MAREX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAREX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.167.354

Publication

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.10.2013, NGL 14.03.2014 14067-0107-012
03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.10.2012, NGL 27.12.2012 12681-0071-012
03/01/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LC;;." .tgegí1 D: ífá83 susr Ecshthaè

u- L:'oldbottlei to sievestecoy

tEC. 2510

Griffie

11111!11,11,1i111(111e1111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr: E.3 a /I 61, Benaming : "MAREX" Stf

(voluit)







Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Godefriduskaai 26

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 20 december tweeduizend en tien, ter registratie neer te leggen op het zevende registratiekantoor te Antwerpen, houdende oprichting van een vennootschap met volgende kenmerken:

-VENNOTEN

"SEFIMO" naamloze vennootschap, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Cols Baudouin te Antwerpen op elf maart negentienhonderd zesenzeventig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig maart negentienhonderd zesenzeventig onder nummer 840-20.

Waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris André Michielsens te Wijnegem op 25 september 1990, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 19 oktober 1990, onder nummer 901019-310.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Godefriduskaai 26, BTW BE 0415.911.749, rechtspersonenregister Antwerpen 0415.911.749.

-RECHTSVORM

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

-NAAM

"MAREX"

-ZETEL

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Godefriduskaai 26, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

-DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar

" zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te . treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil , de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen, derivaten;

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring en/of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

#Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

" -DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf 20 december 2010 met rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte. -KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd veertig aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één / tweehonderd veertigste (11240ste) ieder.

Inbreng in geld.

De comparant verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00), waarvoor hem tweehonderd veertig aandelen worden toegekend.

De comparant verklaart dat alle aandelen volledig zijn volgestort.

De notaris bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De oprichter verklaart bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die door hem werden aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hem worden aangegaan vanaf heden en vóór de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

-BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER(S)

Door de oprichter wordt heden benoemd tot gewone zaakvoerder :

De heer MUIJRES Marc Alexander Sfors, geboren te Wilrijk op dertig mei negentienhonderd zesenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, (Identiteitskaart nummer : B03-9622880- - Rijksregister nummer : 76.05.30-035.17] wonende te 2980 Zoersel (Halle), Mereldreef 12, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. -COMMISSARIS

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Wordt elk jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand oktober om 11.00 uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand oktober 2012.

-VOORWAARDEN TOELATING EN UITOEFENING STEMRECHT

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'4

Luik B - Vervolg

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend

door de vruchtgebruiker.

-BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 juni

2012.

-AANLEGGEN RESERVESNERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen.

-VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING

Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen, in voorkomend geval

rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

Tom Bogaert

afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
MAREX

Adresse
GODEFRIDUSKAAI 26 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande