MARC VERMEIREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC VERMEIREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.969.545

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 12.02.2014 14039-0199-010
22/08/2012
ÿþMod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor III II S 1111111 III IN

behout *1]144859"

aan hr

Belgis

Staatsb









NEERGELEGD

1 0 -08- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDE cMgCHELEN

Ondernemingsnr: I - / J

Benaming

(voluit) : MARC VERMEIREN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Moleneinde 14 D te 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rita HEYLEN te Heist-op-den-Berg op 8 augustus 2012,

DAT:

1) ER DOOR

de heer VERMEIREN Marc Alfons, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Moleneinde 14 D, echtgenoot van

mevrouw Lambrechts Godelieve Roza `mancine,

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : MARC VERMEIREN

3) ZETEL : te 2220 Heist-op-den-Berg, Moleneinde 14 D.

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doei:

- Algemene codrdinatie van bouwwerkzaamheden.

Alle verhandelingen van onroerende goederen, begrijpende onder meer de aankoop en verkoop, het in leasing geven en/of nemen, het verhuren, en huren, het bouwen en verbouwen, de exploitatie, het beheer, het verpanden en hypothekeren ervan.

- Het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle Belgische en vreemde vennootschappen of ondernemingen. Zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven en valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen,

6) DUUR De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend

zeshonderd (18.600) euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde.

Op deze aandelen wordt door de oprichter ingeschreven zoals hierna wordt uiteengezet:

de heer VERMEIEREN Marc, voornoemd, brengt in in speciën achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600),

onderschreven in honderd zesentachtig (186) aandelen;

TOTAAL: honderd zesentachtig (186) aandelen,

Voormelde inbreng werd ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd negenenzeventig euro negentig cent (¬

12.479,90) in speciën volgestort.

7) BESTUUR : De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet, die benoemd worden voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

de heer VERMEIREN Marc voornoemd.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheden van een commissaris. Zij kunnen zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

8) BEVOEGDHEID : De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de' meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen, met een meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

9) BOEKJAAR ; Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2013.

10) ALGEMENE VERGADERING : De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die zal aangeduid zijn in de bijeenroeping.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de derde maandag van de maand december om negentien (19.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag. Telkens de belangen van de vennootschap dit eisen mag echter ook een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen door de zaakvoerders.

Op verzoek van de vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen moeten de zaakvoerders een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

11) WINSTVERDELING Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf vijf ten honderd (5%) genomen voor de wettelijke reserve, tot die reserve tien ten honderd (10 %) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt.

Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslissingen die de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen zal nemen.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

fee algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ie allen tijde en bij gewone meerderheid van de stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders beslist.

13) VOLMACHT:

De vennoten beslissen voor onbepaalde duur een bijzondere volmacht te verlenen aan kantoor Verschueren-Torfs bvba, vertegenwoordigd door Luc Torfs, kantoorhoudende te 2220 Heist-op-den-Berg, Oude Liersebaan 125 G, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW alsook tegenover het ondememingsloket, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor de latere wijziging of aanpassing of schrapping ervan, alsmede het registratienummer aan te vragen en alle nodige aansluitingen te verrichten die verband houden met de oprichting van de vennootschap, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita HEYLEN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 21.12.2015, NGL 13.01.2016 16015-0336-011

Coordonnées
MARC VERMEIREN

Adresse
MOLENEINDE 14D 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande