MARANJO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARANJO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.996.720

Publication

19/01/2015
ÿþti

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

O l JAN. 2015

afdeliGrf$ff ergen

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

pndernemingsnr : 0 5 0 7 " '-

Benaming " 9 9 6 " 7 2 0

(voluit) : MARANJO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : FERDINAND MAESSTRAAT 106, 2550 KONTICH

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de negenentwintigste december, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer DE CEULAER André Jules François, geboren te Wilrijk op 2 juli 1955, en zijn echtgenote mevrouw VAN KEER Marits Julia, geboren te Waarloos op éénendertig augustus negentienhonderd zevenenvijftig, samen wonende te 2550 Kontich, Ferdinand Maesstraat 106.

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE

VORM - NAAM :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aan-+'sprakelijkheid.

Zij heeft als naam: "MARANJO", en als commerciële benaming "KLARE WIJN".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2550 Kontich, Ferdinand Maesstraat 106.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden verplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen of buitenland.

VOEL :

De vennootschap heeft tot doel zowel in binnen- als in het buitenland :

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A. kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging ervan

B. groothandel in alcoholische en andere dranken

C. kleinhandel in wijnkasten, bewaarsystemen voor allerlei dranken, karaffen, glazen en

_____ __ -._._dergelijke

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

D. kleinhandel in oliën en azijnen voor consumptie, relatiegeschenken en aanverwante artikelen

E. de organisatie van promoties, degustaties, beurzen en veilingen van de voormelde producten, alsook van de evenementen in verband met de voorgaande producten. Onder organisatie wordt verstaan zowel de eigen organisatie, opdracht tot, deelname in of de coördinatie van een organisatie.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Do vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig doel. Zij mag ook het bestuur en de vereffening waarnemen in verbonden vennootschappen en mag alle leningen, van gelijk welke aard ook aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

DUUR:

De vennootschap is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN  PLAATSING -- STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde.

Hot is volledig geplaatst en onderschreven ais volgt :

Inbreng in speciën:

Op zestienduizend tweehonderd euro wordt ingeschreven door inbreng in speciën als volgt :

- de heer De Ceulaer, voornoemd, schrijft in op honderd aandelen, overeenstemmend met tienduizend euro, volstort ten bedrage van tweeduizend vijfhonderd euro;

- mevrouw Van Keer, voornoemd, schrijft in op tweeënzestig aandelen, overeenstemmend met zesduizend tweehonderd euro, volstort ten bedrage van duizend vijfhonderd vijftig euro.

Het bedrag van de volstorting, groot vierduizend vijftig euro is bij storting of overschrijving, gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de huidige vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het aan ons, notaris, voorgelegde bankattest.

Inbreng in natura:

Op tweeduizend vierhonderd euro wordt ingeschreven door inbreng in natura door de heer De Ceulaer, voornoemd, die verklaart materiële vaste activa in de vennootschap in te brengen.

VIERSLAG BEDRIJFSREVISOR:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nijs & Partners", Bedrijfsrevisoren, Prins Boudewijniaan 116, 2610 Wilrijk, vertegenwoordigd door Karel Nijs, bedrijfsrevisor, heeft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

het verslag opgemaakt voorschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde bedrijfsrevisor besluit zijn verslag de dato 24 december 2014 letterlijk als volgt : BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR:

De inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van Maranjo BVBA ten bedrage van 2.400,00 EUR bestaat uit de inbreng van materiële vaste activa die de inbrenger aanhoudt.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 24 volledig volgestorte aandelen van de

vennootschap Maranjo BVBA in oprichting, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 186ste van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion").

BIJZONDER VERSLAG VAN DE OPRICHTER

De oprichter heeft het bijzonder verslag opgemaakt voorschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, het is gedateerd op 1 december 2014 en de oprichter sluit zich aan bij de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

VERGOEDING VOOR DE INBRENGEN:

In ruil voor de inbreng in natura worden aan de heer De Ceulaer, voornoemd, vierentwintig volstorte aandelen toebedeeld.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING -- BEVOEGDHEID :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens

besluit omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

ALGEMENE VERGADERING  TOELATING :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste donderdag van juni om 20 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, behoudens zaterdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST :

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds eenitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING :

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN :

4.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenen-ldertig december tweeduizend vijftien.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

3.AIIe handelingen en daden, die voor rekening van de ven'noot'schap in oprichting zijn uitgevoerd en de daaruit voort-'vloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aange-'gaan door de bij deze opge-irichte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, die aanvaardt, de heer De Ceulaer, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, verslag oprichters, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MARANJO

Adresse
FERDINAND MAESSTRAAT 106 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande