng in geld te doen van duizend negenhonderd euro (1.900,00 EUR), waarvoor honderd negentig (190) aandelen worden toegekend.

De stille vennoot verklaart een inbreng te doen in geld van een bedrag van honderd euro (100,00 EUR), waarvoor tien (10) aandelen worden toegekend.

Overneming van verbintenissen.

De oprichters verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, eveneens te worden bekrachtigd.

DEEL Il. :STATUTEN

TITEL I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. Rechtsvorm - Naam

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam:

"MANTASOFT".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Gewone commanditaire

vennootschap" of de afkorting "GCV".

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 91;

De zetel van de vennootschap mag overgebracht worden naar elke andere plaats in België, bij eenvoudig

besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag bij eenvoudig besluit, en waar hij het nuttig acht, in België of in het buitenland,

adrninis-eatieve zetels, uitbatingszetels, agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten.

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden.

A. DESIGN & IT

1, De productie en handel onder al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, herstel en onderhoud, import en export, vertegenwoordiging, makelarij, commissie) van alle computerprogramma's (software), computersystemen en randapparatuur (hardware) en informatiedragers allerhande.

2. De analyse, ontwerp, het programmeren en uitgeven van gebruiksklare systemen, inbegrepen systemen van automatische data identificatie evenals hun ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van alle mogelijke documentatie over zowel de standaard als de specifieke programmatuur.

3. Het verlenen van advies over zowel hardware als software, evenals de configuratie en toepassing van bijhoren de programmatuur; de analyse van de behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van mogelijk oplossingen.

4. De grafische, audiovisuele en taalkundige vormgeving, het aanleveren, bewerken, uitwerken en begeleiden van projecten op het gebied van grafische vormgeving, inbegrepen het ontwerpen en hosten van websites, logo's, beeldmerken, huisstijlen, visuele identiteiten, en dit in de meest ruime zin van het woord.

5. Advies verstrekken aan derden, het organiseren, produceren, het boeken en verzorgen van logistieke opleidingen, seminaries, en dit betreffende alle gekende en tot op heden ongekende informaticatoepassingen en mogelijkheden en dit in de meest ruime zin.

B. EVENTS

1. Het oprichten, inrichten, uitbaten, huren en verhuren van alle soorten horeca-exploitaties, zoals drankgelegenheden, bars, dancings, privéclubs, verbuikssalons, cafés, hotels, restaurants, brasseries, dans- en ontspanningsgelegenheden, evenals het aan- en verkopen van aanverwante artikelen en het stellen van aile verrichtingen die niet dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

2. Het organiseren en coördineren van en participeren in alle mogelijke evenementen en incentives, zoals bedrijfsfeesten, recepties, sportevenementen, concerten, film-en theatervoorstelleningen, openingen en persconferenties,...

3. Alle randactiviteiten, zoals merchandising, verhuur en verkoop in roerende en onroerende goederen en roerende en onroerende rechten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met de In het doel van de vennootschap opgenomen activiteiten, alsook het uitoefenen van schrijnwerkerij/standenbouw in functie van voornoemd activiteiten.

4. Het verlenen van advies, het ter beschikking stellen van management en hulp, het verschaffen van informatie en het geven van opleidingen en trainingen met betrekking tot bovenstaande activiteiten,

C. CONSULTING

1. Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden.

2.1-iet uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies betreffende bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy; dit alles in de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen;

3. Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of andere in de breedste zin.

4. De aankoop, verkoop, overdracht, ruil, en beheer van alle financiële instrumenten, aandelen, obligaties, staatsbons, alle roerende en onroerende rechten en goederen ; het participeren, onder welke vorm ook, in aile vennootschappen en ondernemingen die energie produceren en/of verdelen, alle op te richten of bestaande industriële, commerciële, financiële, onroerende en andere ondernemingen, De vennootschap mag in het bijzonder bij wijze van aankoop, ruil, inbreng, inschrijving, plaatsing in het publiek, optie tot aankoop of elke andere manier, alle effecten, waarden schulden en onlichamelijke rechten verwerven; deelnemen in alle associaties en fusies, haar effectenportefeuille en participaties beheren en te gelde maken, haar waarden verwezenlijken of teniet doen, door middel van overdracht, verkoop, of anderszins.

t +~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag tevens in hetzelfde verband, alle handels- individuele- en financiële verrichtingen doen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor zichzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, In het algemeen zal de vennootschap in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor derden.

Zij mag eveneens deelnemen in of zich interesseren bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in andere vennootschappen, verenigingen, groeperingen, ondernemingen of organisaties die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of nog wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen,

Zij mag haar onroerende goederen hypothekeren, en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en zij mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van zichzelf als deze van alle derden.

ln het algemeen mag de vennootschap in België en in het buitenland alle financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die in verband staan met haar doel, of nog welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4.: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur. De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit waarmee aile beherende en aile stille vennoten akkoord gaan.

TITEL I I. - KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5.: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeduizend (2.000,00 EUR). Het is verdeeld in driehonderd (200) aandelen met een nominale waarde van tien euro (10,00 EUR) ieder.

Artikel 6. Ondeelbaarheid van de effecten - Opsplitsing van eigendom

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor wat betreft de uitoefening van hun rechten. Artikel 7. Aard van de aandelen - Register van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de ven-'nootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat :

'1. De nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, evenals het aantal van de hem toebehorende aandelen;

2. De gedane stortingen;

3. De overdrachten en overgangen van aandelen met hun da-Itum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of hun gevolmachtigden, ingeval van overdracht onder de levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrij-gende, ingeval van overgang we-'gens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8: verhoging van het maatschappelijk kapitaal ! kapitaalvermindering

Tot verhoging van het kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering. Bij elke kapitaalverhoging worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt;

De buitengewone algemene vergadering kan besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren vermeldt.

De reële kapitaalvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de aandeelhouders of door gehele of gedeelte-'Iijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De nominale kapitaalvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

Artikel 9.: Beherende en stille vennoten

De beherende vennoten, ook gecommanditeerde vennoten genoemd, zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De heer STERKENDRIES Michael, treedt op als beherend vennoot, De stille vennoot draagt niet verder bil in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in te brengen, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur verricht, zelfs niet krachtens volmacht. De heer SOMERS Roei treedt op als stille vennoot,

Artikel 10. : Overdracht en overgang van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot. De erfgenamen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken, Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

TITEL III, BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11: benoeming - ontslag

Net bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de beherende vennoten, onverminderd indien alle vennoten het wenselijk achten, de mogelijkheid om een zaakvoerder te noemen, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet beherende vennoot. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast is met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen, Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen tot aan het bestuursorgaan, De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 12: salaris

Net mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Artikel 13: intern bestuur --beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die afdelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14: externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

Artikel 15: bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd,

Artikel 16: gewone, bijzondere en buitengewone vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de derde zaterdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 17: bijeenroeping -bevoegdheid -verplichting

De zaakvoerders kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering), ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerders zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen, wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder(s) ten minste vijftien dagen voor de vergadering met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder( s) alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Artikel 18: vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 19: stemrecht -verloop van de algemene vergadering

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op een stem. De zaakvoerder(s) geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of van de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Artikel 20: aandelen in onverdeeldheid -vruchtgebruik op aandelen

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Deze persoon oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel2l: besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Artike122: buitengewone algemene vergadering -wijziging statuten

De buitengewone algemene vergadering kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de

Vote-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

, helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, Een wijziging van de státuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

TITEL IV,  INVENTARIS  .JAARREKENING RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 23: boekjaar -jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, evenals de (interne) jaarrekening, in overeenstemming met het wetboek van vennootschappen.

Artikel 24: bestemming van de winst -verlies

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de vennootschappenwet, De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

TITEL V.  ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 25: ontbinding -benoeming vereffenaars

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening, In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaars De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel 26: bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit

DEEL I Il.: OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

2, De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016.

DEEL IV. : BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

1. Benoeming van een zaakvoerder

Wordt benoemd tot "zaakvoerder", zonder beperking van duur: 1/ de Heer STERKENDRIES Michael, voornoemd; Hij aanvaardt zijn opdracht. Zijn opdracht wordt al dan niet vergoed. Het bedrag van deze eventuele vergoeding zal bepaald worden in een afzonderlijke bijzondere algemene vergadering.

De benoeming van bovenvermelde zaakvoerders zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen zal hebben.

DEEL VI.: BIJZONDERE VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt toegekend, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEFIANT", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Ballaarstraat, 68 met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, voor zover als nodig.

Waarvan akte,

te 1 maart 2014 te Antwerpen,

Michael Sterkendries

Zaakvoerder

BIJLAGE: Oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
MANTASOFT

Adresse
LANGE LOZANASTRAAT 91 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande