MAPRALINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAPRALINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.269.083

Publication

13/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.11.2013, NGL 06.12.2013 13680-0100-010
04/09/2013
ÿþ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na eerlegging ter griffie van de akte

Mod Ward 11.1

Rechtsvorm : BESLOT1EN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2870 PUURS (BREENDONK), WACHTINGSTRAAT 22 (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - WIJZIGING DOEL  WIJZIGING CLAUSULE AANDELENOVERDRACHT - WIJZIGING VERTEGENWOORDINGS-BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op twintig

augustus tweeduizend dertien, ! '

eBLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GINIMO", met maatschappelijke zetel te 2870 Puurs (Breendonk), Wachtingstraat 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0899269083 en niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

iv De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

1. De maatschappelijke benaming van de vennootschap wordt gewijzigd van "GINIMO" in "MAPRALINE".

2. Dienvolgens wordt artikel 1 van de statuten aangepast ais volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar

naam luidt: "MAPRALINE"."

3. Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt aangevuld met bovenvermelde tekst.

N 4. Er wordt kennisgenomen van het verslag van de zaakvoerder en van de staat van activa en passiva,

afgesloten per dertig juni tweeduizend dertien, dit alles zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen inzake wijziging van het maatschappelijk doel.

5. Artikel 3 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast en luidt ais volgt:

"De vennootschap heeft to doel, zowel in België ais in het buitenland:

- de artisanale en industriele fabricatie, de klein- en groothandel, alsook de distributie van alle producten van de bakkerij, banketbakkerij, confiserie, pralines, chocolade en chocoladefantasie, speculaas, patisserieën, petits-fours en ijsproducten, zoekel onder de vorm van basisgrondstoffen als van afgewerkte producten, alsmede de verpakking hiervoor bestemd;

- de aankoop van pralines,iverpakken van pralines en distribueren ervan;

41' - de artisanale en industriële fabricatie, de klein- en groothandel, alsook de distributie van alle producten

van dranken en alle andere voedingsproducten, in het algemeen, zowel onder de vorm van basisgrondstoffen als van afgewerkte producten;

P: - de in- en uitvoer, de distributie, de ambachtelijke en industriële fabricatie, de klein- en groothandel van

diepvriesproducten van de bakkerij en banketbakkerij, en meer in het algemeen van alle soorten diepvriesproducten van de voedingssector;

- de aan- en verkoop van levensmiddelen; meer specifiek maar niet limitatief de groot- en kleinhandel in chocolade, pralines en aanverwanten, koffie, thee, geschenkartikelen, snoepgoed, roomijs en alle hieraan verwante of hiervan afgeleide producten;

- de aan- en verkoop van frisdranken, bieren, wijnen en alcoholische dranken;

- de uitbating van drankgelegenheden, tearooms, ijssalons, eetcafé's, eethuizen, restaurants, hotels, en dergelijke;

- afsluiten van franchisecontracten zowel ais franchisegever als franchisenemer;

- het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zinl'verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Vaam en handtekening.

b 1 f '

2 6 -08- 20i3

GRIFFUE RlÁ~ ~I~i ~1fiNK van

1.100r

1

*13136205*

Ondernemingsnr : 0899269083

Benaming

(voluit) : GINIMO

(verkort) :

N EERGELEGD

opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

- Allerhande diensten verrichten, ook in het bestuur en beheer van roerende, onroerende goederen en diensten in het kader van management en consultancy.

- Zij kan deelnemingen verwerven in welke vorm ook, in allerlei bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen en instellingen die industriële, financiële, onroerende, commerciële of burgerlijke activiteiten uitoefenen; het beheren en valoriseren van die deelnemingen, onder meer door de stimulering, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen, verenigingen en instellingen waarin zij een deelneming bezit; het aankopen, verkopen, overdragen en omwisselen van alle roerende waarden, aandelen, teelbewijzen, obligaties, staatsfondsen en alle roerende en onroerende rechten.

- Het besturen van ondernemingen, onder meer door het uitvoeren van of het deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen onder meer op technisch en commercieel gebied, inzake bedrijfsbeheer en management, met inbegrip van alles wat de exploitatie, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

- De vennootschap heeft tevens tot doel, de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de hiervoor beschreven activiteiten.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, krediet en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken."

B. Artikel 7 van de statuten inzake de overdracht van aandelen wordt integraal vervangen door bovenvermelde tekst.

7. Artikel 12 van de statuten inzake de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerder wordt integraal vervangen als volgt:

"Artikel 12 : Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Nochtans zal iedere zaakvoerder het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen voor elke akte houdende vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap evenzo voor elk rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500 EUR).

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en het bestuur van de vennootschap wordt gevoerd door een derde, zal het voorafgaand akkoord van de enige vennoot handelend tezelfdertijd als algemene vergadering moeten worden bekomen door de externe zaakvoerder voor voormelde rechtshandelingen,

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

8. De statuten worden gecoordineerd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

BIJLAGE: kopie van de akte, verslag van de zaakvoerder, staat actief en passief, gecoördineerde sta-

tuten.

Notaris An Robberechts, te Londerzeel (getekend).

Op de, laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :

Verso : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekening

Voor-. behoírden aari' het Bslgisçh Staatsblad

27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.11.2012, NGL 22.02.2013 13046-0061-010
26/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 27.11.2011, NGL 20.01.2012 12012-0373-011
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.11.2010, NGL 04.01.2011 11003-0197-011
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.11.2009, NGL 11.01.2010 10011-0331-011

Coordonnées
MAPRALINE

Adresse
WACHTINGSTRAAT 22 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande