MARISSO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARISSO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.621.958

Publication

11/06/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0833.621.958 Benaming

(voluit) : MARISSO (verkort)

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

30 MEI 2014

afdeling Ark

i

111

*1911479

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Klinkaardstraat 202 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOEL - OMVORMING - STATUTENWIJZIGINGEN - MANDATEN.-

Uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op zevenentwintig mei tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "MARISSO", gevestigd te 2950 Kapellen Klinkaardstraat 202, met ondememingsnummer 0833.621.958, onder meer volgende besluiten heeft genomen

Het doel van de vennootschap wordt gewijzigd als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel

- projectontwikkeling van woningbouw;

- projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken;

- projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

- projectontwikkeling voor kantoorbouw;

- projectontwikkeling voor infrastructuurwerken;

- ruilverkavelingen;

- grondverkavelingen;

- renoveren van onroerende goederen;

- koop en verkoop van onroerend goed in het algemeen;

optreden als opstalgever en opstalhouder;

- alle onroerende en hiermee betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, zowel in België als in het buitenland, namelijk het verwerven, oordeelkundig uitbreiden, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren,; onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie geven of nemen, de promotie, het in waarde brengen van. aile eigendommen en gronden inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of: onrechtstreeks met dit doel in verband staan;

- het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan; niet gemeubeld;

- alle verwervingen en overdrachten van zakelijke rechten op gebouwen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën,' verkoop, productie en algemeen bestuur;

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders' van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatleondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

e) het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,"

En het artikel drie (3) van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd.

. De vennootschap wordt omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Overeenkomstig het bij artikel 783 van het Wetboek van vennootschappen bepaalde, volgt hierna een letterlijke weergave van de akte, met betrekking tot de beslissing genomen inzake de omvorming, waarna een beknopt uittreksel volgt uit de akte met betrekking tot de statuten en mandaten:

"Het jaar tweeduizend veertien,

De zevenentwintigste mei,

Voor mij, Meester Jan JANSSENS, geassocieerd Notaris te Stabroek (handelend voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Didier MARYNEN & Jan JANSSENS" te 2940 Stabroek Hoogeind 33, BTW BE0887.464.876 RPR Antwerpen).

Werd gehouden op mijn kantoor te Stabroek Hoogeind 33 een buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "MARISSO", gevestigd te 2950 Kapellen Klinkaardstraat 202.

Vennootschap opgericht bij onderhandse akte de dato twintig januari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig februari daarna onder nummer 11029738, waarbij de rechtzetting van een materiële vergissing werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien oktober tweeduizend en elf onder nummer 11155500 en waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Ondernemingsnummer: 0883.621.958/RPR Antwerpen.

Op deze vergadering zijn aanwezig, de hiernagenoemde vennoten, welke verklaren het aantal aandelen te bezitten vermeld achter hun naam:

1° De naamloze vennootschap "DEN HOED", gevestigd te 2920 Kalmthout Missiehuislei 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0446.007. 285, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Arthur Lenaerts te Tervuren op tien december negentienhonderd éénennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier januari negentienhonderd tweeënnegentig onder nummer 0219, waarvan de statuten verscheidene malen gewijzigd werden en voor het laatst bij akte verleden voor ondergetekende Notaris op negentien december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12026838, houdster van driehonderd negenennegentig (399) aandelen.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar afgevaardigd bestuurder, te weten de heer Roger Van Wellen, nagenoemd, tot deze functie herbenoemd bij algemene vergadering gehouden op twee juni tweeduizend en negen en in de daaropvolgende raad van bestuur gehouden op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig juli daarna onder nummer 09103478.

2° De heer VAN WELLEN Roger Henri, geboren te Kapellen op twintig december negentienhonderd éénenveertig (rijksregister nummer 41.12.20-005.49), wonende te 2920 Kalmthout Missiehuislei 30, houder van één (1) aandeel,

Samen vierhonderd (400) aandelen of de totaliteit der aandelen.

De vergadering wordt voorgezeten door de heer Roger Van Wellen voornoemd, die uiteenzet:

I. Dat deze vergadering vrijwillig is bijeengekomen om te beraadslagen over de volgende agenda: (...)

Il. Dat het kapitaal van de vennootschap veertigduizend euro (¬ 40.000,00) bedraagt vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

III. Dat gezien haar voltalligheid en gezien het akkoord van alle vennoten, deze vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de onderwerpen van de agenda.

De heer Roger Van Wellen voornoemd is tevens de enige zaakvoerder van de venncotschap.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging met eenparigheid van stemmen volgende besluiten : (...)

TWEEDI= BESLUIT.-

a. De vergadering besluit om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarbij voor elk aandeel in de gewone commanditaire vennootschap één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal worden verstrekt.

b. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, waarbij deze het belang voor de vennootschap van het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van de burgerlijke

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verscheiden  Walkiers & Co" gevestigd te 2000 Antwerpen Schaliënstraat 3, de dato twaalf mei tweeduizend veertien, vertegenwoordigd door de heer Koen van Eupen, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de vermogenstoestand van de vennootschap op éénendertig maart tweeduizend veertien, vermits iedere aandeelhouder erkent een afschrift te hebben ontvangen van deze verslagen en bevestigt er kennis van te hebben genomen,

De conclusies van het laatstgenoemd verslag luiden ais volgt:

"7.CONCLUSIES

Ondergetekende, Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Koen van Eupen, bedrijfsrevisor, aangesteld op 1 april 2014 door de aandeelhouders van de Comm, V MARISSO, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Klinkaardstraat 202, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0833.621.958, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W, Venn., bij de omzetting in een BVBA, verklaart dat:

- onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad;

- uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en waarbij een beperkte controle van de boekhoudkundige staat werd uitgevoerd, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad;

- het nettoactief per 31 maart 2014 niet kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van ¬ 40.000,00.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 777 W. Venn, en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 12 mei 2014.

Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

vertegenwoordigd door:

Koen van Eupen,

bedrijfsrevisor."

c. De vergadering besluit de vennootschap om te zetten van een gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met behoud van de rechtspersoonlijkheid. Zo blijven kapitaal en reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden zal voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer in het rechtspersonenregister en dit van de belasting over de toegevoegde waarde.

Alle verrichtingen gesteld sedert één april tweeduizend veertien door de gewone commanditaire vennootschap worden geacht te zijn gedaan voor en namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt. (...)

WAARVAN PROCES-VERBAAL.-

Opgemaakt en verleden op plaats en datum ais boven.

Na integrale voorlezing en toelichting van dit proces verbaal, hebben de comparanten tegenwoordig en vertegenwoordigd zoals gezegd met mij, Notaris getekend."

STATUTEN - MANDATEN.-

Uit de vennootschapsakte blijkt verder dat:

De vennoten zijn de partijen voormeld in het hiervoor weergegeven letterlijk uittreksel.

" De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam Luidt "MARISSO",

De vennootschap is gevestigd te 2950 Kapellen Klinkaardstraat 202. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder. De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

. Het doel van de vennootschap werd omschreven zoals voormeld.

. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt veertigduizend euro (¬ 40.000,00). Het is verdeeld in vierhonderd (400) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

" De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte, Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd,

" De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

L

+~y, e Voor-

behouden

w aan het

Belgisch

Staatsblad

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de çiaaraan verbonden rechten geschorst.

. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig çiecember van ieder jaar.

, Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van teders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden, Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

. Er wordt ontslag ais zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap verleent aan de heer Roger Van Wellen voornoemd,

De vergadering verleent onvoorwaardelijke kwijting aan 1) mevrouw VAN DE LEUR Marijke, geboren te Kapellen op zestien oktober negentienhonderd éénenzestig (rijksregister nummer 61.10.16-056.39), wonende te 2950 Kapellen Ertbrandstraat 4 A en 2) de heer Roger Van Wellen voornoemd, voor de door hen tot op heden opgenomen taken en verantwoordelijkheden.

Er wordt één zaakvoerder aangesteld in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en tot die functie wordt benoemd, de heer Roger Van Wellen voornoemd. De opdracht geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en neemt aanvang op heden. De functie is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Krachtens artikel negen der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Er wordt geen commissaris aangesteld,

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw DE NAEYER Tanja, medewerkster bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, Tax & Legai", gevestigd te 1020 Brussel Esplanade 1 bus 96 (RPR 0543.297.988), waarbij zij de mogelijkheid heeft:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

r de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan,

------ - -- -- - -----VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Tegelijk hiermede nedergelegd ; expeditie der akte statutenwijziging inhoudende coördinatie der statuten, verslagen zeakvoerder(s), verslag bedrijfsrevisor en lijst publicatiedata.

Notaris Jan Janssens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2014
ÿþ Mod Word 14.1

4 í ~, - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11 1 II IVI



Ondernemingsnr: 0833.621.958 Benaming

(voluit) : MARISSO (verkort) :

~!lat~e>~9tfl~ fer griffie vei d0 tecbee ~Qfd K1+Ce7ht;dd 1£ lew jáuF3, o;

Griffie 2 MRT 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : ERTBRANDSTRAAT 4A, 2950 KAPELLEN (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING -- ZETELVERPLAATSING - VOLMACHT

Uittreksel uit bet verstap van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 26 februari 2014

Er wordt akte genomen van het ontslag, met ingang van 26 februari 2014, van mevrouw Marijke Van De Leur, wonende te Ertbrandstraat 4A, 2950 Kapellen, als zaakvoerder en beherend vennoot en dit ontslag wordt aanvaard. De kwijting over haar mandaat zal, zoals wettelijk voorzien, op de agenda geplaatst worden van de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

Ais beherend vennoot, zoals voorzien in artikel 6 van de statuten, wordt benoemd de heer Roger Van Wellen, wonende te Missiehuislei 30 te 2920 Kalmthout.

Als enige zaakvoerder, zoals voorzien ïn artikel 7 van de statuten, wordt benoemd, met ingang van 26 februari 2014, de heer Roger Van Wellen, adres zoals voormeld.

Er wordt beslist om met onmiddellijke Ingang de maatschappelijke zetel over te brengen naar volgend adres: Klinkaardstraat 202 te 2950 Kapellen,

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Verschelden, Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543,297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, en aan de heer Eric Van Bouwel, medewerker van NV Den Hoed, Missiehuislei 30 te 2920 Kalmthout, waarbij zij elk afzonderlijk de mogelijkheid hebben om:

" aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

" alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

" de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

Roger Van Wellen,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/10/2011
ÿþMod 2.1

" in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo

behou aan h Belgis

Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

~NITEUR BELGE

DIRECTI ON ~~Eerr~#'=lw ?d i:°i griffie van (~

~~

:pechtb~n~ van Sy~Cfr,Ti)~~i? ~Gt f~ÿ ! ;

l`~~~ 0 f~ -10- ?On

~:r,;i.rerper

``I~ ~1

1~0~

``ll~ ~l ll ~11~I~~I~~~~} `~ ~ ~ll ``11 ~l ~~`` I~~1~. 2} }I ~~ 1~~~I1111~~I~

*11155500* L

i a1SCH STAATSBLAD ~.~~~fiFi~r.

BESTU U

Ondernemingsnr : g 33 6-24 9 5 8

Benaming

(voluit) : MarisSo

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ertbrandtstraat 4a - 2950 Kapellen

Onderwerp akte Qprichting  Rechtzetting materiële vergissing

Uit een onderhandse akte van 20 januari 2011.blijkt het volgende:

Tussen de ondergetekenden:

1.Mevrouw Marijke Van De Leur wonende te Ertbrandstraat 4a, 2950 Kapellen;

Hierna genoemd de "beherende vennoot" enerzijds en

STATUTEN

Artikel 1 Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgelicht onder de benaming "Marisso".

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ertbrandstraat 4a, 2950 Kapellen. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied of het tweetalige gebied van België bij eenvoudig besluit, van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad.

Artikel 3 Doel

Het doel van de vennootschap is:

Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

-het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, onder meer alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en: onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doet in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-het beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen en het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings-en financiële verrichtingen behalve deze wettelijk voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stelten en alle andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 5 Kapitaal  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 40.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde,

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aamdelen toegekend :

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

door mevrouw Marijke Van De Leur : 100 aandelen in volle eigendom en 300 aandelen in vruchtgebruik. Het betreft hier een levenslang vruchtgebruik in hoofde van mevrouw Marijke Van De Leur;

Elk aandeel werd door zijn respectievelijke inschrijvers in specien afbetaald ten belope van zijn totaliteit, zodoende het bedrag van 40.000 ¬ van nu af ter beschikking van de vennootschap is.

Voor-

heiiouckn

aan het

Beigisch

~+

~ia3ÀsbI8Ci -1

. ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais vertegenwoordiger van het aandeel is aangewezen.

Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, toe aan de vruchtgebruiker.

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

Mevrouw Marijke Van de Leur is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. De stille vennoten dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: Mevrouw Marijke Van De Leur, De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar zal de inventaris en de jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 11 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen. Zij wordt verdeeld overeenkomstig het aandelenbezit

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13 Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van juni om 20 uur ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de venno-ten bijeenroepen. Daartoe moet zij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laat-ste acht dagen vbbr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in de oproepingsbrief. Aile beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle veennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14 Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één vereffenaar aangesteld mits homologatie van de benoeming door de rechtbank van koophandel. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door de wetsbepalingen onder artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen geregeld. Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld wonden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 31/12/2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Volmacht

Tot bijzondere volmachtdragers voor het vervullen van de formaliteiten bij de kruispuntbank ondernemingen en de BTW worden aangesteld:

-de burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Conenco", met zetel te 2950 Kapellen, Ertbrandstraat 224, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO FOCUS", met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33, vertegenwoordigd door de heer Van Der Hoeven Kris, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers.

Marijke Van De Leur

zaakvoerder

Jp i . . ;' :. ... §'.. i. :

?

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

23/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11029738*

Neergefegd ter grffie van de Rechtbank van Koophar:dol tû Antwerpen

op } n rrn --

Ondernemingsnr: g$3 Csó

Benaming

(voluit) : MariSSO

Rechtsvorm ; gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ertbrandtstraat 4a - 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte van 20 januari 2011 blijkt het volgende:

Tussen de ondergetekenden:

1.Mevrouw Marijke Van De Leur wonende te Ertbrandstraat 4a, 2950 Kapellen;

Hierna genoemd de "beherende vennoot" enerzijds en

STATUTEN

Artikel 1 Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "Marisso".

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ertbrandstraat 4a, 2950 Kapellen. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied of het tweetalige gebied van België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 Doel

Het doel van de vennootschap is:

Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

-het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, onder meer alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-het beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen en het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings-en financiële verrichtingen behalve deze wettelijk voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en alle andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 5 Kapitaal -- Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 40.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

,'; behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

 door mevrouw Marijke Van De Leur : 100 aandelen in volle eigendom en 300 aandelen in vruchtgebruik. Het betreft hier een levenslang vruchtgebruik in hoofde van mevrouw Marijke Van De Leur;

Elk aandeel werd door zijn respectievelijke inschrijvers in specien afbetaald ten belope van zijn totaliteit, zodoende het bedrag van 40.000 ¬ van nu af ter beschikking van de vennootschap is.

De aandelen zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het aandeel is aangewezen.

Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, toe aan de vruchtgebruiker.

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

Mevrouw Marijke Van de Leur is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. De stille vennoten dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: Mevrouw Marijke Van De Leur. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle mach-den om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdin-'gen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar zal de inventaris en de jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 11 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen. Zij wordt verdeeld overeenkomstig het aandelenbezit

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. .Zij zullen evemeens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13 Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van juni om 20 uur ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de venno-ten bijeenroepen. Daartoe moet zij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laat-ste acht dagen vóôr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in de oproepingsbrief. Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle ven-moten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14 Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één vereffenaar aangesteld mits homologatie van de benoeming door de rechtbank van koophandel. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door de wetsbepalingen onder artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen geregeld. Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 3111212012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Volmacht

Tot bijzondere volmachtdragers voor het vervullen van de formaliteiten bij de kruispuntbank ondernemingen en de BTW worden aangesteld:

-de burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Conenco", met zetel te 2950 Kapellen, Ertbrandstraat 224, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO FOCUS", met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33, vertegenwoordigd door de heer Van Der Hoeven Kris, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers.

Marijke Van De Leur

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 08.07.2015 15289-0402-012

Coordonnées
MARISSO

Adresse
KLINKAARDSTRAAT 202 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande